sanırım bu gidişle laptop sahibi olamayacağım:( herkes farklı birşey söylüyor.iyi ya da kötü özellik.iki arada bir deredeyim.2 YIL ÖNCE milli eğitimin kampanyasaından aptal bilaptop almıştım şu an onunla yazıyorum 256 ram resmen kağnı.toshibaydı.en iyisi bıraz daha bekleyeyim.arkadaslardan ricam iyi ve kötü özelliklerini bildiremeye devam etsinler 6097nin.core2 ler daha pahalı.önerdiğiniz laptop markalarını da bekliyorum..yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Dört dörtlük bir ürün olamaz, zaten öyle bir şey olsa tekel olurdu, diğer firmalar rekabet edemezdi. İlla ki birinin bir özelliği baskın olacak, bazı dezavantajları olacak. Benim gözüme bu bilgisayarda batan tek olumsuz yanı pilinin 2 saat civarında dayanması. Başka hiç bir sorunu kalmadı bilgisayarın.
hewalita açıkça bu iş şans işi bakıyosun alete ozellikleri çok iyi ama aldıktansonra uzerinden biraz zaman geçiyo alet allahına yandan bakıyo, aynı aleti alan başka birisinde ise hiç sorun çıkmıyor. 6097 için birsuru insandan farklı şikayetler duydum birsuru insandanda hiç şikayet duymadım o senin şansına kalmış. umarım içine sinen bir alet alırsın ve sorun çıkmaz ama illaki her markanın her modelinde sorun çıkaran urunler olur.
Paylaşım için sağol Linke baktım.Bahsettiğim program buydu evet.Ancak yararı olur ya da olmaz tartışılır.Yine de uygulayıp uygulamamak size kalmış arkadaşlar.
Bende TRCaPiTaL gibi bu notebook un pil sorunu haricinde herhangi bir sorunu,eksiği,kusuru artık neyi varsa olmadığına inanıyorum. Pil sorunun tek nedeni işlemcinin aşırı ısınması nedeniyle fanın çok çalışması. Idle durumunda 800MHz de çalışmasına rağmen fan, çok kısa sürede devreye giriyor. Neyse Intel'in tekel olmaması adına yaşasın Adavanced Micro Devices diyelim Almış ve alacak olanlara iyi günlerde ve sorunsuz bir şekilde kullanmalarını temenni ederim...
Aradıklarınla,beklediklerinle,sevdiklerinle. Ve yürüdüğün yoldaki ayak izlerinle... Hikayen yazılır, farkında olmasan da. Hikayen bittiğinde,değiştirmek için silgi,kalem ve bir nefes zaman bulamazsın...
arkadaslar 7.sayfada bahsettigim 9064ea modelini gidip gordum magazada gercekten gosterisli guzel bir makina klavye, ekran vs.. kontrol ettim bir sikinti goremedim ama tabiyki makinayi bir iki dakika cok ayrintili olmadan inceledim soyle bir sikintim var bilgisi olan varsa iyi olucak
HPnin 8000 serisinde olan klavye sorunlari acaba 9000 serisindede devam ediyomu veya 6000 serisinde olan dvd sorunu bilgisi olan yada 9000 serisi kullanan arkadas varsa biraz fikir sahibi olmak lazim 1699€ vermeden ozellikle bu seriyle ilgili ayrintili bir kaynak yok internette yabanci forumlara takilanlar varsa belki
görüşlerini paylaşan tüm arkadaslara teşekkürler.şimdi de şöyle bir derdim var.6097 yı almayı çok istiyorum.ama abimin teknosada puanı birikmiş.ve puan karşılığı 1milyar 250bin indirim hakkı almı.ama sadece bir laptop modelinde gecerli HP PAVILLION DV 5196EA .2.5milyarlık laptop 1milyar 250bine gelecek.ama kasasını hiç begenmedim.webcamı da yok.ben 6097 nin estetiğini çok begenmiştim.arkadaslar bir fikir verin ne yapayım?
arkadaşlar ben şuna dikkat ettim bi kaç gündür. kablosuz bağlantının araç çubuğundaki simgesi var ya. hani bağlantı durumunu sinyal seviyesini gösteren simge. bende o sürekli ağ adresi alınıyor konumunda kalıyor. bazense bağlandı yazıyo. ama her iki durumda da internete bağlıyım. sizde de warmı bu durum.
ya arkadaşlar bi sorun var yaaa. fikirleriniz lazım. laptopu kutusu olmadan değiştirmelerini kabul ettirttim. fakat ya yeni gelen ürünümde ölü pixel sorunu olursa diye korkuyorum. laptoplarda böyle bişey olduğunu ilk defa bu forumda öğrendim. kaç kişinin başında var bu bela. ekranın ortasında yada işte ölü pixelin olduğu yerde siyah bir noktamı oluyo. yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız akşama kadar olan periyod içerisinde ona göre haraket edicem. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bende 1 hafta içerisinde laptop alıcam we hp pavilion almaya karar werdim hp nin sitesinde dv6000 lerin hepsinin de işlemcileri amd bazı arkadaşların imzalarında dv6000 modelinde intel core duo 2.0 ghz yazdığını gördüm ama hiçbiyerde dv6000 intel core duo bulamadım yardım ederseniz sewinirim...
arkadaşlar bende 1 hafta içerisinde laptop alıcam we hp pavilion almaya karar werdim hp nin sitesinde dv6000 lerin hepsinin de işlemcileri amd bazı arkadaşların imzalarında dv6000 modelinde intel core duo 2.0 ghz yazdığını gördüm ama hiçbiyerde dv6000 intel core duo bulamadım yardım ederseniz sewinirim...
senin dediğin dv2000 serisi olabilir mi?coreduo çünkü dv2000 serisinde mevcut.Ancak ekranı 14.1 yanılmıyorsam.
ya arkadaşlar benim bi soruunum var ben dvdden bişey izlemeye calısırken ve oyun yuklerken 1. işlemci %100 2.si %2-3 calısıyor buda pcyi kastırıyor ne yapabilirm deli oldum
senin dediğin dv2000 serisi olabilir mi?coreduo çünkü dv2000 serisinde mevcut.Ancak ekranı 14.1 yanılmıyorsam.
Arkadasin dedigi bnm bilgisayarim saniyorum.Bnm bilgisayarim 15.4 inc yani dv6000 serisi ama ben bilgisayari amerikadan aldim cunku amerikada okuyorum su an.Bildigim kadariyla hp turkiye sitesinde core 2 duo islemcili modeller de gozukuyo ama sanirim su an dagitima gitmemisler bu yuzden magazalarda bulmak zor hatta imkansiz durumda su an.Core duo lu modeller ise satista su an hatta forumda core duo lu dv6000 modele sahip arkadaslar bile war.amd li modeller dv60** intel chipsetli modeller ise (celeron core solo core duo core 2 duo ) dv61** seklinde satiliyor orda cunku burda ben kendi bilgisayarimi siparis yontemiyle aldigim icin parcalari kendim sectim ve bnm laptop un modeli dv6000t.Biraz daha beklerseniz sanirim yakinda core 2 duo lu modeller de satisa cikacaktir