arkadslar bende bi hp kullanıcısıyım ve daha 2 günlük.bişey soaracam ya bunlarda microsoft office yani word excel falan yok.ayrıca mı yükleniyo ki??teşekkürlerrrr...
daha dogrusu alışılan pc şeklinde yani başlat menüsünde yok..powerpoint wiever var ama kendisi yok power pointin.ayrıca mı yüklemek gerekiyo.ama lisanslı xp ile gelmesi gerkemiyo mu?
microsoft office 2003 makineyle birlikte yüklü gelmez ama microsoft works'te word le aynı görevi gören bir uygulama görebilirsin.Yalnız bu uygulamayla oluşturduğun verileri wordde açamıyorsun,formatı farklı oyüzden office 2003 edinsen senin için daha iyi olur.
arkadssım çok sağol ya..bende eski ofiice 2000 cd si vardı sanırım.onu kursam olur değil mi?giğer bi sorumda bi kaç sorum daha olacak ya msn adresin var mı şuan için yada buradan yazışr mıyız.sen bilirsin yani.
Notebook kapalıyken açılma ve ötme olayı az önce benim de başıma gelmiş bulunmaktadır Gerçekten çok sinirim bozuldu. Nasıl böyle bir üretim hatası yapılabilir. BIOS güncellemesi yapmak bu sorunu tamamen düzeltirmi bilmiyorum ama umarım düzeltir. Sanırım bu olay bu seriyi kullanan herkesin başına gelecek. Hiç benim başıma gelmedi diye ümitlenmeyin ve hazırlıklı olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedya -- 24 Ekim 2006; 10:08:36 >
Aradıklarınla,beklediklerinle,sevdiklerinle. Ve yürüdüğün yoldaki ayak izlerinle... Hikayen yazılır, farkında olmasan da. Hikayen bittiğinde,değiştirmek için silgi,kalem ve bir nefes zaman bulamazsın...
teknosa ya sorunu bildirdim dvd kapağı açılmıyo diye cihazıda yanımda götürdüm. laptoplarda tuşa dikkatli basmak gerek gibi bi ton saçmalık saydı sonra kapağı kendiside açamayınca .öt oldu we bi sorun olduğunu kabul etti bayramdan sonra bunu teknik servise gönderelim değiştiririz dedi. değiştirmeyi düşünüyorum ama bu bilgisayarı alalı bi haftaya yakın oldu kendi kendine açılma sorunu olmadı. umarım değişen pc de de böyle bi sorun çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan44 -- 24 Ekim 2006; 11:36:09 >
arkadssım çok sağol ya..bende eski ofiice 2000 cd si vardı sanırım.onu kursam olur değil mi?giğer bi sorumda bi kaç sorum daha olacak ya msn adresin var mı şuan için yada buradan yazışr mıyız.sen bilirsin yani.
Bu cihazın forumdaki en eski kullanıcılardan biriyim herhalde. Yaklaşık 40-45 gün kadar oldu alalı, henüz kapalıyken kendi kendine açılma sorununu yaşamadım, inşallah da yaşamam ama tedbirli olup gerekmedikçe çantasında bırakmıyorum cihazı, kendiliğinden fan filan da çalışacaksa çantada olmamalı. Dvd kapağının açılmama sorununu da yaşamadım henüz. Forumda dv6007ea kullanıcısına rastlamadım pek, bu sorunlar üst modelleri kullananların mı başına geldi hep anlamadım? Herneyse, umarım herkesin sorunu hallolur ve benimde başıma gelmez.
Bu cihazın forumdaki en eski kullanıcılardan biriyim herhalde. Yaklaşık 40-45 gün kadar oldu alalı, henüz kapalıyken kendi kendine açılma sorununu yaşamadım, inşallah da yaşamam ama tedbirli olup gerekmedikçe çantasında bırakmıyorum cihazı, kendiliğinden fan filan da çalışacaksa çantada olmamalı. Dvd kapağının açılmama sorununu da yaşamadım henüz. Forumda dv6007ea kullanıcısına rastlamadım pek, bu sorunlar üst modelleri kullananların mı başına geldi hep anlamadım? Herneyse, umarım herkesin sorunu hallolur ve benimde başıma gelmez.
Ben 6007 kullanıcısıyım, benim iki kez başıma geldi açılma sorunu ve biri de arabanın bagajında çantanın içinde gerçekleşti. Şans eseri açıldığını farkederek belki de olası bir yanmadan son anda kurtardım bilgisayarı, alime aldığımda neredeyse tutulamıyordu sıcaklıktan. Forumda daha önce de yazdığım gibi bios güncellemesi sonrasında aynı durum gerçekleşmedi.
arkadaşlar hayırlı olsun hepinize HP ler Hp tenik servise işiniz düşmesin inş... 28 agustos dan beri yeni aldığım ama aylardır teknik serviste yenisi ile değiştirlmeyi bekleyen DV4000 eski bile kullanamadan
ben de bugün dv 6097 ye xp pro kurmaya çalıştım. nicomedya nın önerdiği şeyleri sırasıyla yaptım. (recovery disc ve swsetup yedeği de yaptım). arkadaşın da bahsettiği gibi audio driverının dışında sürücü sorunu olmadı. ama ben bu sorunu halledemedim. hp'nin sitesinde 6097 için high definition audio sürücüsü yok (var da arızalı 0 bytle lık bişe iniyo).ben de yedeğini aldığım swsetup dakini kurmaya çalıştım. o zaman da "Driver Installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver." diye bi hata çıktı. nerde sorun olduğunu hala anlamış değilim. herhangi bi ses dosyasını oynatmaya çalıştığımda media player, "" Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir.""
şeklinde bir hata veriyor. aygıt yöneticisinde de diğer aygıtlarda (sarı soru işaretli olarak) bi tek "PCI Device" diye bişe gözüküyo.
bi de, quick playi bahsettiğiniz gibi kurdum (diskte ayrılmamış bol bol yer de vardı, ve swsetup daki HPQPDP setup ını çalıştırarak kurdum ) ama hiçbişe kurulmadı. quickplay tuşuna basınca media player açılıyo :)
quickplay bi şekilde hallolur da audio driverla ilgili sorunun nerden kaynaklandığını ben anlayamadım, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.