Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alex1907

18 Ekim 2006; 9:01:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR BEN C SÜRÜCÜSÜNÜ NASIL 2 PARÇAYA BÖLEBİLİRİM BİLEN YOK MU YAV? ACABA WİNDOWS'U TEKRAR YÜKLERKEN BÖYLE BİR SEÇENEK VAR MI?LÜTFEN YARDIM EDİN.HARDDİSKİ BÖLEMEDİĞİM İÇİN HİÇBİRŞEY YÜKLEMİYORUM BİLGİSAYARA.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.......
umutrn

18 Ekim 2006; 12:10:49 

arkadaşlar meraba ben geçen ay bir dv6000 aldım matlab 7 i yükledim fakat çalıştırdığımda initilazing ettikten sonra kapanıyor kafayı yicem herşeyi denedim olmuyor acaba işlemciden mi kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim

makineman

18 Ekim 2006; 14:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: alex1907

ARKADAŞLAR İNTEL CENTRİNO İŞLEMCİLER İÇİN CENTRİNO HARDWARE CONTROL GİBİ PROGRAMLAR VAR.ACABA AMD X2 İÇİNDE BÖYLE BİR PROGRAM VAR MI?BEN DE HP DV 6062 MODELİNİ BUGÜN ALDIM DA.(BU ARADA YAKLAŞIK 3 SAATTİR BU CİHAZI KULLANIYORUM VALLA MÜTHİŞ YAV. İ)ŞLEMCİ SÜREKLİ 1.6 DA ÇALIŞIYOR ONU 800 İNDİRMEK İSTİYORUM.
TEŞEKKÜRLER........

Aynı program AMD işlemciler için de var, programın ismi AMD Powernow. Programa aşağıdaki adresten ulaşabilirsin:

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_10220_10221%5e964,00.html

Merhaba. Benim HP Pavilion 6097EA dizüstü bilgisayarım var. Bahsettiğiniz programı kurdum. Ancak "AMD tools driver yüklü değil" hatası veriyor ve program başlamıyor. AMD'nin sayfasında program hakkındaki bilgilere baktığımda bu programın Athlon ve Duron için uyumlu olduğu belirtilmiş. Turion 64X2 ler ile çalışabilecek benzer bir program var mıdır acaba.

nicomedya

18 Ekim 2006; 17:49:14 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Aradıklarınla,beklediklerinle,sevdiklerinle. Ve yürüdüğün yoldaki ayak izlerinle...
Hikayen yazılır, farkında olmasan da.
Hikayen bittiğinde,değiştirmek için silgi,kalem ve bir nefes zaman bulamazsın...
volkan44

18 Ekim 2006; 23:38:16 

web cam çok karanlık ewet ama msn de bunu düzeltmenin bir yolu war.

msn ana penceresinden araçlara ordanda web kamerası ayarlarına giriyoruz. daha sonra en üstteki parlaklık kısmını en sona kadar açıyoruz.
bu işlemden sonra alt tarafta "gelişmiş" yazan yere giriyoruz. açılan pencereden varsayılan yazan yere tıklıyıp tamam diyoruz. tekrar eski pencereye döndüğünde parlaklığın baya değiştiğini göreceksiniz. bu işlemden sonra parlaklığı biraz daha açabilme imkanımız oluyor. onuda tekrar en son kısma getirdiğimizde alabilicek en parlak we en ışıklı görüntüyü alabiliyoruz.

deneyenler sonucu yazarsa iyi olur. ben böyle yapıyorum we çok aşırı fark ediyo acaba sizlerde de edecek mi...

VoLKaN
lovelyarman

19 Ekim 2006; 3:15:38 

Arkadaşlar mrb ... monitörü kapatıp beklemeye aldığımda çok rahatsız edici bir ses veriyo(6062) yani bilgisayar resmen ötüyo ,yalnız bu microfon açık olduğu zaman... Birde harddiskimden bu olaydan sonra rahatsız edici tıkırtılar gelmeye başladı önceden yoktu... Bir ara ''bilgisayarı kapat'' komutu çalışmadı neyseki şimdi çalışıyor ama beklemeye alınca resmen bağırıyor bilgisayar . 6062 kullanıcıları mic açıkken deneyip sonucu paylaşırlarsa çok sevinirim...

hsndnz

19 Ekim 2006; 10:47:40 

arkadaşlar maalesef benim dvd sürücü iptal oldu. düğmesine basınca açılmıyor bile. iğneyle deliğine dokununca açılıyor bir kaç defa çalışıyor sonra yine aynı hata. içerisine cd vs. koyunca ise hiç okumuyor.
servisi aradım. bios güncellemesi yapın dedi. anakartla ilgili yanlış çalışma olabilir dedi. sizce ne olabilir?

Sony Ericsson w200i
Toshiba Satellite A210-16G
Panasonic Lumix DMC-FX01
SinanAtesh

19 Ekim 2006; 13:44:09 

ne bu hp'lerdeki sorunlar böle yaa..hp almaktan vaz mı geçsem acaba

'¯`°²¤ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL HDD + LOGİTECH LX7 CORDLESS OPTİCAL MOUSE¤²°`¯'
phidiess

19 Ekim 2006; 15:56:10 

Dvd sorunu bendede var biraz zorlayınca açılıyor, ard arda hızlıca basmak gerekiyor yahut bilgisayarımdan sağ tıklıyorum çıkart diyorum öyle çıkartıyor. Aldığıma alacağıma pişman ettiler, bugünde kablosuz mouse aldım oda bozuk çıktı hemen değiştirttim. Aldığım bişeyde bozuk çıkmasın yaa :):)

TOSHIBA A100-912
volkan44

19 Ekim 2006; 17:16:21 

walla aarkadaşlar ben kesinlikle pişman değilim bu modeli aldığıma süper bi alet. dvd kapağının zor açılması haricinde hiç bi sorun yok çok şükür.

VoLKaN
Lewwo

19 Ekim 2006; 17:38:18 

Arkadaslar bendede dv6045nr var bende gireyim dedim dernege.
Hayirli olsun...

HP Pavilion DV6000 Serisi Kullanıcıları Derneği

HP DV6045NR - AMD Turion 64 x2 -2gb DDR Ram-Nvidia GeForce Go 7200 256MB Turbocache PCI EXP Ekran Karti-15.4 Brightview HD ekran-120 GB 5400 Hard Disk- 5 in 1 card reader -8x DVD w/ lightscribe- built in webcam
TRCaPiTaL

19 Ekim 2006; 20:48:08 

DVD kapağının açılma problemi benim bilgisayarımda yok, düğmeye hafifçe dokunduktan en fazla 1 saniye sonra kapak açılıyor. Ayrıca kendi kendine açılma problemi bios güncellemesinden sonra hiç olmadı, sanırım 2. haftasına yaklaşıyor. Şu an için maşallah diyelim, herhangi bir problem gözükmüyor.

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

Ege_Aşığı

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Ekim 2006; 20:55:31 

ya bende okuldan hiç giremiyorum:))) derneği açtık:) hehe ben de bi problem yok dedğiniz gibi , insallah sizdekilerde düzelir

Hack On The Beach

19 Ekim 2006; 22:33:31 

arkaşlar ben de bugün aldım xp kurmak isterken naparsam yapayım 5 gb eksik çıkıyor. nasıl olacak da düzelticem?

phidiess

19 Ekim 2006; 23:41:39 

bu bios güncellemesini nerden indireceğim yardımcı olurmusunuz acaba çünkü bu dvd'yi açana kadar canım çıkıyor ve ben delirmek üzereyim!!

TOSHIBA A100-912
regent__

20 Ekim 2006; 0:35:34 

quote:

Orjinalden alıntı: phidiess

bu bios güncellemesini nerden indireceğim yardımcı olurmusunuz acaba çünkü bu dvd'yi açana kadar canım çıkıyor ve ben delirmek üzereyim!!

Arkadaşım hp yi ara müşteri hizmetlerini direk link veriyo telefonda

A100-912 & 8800 SE & N80
phidiess

20 Ekim 2006; 0:42:42