arkadaslar sırf sizlerle paylasmak için üye oldum pc den fazla anlamam kimseyi yanıltmak istemem ama ben 6 aydır dv6000 kullanıorum vista ultimate yüklü herhangi bi sorun yasamadım sizler böle diyince bendede süphe basladı ama acaba ne zaman sorun vercek dieherkese sorunsuz günler
ben de dün aldım hp marka laptop yaklaşık 1 saat fişte takılıyken cihazımı kullandım gerekli kurumları yaptım işletim sistemiyle ilgili wireless'ı denedim vb...
daha sonra akşam 19'da şarja taktım ancak hala dolmadı ve kapalı olarak sarj edıyorum.hp müsteri hizmetlwerini aradım ilk seferde %100 dolmasına rağmen fabrikadan çıkan arabanın motoruna yapılan işlem gibi pilin açılması için mavi ışığın yeşil ışığa dönmesini beklemem gerektiği söylendi.
cihaz 21 saattir sarjda ve sadece 2-3 dklığına açtım.aralıksız sarjda olmasına rağmen hala mavi ışık yanmakta endişelenecek bir durum mudur,ne tavsiye edersiniz?
Yeşil ışık filan yamıyoru, sen kabloyu PC'ne takınca taktığın yerde mavi ışık yanar, ön tarafta da mavi ışık yanar. En azından DV6000 serisinde böyledir bu.
Dostum Arkadaşın Dediği Gibi Yeşil Işık Yanmıyor. Ben Dv6650 et almıştım ve Alır Almaz prize Taktım Kullandım. İster şarj edersin ister etmezsin kişilere bağlı bir durum. O yüzden Endişelenmene gerek Yok Gönül Rahatlığı ile kullanabilirsin.
3. kez yüksek ısınamdan dolayı laptopu yine servise yolluyorum. Bu degişim isteyi icin kaç kez daha gitmesi gerekiyor aynı arızadan bilgisi olan varmı ?
bu son bundan sonra degışım ıstegın var..3 kez aynı hatadan gdersen degısım hakkın oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Saydam
3. kez yüksek ısınamdan dolayı laptopu yine servise yolluyorum. Bu degişim isteyi icin kaç kez daha gitmesi gerekiyor aynı arızadan bilgisi olan varmı ?
bu son bundan sonra degışım ıstegın var..3 kez aynı hatadan gdersen degısım hakkın oluyor
quote:
Eee zaten 3. kez aynı arızadan dolayı yolluyorum :S
Saydam arkadaşım 2 kez aynı arızadan vermişsin zaten 3. kez verirken değişim isteğini belirt,onlar arıza tespiti yapalım önce derler. 1 yıl içinde 3. kez aynı parçan arızalanmışsa değişmeleri gerek. ve bu bir yıl çoğu yerde ürünü teslim aldığın andan itibaren diye belirtiliyor ama öyle değil, ürünün ilk arızasını verip servise götürdüğün andan itibaren başlıyor.
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.. başbelası hp pavillion dv6000 kullanıorum da:) ben bi projeye başlıyacağım ve bu projeyi linux üzerinden yapmak istiyorum şuan bilgisayarında vista yüklü ve ben bu vistada bölümleme yapamıyorum oyüzden xp kurup daha sonra bölümleme yapıp linüx kuracağım...ve öğrenmek istediğim şu arkadaşlar ben tekrar proje bitiminde vistaya geçebilirmiyim???(recovery disketi oluşturdum tekrar aynı fabrika ayarlarına dönüp vista yı kullanabilirmiyim????) Şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşlar hp compaq nc8430 laptop var ..geldiğinden beri recoverty bölümüne hiç ellmeddim yanında cd de vermediler.. recovery bölümü 6,61 gb gösteriyo toplam alan olarak ama 6,37 si boş diyor. şimdi bu recovery bölümünde işletim sistemi yok galiba ben format atmak istiyorum dizüstünün altında xp pro nun serialı var ne yapayım nerden kurcam bu işletim sistemini
pc açılışında f11e basarsan format atıp windowsu baştan kurabilirsin, kurtarma bölümünde mevcuttur hepsi
Kardes bendede recovery sorunu var ama durum farklı bende.
Oncelikle bilgisayarı daha bugun teknosa'dan aldım. Eve geldim , iste 1 kac saat makinayı karıstırdım nası bisi diye. Daha sonra recovery disk olusturayım dedim , ama elimde 2 tane bos dvd olmadıgından vazgectim. Vazgectikten sonra " bakalım sistem geri yuklemesi yapınca nereye geri yukluyo " diyip recovery managerdan sistem geri yukle dedim. Nese iste makına restart attı , recovery manager acıldı , sistem geri yukleme cıktıgında " Evet " diyip ileri'ye tıkladım. Basladı geri yuklemeye , 2 secenek cıktı , once ilk secenek olan " Butun dosyalar siliniyor " seceneginin yanında tick cıktı. Daha sonra 2.secenek olan " orjinaldeki programları yukle " gibi bisi olan 2.secenege gectiginde hata verdi.
Simdi 1.secenekte kısaca makınaya format attıktan sonra 2.secenekte sistemi bastan kuracagı sırada hata veriyor. Sistemi bastan kuramadan hata verdigi ve makınaya formatı attıgından dolayıda makinada hic bir turlu acılmıyor.
quote:
Eee zaten 3. kez aynı arızadan dolayı yolluyorum :S
ilk 2 sinde arız tespit edildi işlem yapıldı mı, eğer sadece fan temizledilerse büyük ihtimalle onları arızadan saymamışlardır. ama donanım değişiklipği olduysa 3. de değiştirmk zorundalar bu arada bn de bi eski hp kullancısıyım. bi uğrayayaım dedim