Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: speediest
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  182 183 184 185 186 187 [188] 189 190 191   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aloneprence01

8 Ekim 2008; 14:40:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar sırf sizlerle paylasmak için üye oldum pc den fazla anlamam kimseyi yanıltmak istemem ama ben 6 aydır dv6000 kullanıorum vista ultimate yüklü herhangi bi sorun yasamadım sizler böle diyince bendede süphe basladı ama acaba ne zaman sorun vercek dieherkese sorunsuz günler

CLASSY & ALONE PRİNCE
omegama

8 Ekim 2008; 17:15:45 

ben de dün aldım hp marka laptop yaklaşık 1 saat fişte takılıyken cihazımı kullandım gerekli kurumları yaptım işletim sistemiyle ilgili wireless'ı denedim vb...

daha sonra akşam 19'da şarja taktım ancak hala dolmadı ve kapalı olarak sarj edıyorum.hp müsteri hizmetlwerini aradım ilk seferde %100 dolmasına rağmen fabrikadan çıkan arabanın motoruna yapılan işlem gibi pilin açılması için mavi ışığın yeşil ışığa dönmesini beklemem gerektiği söylendi.

cihaz 21 saattir sarjda ve sadece 2-3 dklığına açtım.aralıksız sarjda olmasına rağmen hala mavi ışık yanmakta endişelenecek bir durum mudur,ne tavsiye edersiniz?

T@ns

8 Ekim 2008; 20:35:34 

Yeşil ışık filan yamıyoru, sen kabloyu PC'ne takınca taktığın yerde mavi ışık yanar, ön tarafta da mavi ışık yanar. En azından DV6000 serisinde böyledir bu.

[img]http://img132.imageshack.us/img132/853/sh2banner014nq0.jpg[/img]
BabyIcey

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 21:06:24 

Dostum Arkadaşın Dediği Gibi Yeşil Işık Yanmıyor. Ben Dv6650 et almıştım ve Alır Almaz prize Taktım Kullandım. İster şarj edersin ister etmezsin kişilere bağlı bir durum. O yüzden Endişelenmene gerek Yok Gönül Rahatlığı ile kullanabilirsin.

Eski Nick : GoRkEm24

Hp Pavilion Dv 6650 Et
Saydam

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 21:56:57 

3. kez yüksek ısınamdan dolayı laptopu yine servise yolluyorum. Bu degişim isteyi icin kaç kez daha gitmesi gerekiyor aynı arızadan bilgisi olan varmı ?

omegama

8 Ekim 2008; 22:07:38 

o zaman pil dolu da olsa boşta olsa yanan renk aynı..hayret bişi yahu bir de renk değişecek diyorlar

Saydam

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 22:44:59 

quote:

Orjinalden alıntı: omegama

o zaman pil dolu da olsa boşta olsa yanan renk aynı..hayret bişi yahu bir de renk değişecek diyorlar

nerde diyor bu nu ?

omegama

8 Ekim 2008; 22:46:22 

bugun hp destek hattını aradım.ilk basta 16 saat sarj etmemı tavsiye edip zaten sarj ısıgı renk değiştirecek mavı ısık yeşile dönecek dediler

immortalover

9 Ekim 2008; 12:08:59 

bu son bundan sonra degışım ıstegın var..3 kez aynı hatadan gdersen degısım hakkın oluyor
quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

3. kez yüksek ısınamdan dolayı laptopu yine servise yolluyorum. Bu degişim isteyi icin kaç kez daha gitmesi gerekiyor aynı arızadan bilgisi olan varmı ?

Saydam

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 15:58:10 

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

bu son bundan sonra degışım ıstegın var..3 kez aynı hatadan gdersen degısım hakkın oluyor
quote:

Eee zaten 3. kez aynı arızadan dolayı yolluyorum :S

fffffx

9 Ekim 2008; 17:57:29 

Saydam arkadaşım 2 kez aynı arızadan vermişsin zaten 3. kez verirken değişim isteğini belirt,onlar arıza tespiti yapalım önce derler. 1 yıl içinde 3. kez aynı parçan arızalanmışsa değişmeleri gerek. ve bu bir yıl çoğu yerde ürünü teslim aldığın andan itibaren diye belirtiliyor ama öyle değil, ürünün ilk arızasını verip servise götürdüğün andan itibaren başlıyor.

SeC0

9 Ekim 2008; 23:02:27 

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.. başbelası hp pavillion dv6000 kullanıorum da:) ben bi projeye başlıyacağım ve bu projeyi linux üzerinden yapmak istiyorum şuan bilgisayarında vista yüklü ve ben bu vistada bölümleme yapamıyorum oyüzden xp kurup daha sonra bölümleme yapıp linüx kuracağım...ve öğrenmek istediğim şu arkadaşlar ben tekrar proje bitiminde vistaya geçebilirmiyim???(recovery disketi oluşturdum tekrar aynı fabrika ayarlarına dönüp vista yı kullanabilirmiyim????) Şimdiden teşekkür ederim...

Cou_de_GraCe

10 Ekim 2008; 3:49:05 

quote:

Orjinalden alıntı: efty

quote:

Orjinalden alıntı: turkolog55

arkadaşlar hp compaq nc8430 laptop var ..geldiğinden beri recoverty bölümüne hiç ellmeddim yanında cd de vermediler.. recovery bölümü 6,61 gb gösteriyo toplam alan olarak ama 6,37 si boş diyor. şimdi bu recovery bölümünde işletim sistemi yok galiba ben format atmak istiyorum dizüstünün altında xp pro nun serialı var ne yapayım nerden kurcam bu işletim sistemini

pc açılışında f11e basarsan format atıp windowsu baştan kurabilirsin, kurtarma bölümünde mevcuttur hepsi

Kardes bendede recovery sorunu var ama durum farklı bende.

Oncelikle bilgisayarı daha bugun teknosa'dan aldım. Eve geldim , iste 1 kac saat makinayı karıstırdım nası bisi diye. Daha sonra recovery disk olusturayım dedim , ama elimde 2 tane bos dvd olmadıgından vazgectim. Vazgectikten sonra " bakalım sistem geri yuklemesi yapınca nereye geri yukluyo " diyip recovery managerdan sistem geri yukle dedim. Nese iste makına restart attı , recovery manager acıldı , sistem geri yukleme cıktıgında " Evet " diyip ileri'ye tıkladım. Basladı geri yuklemeye , 2 secenek cıktı , once ilk secenek olan " Butun dosyalar siliniyor " seceneginin yanında tick cıktı. Daha sonra 2.secenek olan " orjinaldeki programları yukle " gibi bisi olan 2.secenege gectiginde hata verdi.

Simdi 1.secenekte kısaca makınaya format attıktan sonra 2.secenekte sistemi bastan kuracagı sırada hata veriyor. Sistemi bastan kuramadan hata verdigi ve makınaya formatı attıgından dolayıda makinada hic bir turlu acılmıyor.
Razorback

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 2:50:37 

Arkadaşlar Hp pavilion dv9630et laptop var bende.

ps3'ü laptop'ın hdmi girişine bağlayarak laptoptan görüntü alabilirmiyim? (hdmi kablo ile)

Teşekkürler...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
mert6385

11 Ekim 2008; 11:50:45 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

quote:

Eee zaten 3. kez aynı arızadan dolayı yolluyorum :S

ilk 2 sinde arız tespit edildi işlem yapıldı mı, eğer sadece fan temizledilerse büyük ihtimalle onları arızadan saymamışlardır. ama donanım değişiklipği olduysa 3. de değiştirmk zorundalar
bu arada bn de bi eski hp kullancısıyım. bi uğrayayaım dedim

TOSHIBA P300-133
T8300 2.4 Ghz , ATI HD3650 512 Mb, 3Gb ram
mert6385

11 Ekim 2008; 11:55:49