Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) Sayfa: <<   < önceki  182 183 184 185 186 [187] 188 189 190 191   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
propet

9 Eylül 2008; 4:33:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: firozat

evet eski HP sinden para iadesi alan bende artık yeni pavilion Dv5-1040 modeline kavuştum buraya pek uğrarmıyım bilemiyorum

5 ayda 1 kere adaptör değişti 1 kere de harddisk..
1 arıza daha yapsa da bende iade edebilsem de kurtulsam..

tunay_erbatur

9 Eylül 2008; 4:40:11 

quote:

Orjinalden alıntı: propet

quote:

Orjinalden alıntı: firozat

evet eski HP sinden para iadesi alan bende artık yeni pavilion Dv5-1040 modeline kavuştum buraya pek uğrarmıyım bilemiyorum

5 ayda 1 kere adaptör değişti 1 kere de harddisk..
1 arıza daha yapsa da bende iade edebilsem de kurtulsam..

Birader servise verdiğimde benimkinde de de 2. kez anakartı değiştirecekler.

Eğer garanti biitene kadar iademi alamazsam makine kesin elimde kalacak ödüm patlıyor...

Allah bir ülkede hainlerin değil, o hainlerden hesap sormayan milletin belasını verir
premonitor

9 Eylül 2008; 10:50:03 

Arkadaşlar,

Öncelikle Herkese Selam.

Çok acil bir problemim var.Ben geçen sene dv9580et almıştım arkadaş ile beraber.Kullandığım CAD programı sebebi ile de üzerinde kurulu gelen vista home premium u kaldırıp xp yükledim driver falan baya bir uğraştıktan sonra hallettim.Fakat ekran kartı vs. taam sürücü performansı alamadım.Bu sene itibarı ile de programın vista uyumlu sürümünü elde ettiğim için hemen vistaya geçtim.Fakat oda ne ufak bir mesele gözümden kaçmış.Kullandığım program Vista Business ,Ultimate ya da Enterprise ile çalışıyormuş.Dolayısı ile şu anda bir vista business almam gerekli.Fakat hangisini alacağımı bilemiyorum.Yani yükseltme sürümü mü yoksa box mı almam gerekli.Gerçi microsoftu aradığımda kız bana box almam gerektiğini home premium u business e yükseltemeyeceğimi söyledi ama box çok pahalı oem business alsam olmaz mı acil yardım lütfen

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT
HP PAVILLON DV9580ET
INTELP965-INTEL C2D 2.66Mhz-2GB DDR2 RAM-NVIDIA QUADRO FX3500-120GB HDD
_Maxy_

9 Eylül 2008; 20:17:22 

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar bu Hp'lerimizin garanti süresi ne kadar?

2 Yıl

Teşekkürler

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N95 8GB -Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

tunay_erbatur

10 Eylül 2008; 20:13:09 

Arkadaşlar garanti süresi içinde aynı arıza 3 kez tekrar ederse mi yoksa 1 yıl da 3 kez aynı arıza tekrar ederse mi iade hakkı isteyebiliyorduk ?

Allah bir ülkede hainlerin değil, o hainlerden hesap sormayan milletin belasını verir
BabyIcey

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 19:24:10 

Merhaba Arkadaşlar
Sizlere Birşey Danışmak İstiyorum. Kullandığım Ürün Hp Dv 6650Et 2 Gün Önce Arkadaşıma Xp Yapması İçin Vermiştim Fakat Bugün Notebook'un Xp Yapılamadığını Söyledi. Bu Mümkün mü ? veya Nerede Hata Yapmış Olabilir ?

Yardım Ederseniz Sevinirim / Teşekküler

Eski Nick : GoRkEm24

Hp Pavilion Dv 6650 Et
immortalover

12 Eylül 2008; 0:32:11 

garanti süresi içinde aynı arıza 3 kez tekrar ederse iade hakkı isteyebilirsin
quote:

Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

Arkadaşlar garanti süresi içinde aynı arıza 3 kez tekrar ederse mi yoksa 1 yıl da 3 kez aynı arıza tekrar ederse mi iade hakkı isteyebiliyorduk ?

carpemundum

12 Eylül 2008; 1:09:31 

arkadasım urununde sorun yok.sadece normal xp cd sı ile kuramassın.ahcı driverleri ilave edilmıs bir xp cd si ile kurman gerekıyor hdd nın sata olmasından dolayı.bulamaz ısen bana mail at sana yollarım .kolay gelsın.

ThumpS

12 Eylül 2008; 20:05:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Carismatiq52

dv6650et kullanıcısıyım..Biri bana webcam sorununun çözümünü versin..Sayfa 174 de bi arkadaş vermiş ama rar dosyası şifreli..Webcam sorununu çözen varr mııı???

Arkadaşım ben recovery yaptıktan sonra vista servis pack i yükledikten sonra düzelmişti tavsiye ederim..

Eski Nick:enes onkun
trenyolu

13 Eylül 2008; 23:43:49 

bugün bir arkadaşımdan hp pvl 6770 et aldım. epey bir kurcaladım ve çok beğendim makinayı. bu parmak izi okuyucusuyla ilgili bir problemim var yalnız. arkadaşın kayıtlı parmak izini silip kendimkini kaydetmek istiyorum ama bunu bir türlü yapamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

bir de seri numarasından garanti takibini hangi sayfadan yapacağım. ikinci el aldım arkadaş faturayı atmış. yalnız kutunun üzerinde bir kargo kağıdı var. gönderen index bilgisayar alıcı diyarbakır teknosa. indexin sayfasından sorgulatttım böyle bir kayıt yok diyor. teknosadan mı sorgulatmam gerek? teknosanın sayfasında böyle bir sorgulama bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenyolu -- 13 Eylül 2008; 23:47:03 >

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
gencercan19

13 Eylül 2008; 23:59:44 

VİSTA MAĞDURLARI

SELAM ARKADAŞLAR

Sata hard disk i olan yeni nesil notebook bilgisayarlarda genellikle vista yüklüdür bunu hepimiz biliyoruz. Ve bu bilgisayarlara windows xp kurmakta problem çekiyoruz… sorun sata hard disk olduğunuda hepimiz biliyoruz. Ve birçok arkadaşımız bu bilgisayarlara xp driver bulmakta güçlük çekmekte ve sorununu çözememekte…

elimde yaklaşık 165 tane farklı marka ve modellerde olan bilgisayarın xp için gerekli driver ları bulunmaktadır. Ve ayrıca sata hard disk e xp kurmanız için yapılmış bir Windows xp cd si var. Sorunsuz xp kurabılmenız için her şey tamamlandı. xpkurulum@hotmail.com
xp
Hp : http://www.netcolony.com/denemem/hp.txt
acer : http://www.netcolony.com/denemem/acer.txt
asus : http://www.netcolony.com/denemem/asus.txt
toshiba : http://www.netcolony.com/denemem/toshiba.txt
sony : http://www.netcolony.com/denemem/sony.txt
dell : http://www.netcolony.com/denemem/dell.txt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencercan19 -- 16 Eylül 2008; 15:58:25 >

EMRE32

14 Eylül 2008; 3:00:24 

Arkadaşlar benim makinanın tv out çıkışını tv'ye bağlayamıyorum. laptoptaki çıkış küçük geliyo bu tv-s kablosuna, nasıl bağlayablirim ben bunu. kabloyu aldığım adam bununla bağlayabilirsin dedi ama kesinlikle uymuyo. laptoptaki çıkışta 7 delik var, bu kabloda dört pin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE32 -- 14 Eylül 2008; 2:59:28 >
EMRE32

14 Eylül 2008; 3:17:14 

quote:

Orjinalden alıntı: trenyolu

bugün bir arkadaşımdan hp pvl 6770 et aldım. epey bir kurcaladım ve çok beğendim makinayı. bu parmak izi okuyucusuyla ilgili bir problemim var yalnız. arkadaşın kayıtlı parmak izini silip kendimkini kaydetmek istiyorum ama bunu bir türlü yapamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

bir de seri numarasından garanti takibini hangi sayfadan yapacağım. ikinci el aldım arkadaş faturayı atmış. yalnız kutunun üzerinde bir kargo kağıdı var. gönderen index bilgisayar alıcı diyarbakır teknosa. indexin sayfasından sorgulatttım böyle bir kayıt yok diyor. teknosadan mı sorgulatmam gerek? teknosanın sayfasında böyle bir sorgulama bulamadım...

Parmak izi kaydını silebilmek için bildiğim kadarıyla yine o arkadaşının parmak izi lazım yada varsa kullandığı parola, ben böyle değiştiriyorum. yapılışıda bilgisayar açıldığında sağ alttaki parmak izi işaretçisinden yapılır orayı tıkladığında o seni yönlendirir zaten. garantiye gelince hp nin internet servisinden yapabilirsin sanırım seri no sunu falan yazınca çıkması lazım,

trenyolu

14 Eylül 2008; 8:57:53 

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE32

quote:

Orjinalden alıntı: trenyolu

Parmak izi kaydını silebilmek için bildiğim kadarıyla yine o arkadaşının parmak izi lazım yada varsa kullandığı parola, ben böyle değiştiriyorum. yapılışıda bilgisayar açıldığında sağ alttaki parmak izi işaretçisinden yapılır orayı tıkladığında o seni yönlendirir zaten. garantiye gelince hp nin internet servisinden yapabilirsin sanırım seri no sunu falan yazınca çıkması lazım,

maalesef dostum hp nin de internet sitesinde bir şey bulamadım.

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
erbylmz

15 Eylül 2008; 19:19:45 

arkadaşlar dv6000 notbook kullanıyorum xp driver ı lazım fakan hp nin sitesinde download ayrı ayrı verilmiş elinde bu driver lar olan varsa bi link yollayabilirmi acaba çok acil lazım yola gidicem makine çöktü tekrar vista kurmicam xp kurcam yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler şimdiden..................

tunay_erbatur

17 Eylül 2008; 3:22:58