bilemiyorum ısınma sorunu bende bu şekilde sorun olmaktan çıkıyor. ama bariz hata var açıkçası ben iade etme seçeneğim varkende kullanmadım. ben çok memnunum 1300 e aldığım makina bence fiyat performans olarak çok iyi. belki daha iyi seçenekler vardır ama bence bu güzel.
bakıyorum son zamanlarda eski arkadaşlardan yazan yok :) çağdaş falan vardı nereye gitti bilmiyorum :((, özledim ya eski arkadaşları, ben de uzun zamandır konuya yazmıyorum , herkese iyi geceler, bu arada benim laptop son zamanlarda çok ısınmaya başladı , hp dv6097 ilk aldım ilk çıktğıında 2 yıllık şimdi ama aşırı ısınıyor bu aylarda oldukça sıcak :((
bakıyorum son zamanlarda eski arkadaşlardan yazan yok :) çağdaş falan vardı nereye gitti bilmiyorum :((, özledim ya eski arkadaşları, ben de uzun zamandır konuya yazmıyorum , herkese iyi geceler, bu arada benim laptop son zamanlarda çok ısınmaya başladı , hp dv6097 ilk aldım ilk çıktğıında 2 yıllık şimdi ama aşırı ısınıyor bu aylarda oldukça sıcak :((
Senin özlediğin adamların hepsi HP'sini iade etti...
Yeni seriler maşşallah baya sağlam HP çekidüzen vermiş baya
dv6172ea model bilgisayarıma dün hp nin update sitesinden f29 bios u yükledim.İşlemci sıcaklığım 50 C lerde geziniyor .F16 bios varken 38 C lerdeydi.Oyun da oynadığım yok bilgisayarıda havada kullanıyorum ama yanıyor. Bu sorun bios updateten sonra oldu biliyorum bios u update etmek isteyen arkadaşlara duyurulur.Ama esas sorun hdd.58 C den aşağı düşmüyo ve bilg. altına elimi değdiremiyorum sürekli böyle hdd de problem olabilir mi? sizde hdd sıcaklıkları nasıl?Vista kullanıyorum acaba işletim sistemi nin sıcaklığa etkisi olabilir mi ?Kolay gelsin...
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi Hp Laptopların orjinalinde harddiskleri c ve d (recovery) olmak üzere iki bölüm olarak geliyor.Bende bunun kullanışsızlığından bir arkadaşıma bahsettim.Oda ubuntu işletim sistemi ile harddiski kolayca iki bölebileceğini söyledi.Bende onun sözüne güvenerek yapalım dedim.Maalesef işlem sonucunda benim c ve d deki tüm bilgilerim (windovs ve recovery'de dahil olmak üzere) tamamen silindi.ve tek bir harddisk bölümü oluştu. Recovery cd'leri yanımda olmadığından tekrar yükleme yapamadım ama bu pozisyona gelmişken harddiski ikiye bölüp c'ye xp pro kurduk.Tabi elimde driver cd'leri falan olmadığından hp.com dan uygun driverları indirdim.Fakat bu driverlarda işe yaramadı. Şimdi ne ekran kartı, ne ses ne kamera dogru dürüst wireless dışında çalışan bir şey yok. Tekrar bilgisayarımı eski haline nasıl getiririm lütfen yardım edin.
Yeni Bir sorunla dönüyorum dv6810et kullanıcısıyım. Bilgisayarımda mavi ekran gelip bir şey %100 olduktan sonra bilgisayar kendini resetliyordu ileyleyen zamanlarda bilgisayar her açıldığında yapmaya başladı bende yedekten geri yükledim. Bir sorun çıkmaz daha dediler 10 gün geçti şimdi ara sıra aynı sorunu vermeye başladı ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64 • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit Harddisk 160 GB DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) RAM 3072 MB Bellek düzeni (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
fan toz kaplamış olabilir elektrik süpürgesi ile çekince az olda farkediyor fan tam soğutma sağlamadığı zaman süreklı çalışıyordur.. bulunduğun ortamda sıcaktır..
dv6810et kullanıcısıyım. Bilgisayarımda mavi ekran gelip bir şey %100 olduktan sonra bilgisayar kendini resetliyordu ileyleyen zamanlarda bilgisayar her açıldığında yapmaya başladı bende yedekten geri yükledim. Bir sorun çıkmaz daha dediler 10 gün geçti şimdi ara sıra aynı sorunu vermeye başladı ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64 • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit Harddisk 160 GB DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) RAM 3072 MB Bellek düzeni (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
HP Pavilion DV6950ET - FN536EA Notebook xp driver lerına ıhtıyacım war nerden bulabılırm hp nın sıtesınde wıstanınkı war ama xpnın yok yardımcı olun lütfen
dv6146ea notebook uma 2 adet Kingston 2GB 667 Mhz Notebook ram i takabilir miyim ? Notebook herhangi bir sorun çıkarır mı ne tavsiye edersiniz ? Kendim takacağım ramleri servise gerek duymuyorum
bndede 6148 war 512 ram wardı ben 2 tane 1 gb ram taktım kendim zannedersem 2 gb dan fazla desteklemiyo yinede bi arastır bana öyle demişlerdi. suan 2 gb ve cok memnunum.
arkadaslar ısınma sorunu içinse size nacizane bi önerim ben yaptım cok faydasını gördüm laptopun arkasına sigara paketi koyun veya herangi bi cisim arkadaki fan ve pc nin altındaki yuvalar cok rahat hava giriş cıkısı yapabildikelrinden ve hava sirkülasyonu daha iyi olduundan ısınma problemim ortadan kalktı belkide bundan önce boşuna 2 tane anakart yakmısımdır=)
dv6146ea notebook uma 2 adet Kingston 2GB 667 Mhz Notebook ram i takabilir miyim ? Notebook herhangi bir sorun çıkarır mı ne tavsiye edersiniz ? Kendim takacağım ramleri servise gerek duymuyorum
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ürün açıklamalarında maksimum 2 gb rami desteklemektedir diyo.. bu tek parça olarak mı maksimum 2 gb yoksa toplam olarak mı ? yani 2x2gb ram takabilir miyim ?