Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :) Sayfa: <<   < önceki  177 178 179 180 181 182 183 184 [185] 186   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gencercan19

3 Ağustos 2008; 0:47:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar
xp cd niz pavilion serisine kurulmuyormu?
bende hazır bootlu xp cd var bios ayarlarıyla uğraşmadan rahat rahat kurabiliyorsunuz ayrıca driverlara da boot atabiliyorum hazırda bikaç serinin boot lanmış driverları vardır.
daha detaylı bilgi için ercangenc@msn.com mail adresimden iletişime geçebiliriz.
elimde şuan xp uyumlu boot atılmış driverları hazır seriler:
-hp pavilion dv6640et
-HP Pavilion dv2730et
-HP Pavilion dv6750et
::::not (pavilion diğer serileri içinde yapabilirim uğraşmam yeter:) insanlık ölmedi
ayrıca bu serilere xp kurduktan sonra deli gibi hızlı oluyor pc bilgilerinize duyrulur arkadaşlar.

crazygenc

3 Ağustos 2008; 13:10:33 

kardeş nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim kurdum.3D ayarları dengelide,maninayı sarjda çalıştırıyorum,ama ne pesde ne de carbonda kasmalar halen son bulmadı.GeForce nVidia 8400M GS ile medium detailde kasmadan Carbon ve Pes 2008'i oynamam mümkün deil mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: ihalil

kardes benim sorunu yasiosun galiba bende dde aynı sorun vardı driverin nasıl kurulacagını yazdık onceki sayfada takip edersen bu driver cok etkili.driveri kur hicbirsorun kalmayacaktır (insallah ) :D
saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: crazygenc

herkese merhaba.2 hafta önce HP dv9730 ET modelini aldım 2GB ram,AMD Turion 64 X2 işlemciye sahip(512KB+512KB L2 Önbellek ve 2,0 GHz),ekran kartımda GeForce nVidia 8400M GS 256 MB VE 1023 MB kadar paylaşımlı ve 32 bit.Sorun şu ki hiçbir oyundan istediğim yeterli verimi alamıyorum PES2008 High detailde oynamaya kalktım kastı,Medium'a düşürdüm ayarları yine hafif kasma yaptı,Lowda ise sorunsuz çalışıyor sizce bu ekran kartı bu oyunu Highde çalıştıramaz mı?Bir başka takıldığım nokta Need For Speed Carbon ve Most Wanted oyunlarıyla ilgili.Carbon ve Most Wanted oyunlarını ancak low detailde oynuyabiliyorum ki Carbon ve Most Wantedde bile lowda zaman zaman kasılıyor pc.Arkadaşlar nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim ancak setupda donanımınızla uyumlu mevcut bir donanım bulunamadı diye bir hata veriyor.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor Ekran Kartının oyunlarda kasmasını engelliyebilmem için?Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygenc -- 3 Ağustos 2008; 13:09:47 >

LAPTOPÇU

3 Ağustos 2008; 13:23:26 

oynarsın büyük ihtimal

crazygenc

3 Ağustos 2008; 22:48:10 

quote:

Orjinalden alıntı: LAPTOPÇU

oynarsın büyük ihtimal

peki nasıl hocam?

ILIKKAN

3 Ağustos 2008; 23:46:18 

merhaba arkadaslarım
bana almanyadan hp dv 6000(dv6650eg) hedıye geldı almanca vısta home premun yuklu cd leri valızde yer kaplamsın diye almanyanda bırakmıslar ben bunu orjınalligi bozulmadan nasıl tukcelestirebilim yardım ve desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla

egece

5 Ağustos 2008; 20:07:20 

merhaba değerli arkadaşlar.benim laptopum hp pavilion tx 1000.çok büyük sorunum var.ama benim model ile ilgili bölüm bulamadım size sığınıyorum.sinirlerim bozuldu.sorunumu paylaşabilirmiyim burda?değil ise hangi bölüme gitmeliyim?neolur biri bana yardım etsin.

bilginin nekadar değerli ve edinmesinin nedenli zor olduğunu bilirim.Bilgisini paylaşan kişilere saygım sonsuz.çölde susuzluktan ölmek üzere 2 yudum suyu paylaşmak gibi büyük gözümde...
egece

6 Ağustos 2008; 3:03:39 

3 ay önce düğünde mp3 ve not defter repertuar kullanmak için toplum karşısında rezil olmamak için 2400 ytlye hp pavilion tx 1000 aldım almaz olaydım.nezaman yapacağı belli olmuyor şarkı ortasında takılıyor kendi kendin kapatıyor hata raporu veriyor büyük bir hatadan kurtarıldı diyor 5 dakika sonra.olamaz böyle bişikorktuğumdan fazlası geldi başıma.satın aldığım medya sistem bilgisayarcıya gittim bu arızalı hem ısınma yapıyo bibakıyosun 2 saat sonra bi bakıyosun açar açmaz resetliyor bunu değiştirin dedim.bir ay içinde değiştirme hakkım vardı halbuki.olamaz dediler en az 3 defa servise gitmesi lazım dediler.laptop alacam diye ipotları numark mikseri satmıştım katkı olsun diye.biran önce gönderin dedim.ay dolmasına 8 gün vardı.bitmesine birgün kala hp ye ulaşmış yollarda oyalanmış kargo yanlış adrese teslim etmiş dediler.10 günde servis onay beklemiş önemli bilgi yok diye.çabalarım sonucu göndertebildim.hd değiştirip gönderdiler iki günde.evde denedim saatlerce olmuş gibiydi kapanmadı.gönül rahatlığıyla düğünde toplum karşısında mp3 çalıyorum artık tak ortada carrrr diyye takıldı.reziloldum.o anki halimi bi düşünün.hp servisi deyim yerinde yanlış dişi sökmüş sanki sokaktan birilerini oturtmuşlar oraya yap bişiler demişler gibi bi rezalet.20 gün önce geri götürdüm olmamış dedim yapmayın değiştirin dedim.2 defadaha göndermemiz lazım dediler.elinizi çabuk tutun yine aynı hatayı yapmayın dedim.götürdüğümden 5 gün sonra kargoya verilmiş,bi 15 günde onay beklemiş yapılmadan beklemedeymiş.bugün başlarında bekledim 10 dakika aldı fax gönderdik diye bidirmeleri gerekiyormuş hp servis numarasını benden aldılar telefon numaraları bile yazmıyorlar.sevis ise istenilen bilgiyi bi telefon zahmeti katlanıp istemiyorlar.beklede bekle.telefon açtığınızda dakikalarca kusursuz hizmet palavrasını dinlemek zorundasınız.iki tarafda resmen dalga geçiyorlar müşteriyle.müşteri memnuniyetini ilke edinmiş biri esnaf olarak çıldırıyorum.bilgisayarcıya gittiğimde suratları beş karış oluyor herbirinin.laptop hayalimiz suya düştü 2400 ytl ye bela aldım başıma.yalvarırım yardımcı olun.ne yapmam lazım.sezonumda yakında bitiyor.10 yıl önce kullandığım vcd playerle idare ediyoz şimdi.3 defa tamir işi doğrumu?bu sefer kimbilir hangi sağlam dişi sökecekler.yine aynı sorun olacak.ucuz bişi olsa hibe ederdim onlara.kendimi zor tutuyorum biri ne olur cevap versin.saygılarımla.

bilginin nekadar değerli ve edinmesinin nedenli zor olduğunu bilirim.Bilgisini paylaşan kişilere saygım sonsuz.çölde susuzluktan ölmek üzere 2 yudum suyu paylaşmak gibi büyük gözümde...
sercan149

6 Ağustos 2008; 16:20:06 

Lütfen yardım edin....

pavillion dv6296ea, laptopuma format atıp xp yükledim...
recover bölümünüde kaldırmıştım,elimde sağlam recover dvd im olduğu için!
şimdi tekrar vistama geri dönmek için dvd imi takıyorum, makine açılırken f11 e basıyorum,fakat olmuyor!

Lütfen ne olur yardım edin recover dvd imi nasıl kullanabilirim?

Hp Pavilion dv6296EA
Bayan KonteS

6 Ağustos 2008; 23:32:08 

merhaba arkadaşlar. bende bir hafta önce dv6950 aldım.teknik serviste tüm programları yüklemişler,ama ben recovery cd sini bir dvd ye çektirmeyi ve driverları bir dvd ye çektirmeyi unuttum. ben şimdi evde bunları kendim nereden dvd ye çekebilirim?karıştırıyorum ama nereden dvd ye yedekleyeceğimi bulamadım

ihalil

7 Ağustos 2008; 11:33:30 

kardes sen pil ayarlarından yuksek performansı sec daha sonra driverin kuruldugundan emin ol cunku bu driveri 10 kisiden fazla kisiye ben kendim kurdum ve hicbir oyun sorunu kalmadı sende kurulumu sorunsuz bi sekilde kur hicbir problemin kalmayacaktır
kolay gelsin
quote:

kardeş nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim kurdum.3D ayarları dengelide,maninayı sarjda çalıştırıyorum,ama ne pesde ne de carbonda kasmalar halen son bulmadı.GeForce nVidia 8400M GS ile medium detailde kasmadan Carbon ve Pes 2008'i oynamam mümkün deil mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: ihalil

kardes benim sorunu yasiosun galiba bende dde aynı sorun vardı driverin nasıl kurulacagını yazdık onceki sayfada takip edersen bu driver cok etkili.driveri kur hicbirsorun kalmayacaktır (insallah ) :D
saygılar
quote:

herkese merhaba.2 hafta önce HP dv9730 ET modelini aldım 2GB ram,AMD Turion 64 X2 işlemciye sahip(512KB+512KB L2 Önbellek ve 2,0 GHz),ekran kartımda GeForce nVidia 8400M GS 256 MB VE 1023 MB kadar paylaşımlı ve 32 bit.Sorun şu ki hiçbir oyundan istediğim yeterli verimi alamıyorum PES2008 High detailde oynamaya kalktım kastı,Medium'a düşürdüm ayarları yine hafif kasma yaptı,Lowda ise sorunsuz çalışıyor sizce bu ekran kartı bu oyunu Highde çalıştıramaz mı?Bir başka takıldığım nokta Need For Speed Carbon ve Most Wanted oyunlarıyla ilgili.Carbon ve Most Wanted oyunlarını ancak low detailde oynuyabiliyorum ki Carbon ve Most Wantedde bile lowda zaman zaman kasılıyor pc.Arkadaşlar nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim ancak setupda donanımınızla uyumlu mevcut bir donanım bulunamadı diye bir hata veriyor.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor Ekran Kartının oyunlarda kasmasını engelliyebilmem için?Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

..hp pavilion dv9630et..
sercan149

7 Ağustos 2008; 17:45:20