Arkadaşlar dv6725et kullanan bir arkadaş varmı? Varsa mümkünse Bana recovery cdlerini yollyabilrmi? benimkiler bozuk çıktı.. servisde pürüz çıkarıyor.. Lütfen olan arkadaş vara pm yoluyla ban ulaşsın...
ihalil kardeşim verdiğin ekran kartı driveri sayesinde fifa 2008'i full detay hiç kasmadan oynayabiliyorum dv6755et laptobum ile Allah senden razı olsun çok makbule geçti sağolasın
saygılar...
Diğer oyunlarında da düzelme oldu mu???Bu arada birşey farkettim belki biliyorsunuzdur ama oyun falan oynarken güç ayarlarına mutlaka bakın.Zaten 3 tane ayar gösteriyor.Bu ayarlar oyunlarda büyük derecede performans olarak farkettiriyor.
Sen Yükleme Yapmamışsın. İndirdiğin Dosya'daki Verileri Çıkartmışsın.
- İndirdiğin Dosya'daki verileri masa üstüne çıkart. Daha sonra sitedeki imf adlı dosyayı indirip klasörün içine at. Sonra'da aşağıya yazdıklarımı sırasıyla uygula.
Bilgisayarım - sistem özellikleri - Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcı - Nividia GeForce 8400m-Gs'ye - sağ tıklayıp özellikler seçeneğine seçin. Açılan pencereden sürücü kısmına gelip , sürücü güncelleştir seçeneğini seç / sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / gözat seçeneğinin altındaki Bilgisayarımda aygıt sürücüleri listeinden seçmeme izin ver seçeneğini seç / disketi var komutuna tıkla / Burada İhalil arkadaşımızın verdiği sitedeki imf dosyasını seçiçeksin (pc'deli adı : nvac). Son olarakta ileri diyip yükleme işlemini başlatıcaksın.
Biraz karışık oldu. Kusura bakma. Kolay Gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Desthal1903
quote:
Orjinalden alıntı: BabyIcey
Arkadaşlar İhalil Arkadaşımızın Verdiği Driver , Gerçekten de İşe Yarıyor ve Sorunsuz Çalışıyor. Herkese Tavsiye Ediyorum. İyi günler / saygılar.
bir sorum olacaktı ben o driveri kurdum kendi hp diye bir yer gösterdi bastım yükledi bu yeterlimi yoksa başka bir yeremi kurmam gerekiyordu
saygılar...
ayrıca bende hiç bir değişiklik olmadı sıfır:S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabyIcey -- 18 Temmuz 2008; 20:08:30 >
Sen Yükleme Yapmamışsın. İndirdiğin Dosya'daki Verileri Çıkartmışsın.
- İndirdiğin Dosya'daki verileri masa üstüne çıkart. Daha sonra sitedeki imf adlı dosyayı indirip klasörün içine at. Sonra'da aşağıya yazdıklarımı sırasıyla uygula.
Bilgisayarım - sistem özellikleri - Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcı - Nividia GeForce 8400m-Gs'ye - sağ tıklayıp özellikler seçeneğine seçin. Açılan pencereden sürücü kısmına gelip , sürücü güncelleştir seçeneğini seç / sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / gözat seçeneğinin altındaki Bilgisayarımda aygıt sürücüleri listeinden seçmeme izin ver seçeneğini seç / disketi var komutuna tıkla / Burada İhalil arkadaşımızın verdiği sitedeki imf dosyasını seçiçeksin (pc'deli adı : nvac). Son olarakta ileri diyip yükleme işlemini başlatıcaksın.
Biraz karışık oldu. Kusura bakma. Kolay Gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Desthal1903
quote:
Orjinalden alıntı: BabyIcey
Arkadaşlar İhalil Arkadaşımızın Verdiği Driver , Gerçekten de İşe Yarıyor ve Sorunsuz Çalışıyor. Herkese Tavsiye Ediyorum. İyi günler / saygılar.
bir sorum olacaktı ben o driveri kurdum kendi hp diye bir yer gösterdi bastım yükledi bu yeterlimi yoksa başka bir yeremi kurmam gerekiyordu
saygılar...
ayrıca bende hiç bir değişiklik olmadı sıfır:S
cidden oldu çok saolasın babyicey ve ihalil kardesim cok iyi oldu:D işe yaradı çok sağol tawsiye ederim indirin:D
ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ 83 İLE 92 DERECE ARASI SICAKLIK DEGERLERİ TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE GİDİP BİLGİ ALDIM FAN VE ADAPTÖRÜ DEĞİŞECEKMİŞ BEN DÜŞÜNÜYORUM DA NOTEBOOK SOĞUTUCU ALSAM VEYA DAHA FARLIK BİR ÇÖZÜMLE BİLGİSAYARIMIN ISINMA SORUNUNU HALLEDEBİLİR MİYİM..
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
HP PAVİLİON DV6357 İNTEL CORE 2 DUO T5500 1.66 1024 MB RAM 256 MB GEFORCE GO7400 EKRAN KARTI 120 GB HDD VİSTA HOME PREMİUM....
merhb arkadaşlar sizler sağlam hp kullanıcısısınız.sizlerden yardım istiyorum İşlemci Modeli : AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core İşlemci Hızı : 2,00 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 512 KB Veri yolu Hızı : 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 2048 MB Max. Bellek Desteği : 4 GB Bellek Türü : DDR Ekran Boyutu : 17" Ekran Çözünürlüğü : 1440 x 900 px Parlak Ekran : Evet/Var Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Ekran Kartı Belleği : 256 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW Kablosuz Ağ : 802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Modem : 56K Fax/Modem Görüntü Giriş ve Çıkışları : S-Video¸ HDMI Ses Giriş ve Çıkışları : Stereo In (Microfon)¸ Stereo Out (Kulaklık) Hoparlör Türü : Altec Lansing® hoparlörler Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR Kart Yuvaları : Memory Stick (MS) USB Sayısı : 3 Dahili Web Kamera : Evet/Var Uzaktan Kumanda : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Ağırlık : 3,55 kg
1290 ytl sizce bu notebook bu fiyata nasıl alınırmı?
merhb arkadaşlar sizler sağlam hp kullanıcısısınız.sizlerden yardım istiyorum İşlemci Modeli : AMD Athlon� 64 X2 Dual-Core İşlemci Hızı : 2,00 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 512 KB Veri yolu Hızı : 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 2048 MB Max. Bellek Desteği : 4 GB Bellek Türü : DDR Ekran Boyutu : 17" Ekran Çözünürlüğü : 1440 x 900 px Parlak Ekran : Evet/Var Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce� 8400M GS Ekran Kartı Belleği : 256 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW Kablosuz Ağ : 802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Modem : 56K Fax/Modem Görüntü Giriş ve Çıkışları : S-Video¸ HDMI Ses Giriş ve Çıkışları : Stereo In (Microfon)¸ Stereo Out (Kulaklık) Hoparlör Türü : Altec Lansing® hoparlörler Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR Kart Yuvaları : Memory Stick (MS) USB Sayısı : 3 Dahili Web Kamera : Evet/Var Uzaktan Kumanda : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Ağırlık : 3,55 kg
alınır karın bile olur ayrıca ekran kartının paylaşımlı olunca kaça kadar yükselebiliyor 1023mÜ? işlemci hızı ve veriyolu hızı gayet iyi.ön bellekte iyi sayılır yani alabilrsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desthal1903 -- 19 Temmuz 2008; 15:50:54 >
merhb arkadaşlar sizler sağlam hp kullanıcısısınız.sizlerden yardım istiyorum İşlemci Modeli : AMD Athlon� 64 X2 Dual-Core İşlemci Hızı : 2,00 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 512 KB Veri yolu Hızı : 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 2048 MB Max. Bellek Desteği : 4 GB Bellek Türü : DDR Ekran Boyutu : 17" Ekran Çözünürlüğü : 1440 x 900 px Parlak Ekran : Evet/Var Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce� 8400M GS Ekran Kartı Belleği : 256 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW Kablosuz Ağ : 802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Modem : 56K Fax/Modem Görüntü Giriş ve Çıkışları : S-Video¸ HDMI Ses Giriş ve Çıkışları : Stereo In (Microfon)¸ Stereo Out (Kulaklık) Hoparlör Türü : Altec Lansing® hoparlörler Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR Kart Yuvaları : Memory Stick (MS) USB Sayısı : 3 Dahili Web Kamera : Evet/Var Uzaktan Kumanda : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Ağırlık : 3,55 kg
Özellikleri çok güzel.Ama AMD işlemci dışında.Bence AMD alma.Eski bir AMD kullanıcısı olduğumdan tavsiye etmem.Zaten AMD yide değiştirdim.Şimdiki İNTEL.AMD'nin sorunu çok oluyor.Kimse ısınma problemi yok diyor.Ama en basitinden benim pavilion'umun üstüne yumurta kırsan pişicek çay koysan demlenecek kadar ısınıyordu.Bence AMD alma.İNTEL alma gücün varsa İNTEL al.Yoksa düşük özellikte al İNTEL al.
ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ 83 İLE 92 DERECE ARASI SICAKLIK DEGERLERİ TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE GİDİP BİLGİ ALDIM FAN VE ADAPTÖRÜ DEĞİŞECEKMİŞ BEN DÜŞÜNÜYORUM DA NOTEBOOK SOĞUTUCU ALSAM VEYA DAHA FARLIK BİR ÇÖZÜMLE BİLGİSAYARIMIN ISINMA SORUNUNU HALLEDEBİLİR MİYİM..
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
HP PAVİLİON DV6357 İNTEL CORE 2 DUO T5500 1.66 1024 MB RAM 256 MB GEFORCE GO7400 EKRAN KARTI 120 GB HDD VİSTA HOME PREMİUM....
Bir ara bende de ısınma problemi çok oluyordu.Bios sürümünü değiştirdim.Isınma olmamaya başladı.Ama bu seferde fan durmaksızın çalışmaya baaşladı.Ama en azından ısınmıyordu.Bir başka çözüm olarak da notebook soğutucuyu deneyebilirsin.
ihalil kardeşim verdiğin ekran kartı driveri sayesinde fifa 2008'i full detay hiç kasmadan oynayabiliyorum dv6755et laptobum ile Allah senden razı olsun çok makbule geçti sağolasın
saygılar...
Diğer oyunlarında da düzelme oldu mu???Bu arada birşey farkettim belki biliyorsunuzdur ama oyun falan oynarken güç ayarlarına mutlaka bakın.Zaten 3 tane ayar gösteriyor.Bu ayarlar oyunlarda büyük derecede performans olarak farkettiriyor.
Saygılar...
Oğuz06 kardeşim 175.63 driveri ile fifa 2008 ve red alert-3'ü deneyebildim şuana kadar ikisindede çok fazla performans artışı oldu(bu oyunlarda bile çok fazla performans artışı sağladığına göre çoğu oyunda sağlar demektir) ekran kartı artık bana tam karşılık verebiliyor laptoptan memnundum tek sıkıntı yaşadığım yönü oyun performansının bana yetmeyişiydi biliyorsun buda olunca şimdi laptobumdan çok ama çok memnunum dört dörtlük sorunsuz bir laptop hp'nin dv6755et modelini herkeze kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz kusursuz mükemmel bir laptop güç ayarım ''hp tarafından önerilen'' en iyisi bu zeten ''güç tasarrufu'' yapsam pildeyken hiç performans vermiyor ''yüksek performans'' yapsam bu seferde şarjı çok çabuk bitiriyor en iyisi en dengelisi ''hp tarafından önerilen'' bence yanlız oyun oynarken kesinlikle fişe takılı oynayın pilde oynamayın derim çünkü pildeyken oyunlar çok yavaş çalışıyor fişe takınca süper hızda oynuyor