emre sırf mesaj sayın artsın diye bunu yazmaktan ( ) ne zaman vazgeçeceksin.senin gibi 10 adam daha olsa şimdiye 250 sayfa falan olmştu herade.lütfen gereksiz mesajlar yazma
BEYLER BEN DV9630ET KULLANIYORUM HERALDE ARTIK BİLMEYENİNİNZ YOKTUR :D BU PC SON CİKAN HANGİ OYUNLARİ SORUNSUZ ÇALIŞTIRIR? ŞİMDİDEN TESEKKURLER... (BEN BU ARARLAR PEK OYUN ALAMADIMDA O YUZDEN SİZE DANISIYORUM)
Sistem cdniz eğer sp2 i içeriyorsa Sata disklerle ilgili bir sorun yaşamazsınız.
Sürücülerle ilgili sorun yaşamamak için kurulu gelen sistemdeki sürücüleri yedeklemek gerekli. Ben yedekleme işlemi için DriverMax programını kullandım.
Hpnin sitesinden yeni sürücüleri indirip kurdum ama bütün donanımı tanımadı ve böylelikle drivermax ilede home editiondan aldığım yedek sürücüleride üstüne kurdum. Tanımlanamayan donanımlar tanında ayrıca program eğer kurduğunuz sürücü elindeki yedekten daha yeni bir versiyon ise kendi sürücüsü kurmuyor.
www.galipabi.ru sitesinden alıntıdır.
KenanBalamir demiş ki : ****************************************************************************************** DriverMax sisteminizdeki sürücüleri yedeklemenizi, geri yüklemenizi, sisteminizde yüklü olan sürücülerin ayrıntılı bir raporunu görebileceğiniz, daha önce yayınlanıp ilgi gören Advanced Uninstaller Pro yazılımın yapımcılarından olmazsa olmaz bir yazılım.. Ayrıca Türkçe..
Kullanımı : İndirdiğiniz dosyayı programın klasörüne yapıştırıp çalıştırın. ******************************************************************************************** Sistemi kurmadan önce bu programla sürücülerinizi yedekleyin, sonrasında sp2 içeren ( integrated ) xp cdsi ile format atın. yeni sisteme DriverMax programını kurun ve aldığınız yedeği gösterin.
İşlem tamalandı :D
NOT: recovery dvdleri bir işe yaramaz, atın gitsin. Kullandığım 2 dvdme acıyorum.
vermiş olduğunuz key çalışmamaktadır.
sizce ne olur? makina gönderdiğim gibi mi gelir. değiştirirler mi? sorunlardan kurtulur muyum? zaten bir aydan fazla bilgisayarsız kalmak koyuyo bana, bir de bu sorunlar hallolmadan gelirse hayır duası(!) okurum ben bu hp'ye.
ixpi1907 ben manyak mıyım mesaj sayım artsın diye mesaj yazayım.ben onu sayfayı açtığımda son sayfaya hızlı ulaşmak için yapıyorum yani bilip bilmeden konuşma öyle
dv6173ea kullanıcısıyım. bugün bilgisarımı garantiye yolladım. arıza olarak da şunları bildirdim.
1-çok çabuk ve aşırı ısınma 2-sarjın yarım saate kadar bitmesi 3-bazı dvd ve cdleri okumama 4-kumandanın bilgisayarda takılı kalması ve dışarı çıkartamama
sizce ne olur? makina gönderdiğim gibi mi gelir. değiştirirler mi? sorunlardan kurtulur muyum? zaten bir aydan fazla bilgisayarsız kalmak koyuyo bana, bir de bu sorunlar hallolmadan gelirse hayır duası(!) okurum ben bu hp'ye.
ixpi1907 ben manyak mıyım mesaj sayım artsın diye mesaj yazayım.ben onu sayfayı açtığımda son sayfaya hızlı ulaşmak için yapıyorum yani bilip bilmeden konuşma öyle
son sayfayı sık kullanılana ekle olsun bitsin kirletme forumu saçma sapan şeylerle bir sayfada 3 tane böyle mesajın olunca bende söylemek istedim!
Arkadaşlar HP kullanıcılar!!! HP Teknik Servis tüm ön yargılarımı yıktı. Tam 6 günde, işyerimden Laptobumu aldı ve tamir edip getirdi. Müthiş bir performans, satın aldığım yer 15-20 gün sürebilir demişti. Kargodan teslim almaya gelen 2 ay demişti. Cuma günü kargo işyerimden aldı Pazartesi Servisten cep telefona mesaj ürününüz gelmiştir diye . Çarşamba akşamı ürünün arızası giderildi kargoya teslim edildi diye mesaj. Ve ertesi gün Perşembe Laptop elimde.
Gerçekten tebrik ederim Anakartı değiştirip yollamışlar. Çok kısa sürede göndermeleri takdire şayan... Bu sitede veya başka yerlerde HP teknik servis ile ilgili duyduğum şikayetler bundan sonra inandırıcı gelmeyecek.
selam millet ben dv9000 aldm 2 gun once bise sormak istiyorum su an elimde oyun yokta bu pc nin 256 ekran kartı var 2048 ram falan bunla hangi oyunlari sorunsuz oynayabilirim ? simdiden tsk
arkadaşım aynısı bendede war şuana kadar cıkmıs en ii oyunları test ettim ordan
Medieval 2 kingdoms
Company of heroes opposing fronts zar zor minimum en düşük ayarda
battle for middle earth 1-2
lost via domus high cözünürlük
Cod 4 modern warfare
nba live 08
fifa 08
need for speed carbon-pro street-tüm seriler
age of empires daha cok oyunlar ama ben
Lord OF the rings Conquesti calıstırsın baska bise istemiyorum :D
euro 2008'de wardı:D