Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  180 181 [182] 183 184 185 186 187 188 189   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emre_19852003

26 Haziran 2008; 20:27:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BL@DE

27 Haziran 2008; 0:33:14 

quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

arkadasımda pavilion dv2000 var , acma dugmesine basıo siyah geldkten sora 3 kez bip sesi gelio bilg.dan sora kalıo , acılısta kurulum menusune girmeyi denmş ama olmamıs bi turlu , sizce ne olmus olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

laptobun sorunu büyük ihtimalle donanımsal yani servis yolu gözüküyor gibi geldi bana bu bilgiler sorununuzun ne olduğunu belirtecektir:

bip yok = güç yok
devamlı bip = güç kaynağı arızalı
devamlı kısa bip = arızalı anakart
1 uzun bip = ram yenileme
1 uzun 1 kısa bip = arızalı anakart veya rom basic
1 uzun 2 kısa bip = video kart hatası veya dip switch (xt için)
1 uzun 3 kısa bip = ekran kartında hata
1 kısa bip = normal açılış
2 uzun 1 kısa bip = monitör adaptör senkro hatası
2 kısa bip = parity hatası (hafıza ram toplam)
3 kısa bip = ilk 64 k ram hatası
4 kısa bip = zaman sayacı arızalı
5 kısa bip = işlemci arızası (processor arızalı) veya video ram
6 kısa bip = klavye işlemcisi hatası
7 kısa bip = sanal işlemci mode ayar (at için)
8 kısa bip = video ram yanlış yazma
9 kısa bip = rom bios toplam hatası

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 27 Haziran 2008; 0:37:28 >

A u d i o p h i l e ™
BabyIcey

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 13:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE
Oğuz06 kardeşim siz yine beni tamamen yanlış anlamışsınız sizlen frekanslar bir uyuşamadı gitti önceki mesajlarıma dikkat ederseniz ben laptobumdan memnunum dedim laptobumun ekran kartından veya oyun performansından memnunum demedim ayrıca ekran kartı bana gayet yeterli geliyor PAVILION DV6755-KS329EA laptobumun daha doğrusu laptopta oyun oynama taraftarı değilim artık düşüncelerim değişti belkide ondandır arkadaş laptopta oyun oynamak ister diye 8400M GS ekran kartının oyun için pekte yeterli olmadığını belirtmek istedim arkadaş laptobu belirttiğim halde aldığına göre demekki oda laptopta oyun oynama taraftarı değilmiş artık bana düşen iyi seçim hayırlı olsun demek olur ayrıca 8400M GS 128MB olarak geçiyor teknosadaki laptoplarda 256MB olması lazım değilmi? ben 256MB biliyorum bu ekran kartını ne dersiniz bu konuda?

saygılar...

Merhabalar ;
Evet Bende 8400 Gs - 256Mb Diye Biliyorum.Açıkcası Oyun Oynamaya Fırsatım Olmuyor . Oynadığım Zamanlar da ise Call Of Duty 4 Oynuyorum. Eski Kullandığım Ürün Acer'dı Ve Aldığım HP'den Özellikleri Düşüktü. COD4'ü çok Rahat çalıştırıyordu. Bugün Hp'de Yüklicem Test Amacıyla İns Rahat rahat çalıştırır. Ben Daha Çok Adobe , Corel vs.. Bu Tarz da Programları Kullanmak Icın Aldım İşim Gereğince..

Ürün'üde Pek İnceleme Fırsatım Olmadı Günde 1 veya 2 Saat Açabiliyorum. Şu An Icın Canımı Sıkan Tek Sorun Açılırken Çok Yavaş Açılması. Kullanıcı Şifremi Girdikten Sonra bir kaç saniye geçiyor ardından da Açılış Ekranı Gidiyor Yerine Siyah Bir Ekran Geliyor , Siyah Ekran da Biraz Beklettikten sonra da Masa Üstü Açılıyor..
* Aynı Durum Sizler de de Var mı ? Önemsenecek Bir Durum mudur ? ( Şu Ana Kadar Hıc Format Atmadım - Teknosada da Atıldığını Sanmıyorum.)

Önemli : Ürünü Alalı 15 Gün Olmadı , Gerı Iade Sansım var. Aldığım Ürün Tehşis Ürünüydü. ( Müşterilere Gösterilen Üründü.)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabyIcey -- 27 Haziran 2008; 14:06:40 >

Eski Nick : GoRkEm24

Hp Pavilion Dv 6650 Et
@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 14:20:23 

vista var sanırım o vistadan kaynaklı bir sorun yavas acılır herkezde öğledır yanı iade neden edıyosun onu anlamadım
_Maxy_

27 Haziran 2008; 15:12:07 

quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

F-16 Kardeşim

Teşekkürler

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N95 8GB -Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

burak_bd

27 Haziran 2008; 16:52:37 

iyi günler arkdaşlar.Size bi sorum olacak.Bilgisayarı tam dolu iken kapatıp yarım saat bir saat sonra açtığıınızda bataryada herhangi bir azalma oluyor mu ? Ya da açtığınızda mavi şarj ışığı yanıyor mu ?
Bende yanıyor.Bataryayı tam dolu kapatıyorum.Fişten çekiyorum.Biraz sonra prize takıp açtığımda batarya %100 dolu olmuyor...

Hp pavilion 6755et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_bd -- 27 Haziran 2008; 17:23:03 >

BL@DE

27 Haziran 2008; 19:10:22 

quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Oğuz06 kardeşim siz yine beni tamamen yanlış anlamışsınız sizlen frekanslar bir uyuşamadı gitti önceki mesajlarıma dikkat ederseniz ben laptobumdan memnunum dedim laptobumun ekran kartından veya oyun performansından memnunum demedim ayrıca ekran kartı bana gayet yeterli geliyor PAVILION DV6755-KS329EA laptobumun daha doğrusu laptopta oyun oynama taraftarı değilim artık düşüncelerim değişti belkide ondandır arkadaş laptopta oyun oynamak ister diye 8400M GS ekran kartının oyun için pekte yeterli olmadığını belirtmek istedim arkadaş laptobu belirttiğim halde aldığına göre demekki oda laptopta oyun oynama taraftarı değilmiş artık bana düşen iyi seçim hayırlı olsun demek olur ayrıca 8400M GS 128MB olarak geçiyor teknosadaki laptoplarda 256MB olması lazım değilmi? ben 256MB biliyorum bu ekran kartını ne dersiniz bu konuda?

saygılar...

Merhabalar ;
Evet Bende 8400 Gs - 256Mb Diye Biliyorum.Açıkcası Oyun Oynamaya Fırsatım Olmuyor . Oynadığım Zamanlar da ise Call Of Duty 4 Oynuyorum. Eski Kullandığım Ürün Acer'dı Ve Aldığım HP'den Özellikleri Düşüktü. COD4'ü çok Rahat çalıştırıyordu. Bugün Hp'de Yüklicem Test Amacıyla İns Rahat rahat çalıştırır. Ben Daha Çok Adobe , Corel vs.. Bu Tarz da Programları Kullanmak Icın Aldım İşim Gereğince..

Ürün'üde Pek İnceleme Fırsatım Olmadı Günde 1 veya 2 Saat Açabiliyorum. Şu An Icın Canımı Sıkan Tek Sorun Açılırken Çok Yavaş Açılması. Kullanıcı Şifremi Girdikten Sonra bir kaç saniye geçiyor ardından da Açılış Ekranı Gidiyor Yerine Siyah Bir Ekran Geliyor , Siyah Ekran da Biraz Beklettikten sonra da Masa Üstü Açılıyor..
* Aynı Durum Sizler de de Var mı ? Önemsenecek Bir Durum mudur ? ( Şu Ana Kadar Hıc Format Atmadım - Teknosada da Atıldığını Sanmıyorum.)

Önemli : Ürünü Alalı 15 Gün Olmadı , Gerı Iade Sansım var. Aldığım Ürün Tehşis Ürünüydü. ( Müşterilere Gösterilen Üründü.)

Saygılar.

cihazınız tehşis ürünü ise yıpranmış olabilir gelen giden ellediği için detaylı bir biçimde inceleyin 15 gün dolmadan bir kusuru varsa hemen iade edin derim ama laptoptan son derece memnunsanız ve kusuru yoksa iade etmenize hiç gerek yok çünkü cihazınızın sorunu yok bu durum gayet normal bende dahil bütün vista kullanıcılarında durum aynı vista çok geç açılıyor evet ama vistanın güzelliği ve artıları bu durumu tamamen örtüyor ayrıca tek memnun olmadığınız konu bu ise laptobunuz sorunsuz demektir severek kullanmaya devam edin derim hayırlı olsun

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
BL@DE

27 Haziran 2008; 20:00:06 

quote:

Orjinalden alıntı: burak_bd

iyi günler arkdaşlar.Size bi sorum olacak.Bilgisayarı tam dolu iken kapatıp yarım saat bir saat sonra açtığıınızda bataryada herhangi bir azalma oluyor mu ? Ya da açtığınızda mavi şarj ışığı yanıyor mu ?
Bende yanıyor.Bataryayı tam dolu kapatıyorum.Fişten çekiyorum.Biraz sonra prize takıp açtığımda batarya %100 dolu olmuyor...

Hp pavilion 6755et..

laptobu fişe takarsanız ne olursa olsun mavi şarj ışığı sürekli yanar ayrıca bataryayı tam doldurup fişten çekip yani pil kullanımına geçip laptobu kapatmadan sadece ekranını kapattığınızda otomatik beklemeye geçer ve beklemedede pili harcar eğer bu şekilde pil %100 dolu olmuyorsa durum gayet normal ama laptobu kapatıp açtığınızda %100 dolu olmuyorsa durum normal değil gibi %100 dolu olmuyor derken ne belirtmek istediniz? mesela %98 mi? %95 mi? veya çok fazla %55 kalmışmı görünüyor? belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum.

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
Oğuz06

27 Haziran 2008; 20:41:47 

quote:

quote:

Hp pavilion 6755et..

laptobu fişe takarsanız ne olursa olsun mavi şarj ışığı sürekli yanar ayrıca bataryayı tam doldurup fişten çekip yani pil kullanımına geçip laptobu kapatmadan sadece ekranını kapattığınızda otomatik beklemeye geçer ve beklemedede pili harcar eğer bu şekilde pil %100 dolu olmuyorsa durum gayet normal ama laptobu kapatıp açtığınızda %100 dolu olmuyorsa durum normal değil gibi %100 dolu olmuyor derken ne belirtmek istediniz? mesela %98 mi? %95 mi? veya çok fazla %55 kalmışmı görünüyor? belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum.

saygılar...

@BL@DE

Her ne olursa olsun fişe takıncı mavi şarj ışığı sürekli yanar demişsin.Yanlışın var.Pili %100 doldur sonra bak bakalım mavi ışık yanıyo mu???Pil dolunca o ışık söner. .Diğer söylediklerin de haklısın.

burak_bd

27 Haziran 2008; 22:20:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuz06

quote:

quote:

Hp pavilion 6755et..

saygılar...

@BL@DE

Her ne olursa olsun fişe takıncı mavi şarj ışığı sürekli yanar demişsin.Yanlışın var.Pili %100 doldur sonra bak bakalım mavi ışık yanıyo mu???Pil dolunca o ışık söner. .Diğer söylediklerin de haklısın.

Öncelikle iki arkadaşa da teşekkür ederim . Şöyle ki ; şarj olup bittikten sonra ışık sönüyor. Doğru. Ama bilgisayarı %100 dolu kapatıp(kapanana kadar bekleyip sonra kapağı kapatıyorum) fişi çekiyorum.Daha sonra (yarım saat sonra )fişe takıp bilgisayarı açtığımda mavi şarj ışığı da yanıyor.Sonra sönüyor.Sizlerde de böyle bi durum var mı diye merak ettim.
Sizlere de saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_bd -- 27 Haziran 2008; 22:22:03 >

BL@DE

28 Haziran 2008; 2:46:28 

arkadaşlar çok özür dilerim mavi ışık olayını yanlış anlamışım laptobun üzerindeki fiş girişini yuvarlak bir biçimde kaplayan mavi ışığı anlamışım o ışık fiş takılı olduğu sürece sürekli yanıyor ondan yanlış bilgi verdim kusuruma bakmayın laptobun batarya göstergesindeki mavi ışık batarya doldumu sönüyor burak_bd kardeş senin laptobun durumu gayet normal şuan bende denedim tam dolu vaziyette fişe takılıydı laptop fişi çıkardım taktım batarya ışığı yandı hemen %99 kaldı dedi ve batarya dolmaya başladı çok kısa bir serede hemen batarya dolarak mavi batarya ışığı söndü yani sizin laptobunuzda sorun yok bu durum her laptopta aynı önceden kullandığım acer laptobumdada böyleydi durum gayet normal

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
Saydam

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 3:47:55 

dv6296 icin en iyi bios nedir bilen varmı sürekli calışan fanlara sinir oluyorummm

burak_bd

28 Haziran 2008; 22:40:22 

quote:

arkadaşlar çok özür dilerim mavi ışık olayını yanlış anlamışım laptobun üzerindeki fiş girişini yuvarlak bir biçimde kaplayan mavi ışığı anlamışım o ışık fiş takılı olduğu sürece sürekli yanıyor ondan yanlış bilgi verdim kusuruma bakmayın laptobun batarya göstergesindeki mavi ışık batarya doldumu sönüyor burak_bd kardeş senin laptobun durumu gayet normal şuan bende denedim tam dolu vaziyette fişe takılıydı laptop fişi çıkardım taktım batarya ışığı yandı hemen %99 kaldı dedi ve batarya dolmaya başladı çok kısa bir serede hemen batarya dolarak mavi batarya ışığı söndü yani sizin laptobunuzda sorun yok bu durum her laptopta aynı önceden kullandığım acer laptobumdada böyleydi durum gayet normal

saygılar...

Teşekkür ederim.Aslında asıl sorun bilgisayarı 7-8 saat kapalı bırakıp tekrar fişe takılı açtığımda bataryanın %93 dolu olması normal mi onu merak ediyorum.Sanki fazla bir boşalma gibi geliyor.Sizde ki durum nasıl?

ThumpS

28 Haziran 2008; 23:37:46 

quote:

quote:

saygılar...

Teşekkür ederim.Aslında asıl sorun bilgisayarı 7-8 saat kapalı bırakıp tekrar fişe takılı açtığımda bataryanın %93 dolu olması normal mi onu merak ediyorum.Sanki fazla bir boşalma gibi geliyor.Sizde ki durum nasıl?

sanki biraz fazla gibi bnm %97 falan oluyor..

Eski Nick:enes onkun
BL@DE

29 Haziran 2008; 1:10:28