Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: qwedcxz
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  179 180 [181] 182 183 184 185 186 187 188   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Oğuz06

20 Haziran 2008; 21:23:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dimi ozar mutlak bir çözümü vardır.

BL@DE

20 Haziran 2008; 22:00:57 

Oğuz06 ve ozar kardeşlerim sizler gibi aynen bende inanamıyorum bu laptobun bu sistem ile oyun performansının sıfır olmasına bu kadar berbat oyun performansı inanın beklemezdim bu laptoptan hayretler içerisindeyim ayrıca konuyu uzatıp topiği kirletmeye gerek yok hakkımızda yok tamamen yanlış anlaşılma olmuş sorun yok arkadaşım dün hp pavılıon almış benimkinden daha düşük özelliklere sahip bir laptop benim doğru dürüst oynayamadığım oyunların çoğunu rahatça yüksek detaylarda oynayabiliyormuş arkadaştan bu cevabıda alınca dünyam başıma yıkıldı benim laptobumda bir sorun olduğuna iyice karar vermeye başladım sizlerde bana burada durum normal değil diyince iyice moralim bozuldu şimdi ben bu laptobu ne yapayım arkadaşlar? servise götürsem sorunu yok gayet sorunsuz çalışıyor eski oyunları gayet güzel full detay hiç donmadan rahatça oynayabiliyor servis bu laptopta sorun yok diyecek deselerde haklılar çünkü gerçekten sorunu yok laptobun herşey mükemmel ve çok memnunum sadece şikayet ettiğim yönü bu berbat oyun performansı ne yapacağımı hiç bilmiyorum? bir çıkmazın içindeyim bana yol gösterin bir fikir verin yardım edin arkadaşlar...

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
Oğuz06

21 Haziran 2008; 9:43:25 

Ben senin için dediğim oyunları deneyeceğim .Ama bence gene sen bi servise göster laptop'u.Bana aynı şey dvd-rom'da oldu.Normal cd ve dvd2lerin hepsini normal hiç takılmadan falan okuyordu.Makinayı bir problem yü<ünden servise yolladık.Dvd rom bozuk çıktı.Bence bi yolla derim.En azından şansını denersin.

nboy

21 Haziran 2008; 12:22:24 

selam arkadaşlar

başlıkta arama yaptım ama bulamadım... 180 sayfa var haliyle elbette cevabı verilmiştir bu sorduğum sorunun

dv6000 serisi laptop um var bunu lcd tv ye bağlamak istiyorum.. en kaliteli görüntüyü nasıl elde ederim ??
şimdiden çok teşekkürler
Oğuz06

21 Haziran 2008; 13:21:07 

Laptop'unun modeli nedir?Lcd tv veya monitör'e bağlayıp iyi görüntü elde etme işini HDMI ile yapabilirsin.Ama laptop'unun HDMI çıkışı olmak zorunda yoksa olmaz.Modeli söyle ona göre sana söylerim olup olmayacağını.

nboy

21 Haziran 2008; 13:37:43 

hdmi çıkışı yok

dv6146ea
Oğuz06

21 Haziran 2008; 13:47:20 

HDMI çıkışı olsaydı çok güzel görüntü alırdın ama yoksa biraz daha ona göre kötü olur.

nboy

21 Haziran 2008; 13:58:47 

bu durumda en iyi secenek s-video mu oluyor ??
BL@DE

21 Haziran 2008; 13:58:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuz06

Ben senin için dediğim oyunları deneyeceğim .Ama bence gene sen bi servise göster laptop'u.Bana aynı şey dvd-rom'da oldu.Normal cd ve dvd2lerin hepsini normal hiç takılmadan falan okuyordu.Makinayı bir problem yü<ünden servise yolladık.Dvd rom bozuk çıktı.Bence bi yolla derim.En azından şansını denersin.

haklısın kardeş servise bir gösterip şansımı denemem lazım servistende korkuyorum alır laptobu uzun süre vermezler veya kasasını çizip laptoba zarar verirler diye laptop çok lazım bana şuanda lazım olmadığı bir zamanımda sorunumu anlatıp servise bırakacağım laptobu ama yinede gönlüm bu sorunu kendimin çözmesinden yana çünkü kendiminde bazı iyileştirmeler yaparak bıos gibi falan sorunu düzeltebileceğim gibi geliyor bana bu bıos olayı nedir kardeş bir bilgin varmı? nasıl güncellerim? NBA LIVE 2008 aldım laptoba kuracağım şimdi bakalım bu oyundada sorun ne olacak sizlerlen paylaşacağım...

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
Oğuz06

21 Haziran 2008; 14:05:43 

Ya boşver çizerlerse çizsinler.Benimkinin hem ön hem arka kapağını birden çizmişlerdi.Evde farkettim.Gittim geri verdim.1 hafta içinde amerkadan parça geldi ve kapakların 2 sinide değiştirdiler.Sorun etme onu kendine.

Oğuz06

21 Haziran 2008; 14:07:57 

quote:

Orjinalden alıntı: nboy

bu durumda en iyi secenek s-video mu oluyor ??

Evet tek çaren s-video ile bağlamak.

BL@DE

21 Haziran 2008; 14:47:37 

NBA LIVE 2008'i kurdum bütün herşeyi full açtım en son detaylarda mükemmel görüntü ile en ufak donma yaşamadan oynadım bu oyundaki performansı mükemmel laptobun hatta önceki acer laptobumdan bile daha iyi performans verdi çünkü önceki acer laptobum full detayda ara ara takılırdı bu oyunda ama hp laptobum su gibi akıcı hiç zorlanmadan çalıştırıyor bu laptobun sağı solu belli olmuyor oynadığı oyunları mükemmel oynuyor oynamadığı oyunlarıda hiç oynamıyor bu yüzden bir arıza olduğunu hiç sanmıyorum problemsiz

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
omer1990

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 16:03:00 

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar benim laptoptamı sorun var acaba? tekrarlıyorum laptobumun modeli HP PAVILION DV6755-KS329EA şimdi bu modele kimse eski model demesin çünkü çok yeni bir model üzerinde 8400M GS 256MB ekran kartı olmasına rağmen crysisi hiç kasmadan bütün detaylar en altta oynayabiliyorum,fıfa 2008'i ise en alt detaylarda bile hiç oynamıyor ağır çekim oluyor ama fıfa 2007'yi bilemeyeceğim hiç denemedim laptopta daha doğrusu fıfa 2007'yi ne yapayım ben fıfa 2008'i oynamak önemli benim için gelelim diğer denediğim oyunlara yeni çıkan command comquer-3(red alert-3) yükledim en düşük detaylarda ancak oynayabildim hiç kasmadan detayları az yükselttimmi ağır çekim oluyor hemen şuanda laptopta hiçbir oyunu oynayamadığım için doğru dürüst sadece counter-strıke-source yüklü source en yüksek herşey sonuna kadar açık full detayda oyunu 20'nin üzerinde bot ile landan oynamama rağmen en ufak kasma olmuyor bu oyunda önceden kullandığım ACER 5920G-302G16MI(8600M GS 256MB ekran kartı vardı bu laptopta) modelli laptobum şimdi kullandığım HP PAVILION DV6755-KS329EA modelinde doğru dürüst oynayamadığım oyunların (crysis sadece medıum detayda hiç kasmadan çalışırdı) hepsi en full detayda en ufak kasma olmadan mükemmel çalışırdı acerda t7300 2.00ghz L2 cache 4mb 800mhz işlemci vardı hpde ise t8100 2.10ghz L2 cache 3mb 800mhz işlemci var yani hpnin işlemcisi daha yüksek sadece acer 8600M GS 256MB ekran kartına sahipti tek artısı bu idi ama gördümki mükemmel bir artıymış oyun performansı için 8400M GS 256MB Vs 8600M GS 256MB iki ekran kartı arasında bu kadar bariz fark olması şaşırtıcı 8600M GS 8400M GS'nin iki katından fazla oyun performansı veriyor laptop alacaklara tavsiyem ekran kartına çok dikkat etmeleri 8400M GS 256MB ekran kartlı laptoplardan uzak durmaları ve en az 8600M GS 256MB ekran kartına sahip laptopları tercih etmeleri bir arkadaş bıos güncellemesi ile falan düzelir demiş bıosu nasıl güncelleyeceğim? benim bu laptobun oyun performansını iyileştirme yöntemini bilen bütün arkadaşlardan acil yardım bekliyorum...

saygılar...

Sen önce söylediğinde yazmıştım ama görmemişsin sanırım. bir daha yazıyorum:

HP'lerde kronik bir sorun. F16 bios'da fifa'yı full detay oynardım. yeni versiyonu yükleyince ağır çekim oynamaya başladı. f16 biosu geri yükledim normale döndü. f16 biosu deneyin.

Sony PlayStation 3 - PSN: omer1990 - PSP Slim
Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - FIFA 08 - Uncharted: Drake's Fortune - Ratchet & Clank - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
BL@DE

21 Haziran 2008; 19:40:01 

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar benim laptoptamı sorun var acaba? tekrarlıyorum laptobumun modeli HP PAVILION DV6755-KS329EA şimdi bu modele kimse eski model demesin çünkü çok yeni bir model üzerinde 8400M GS 256MB ekran kartı olmasına rağmen crysisi hiç kasmadan bütün detaylar en altta oynayabiliyorum,fıfa 2008'i ise en alt detaylarda bile hiç oynamıyor ağır çekim oluyor ama fıfa 2007'yi bilemeyeceğim hiç denemedim laptopta daha doğrusu fıfa 2007'yi ne yapayım ben fıfa 2008'i oynamak önemli benim için gelelim diğer denediğim oyunlara yeni çıkan command comquer-3(red alert-3) yükledim en düşük detaylarda ancak oynayabildim hiç kasmadan detayları az yükselttimmi ağır çekim oluyor hemen şuanda laptopta hiçbir oyunu oynayamadığım için doğru dürüst sadece counter-strıke-source yüklü source en yüksek herşey sonuna kadar açık full detayda oyunu 20'nin üzerinde bot ile landan oynamama rağmen en ufak kasma olmuyor bu oyunda önceden kullandığım ACER 5920G-302G16MI(8600M GS 256MB ekran kartı vardı bu laptopta) modelli laptobum şimdi kullandığım HP PAVILION DV6755-KS329EA modelinde doğru dürüst oynayamadığım oyunların (crysis sadece medıum detayda hiç kasmadan çalışırdı) hepsi en full detayda en ufak kasma olmadan mükemmel çalışırdı acerda t7300 2.00ghz L2 cache 4mb 800mhz işlemci vardı hpde ise t8100 2.10ghz L2 cache 3mb 800mhz işlemci var yani hpnin işlemcisi daha yüksek sadece acer 8600M GS 256MB ekran kartına sahipti tek artısı bu idi ama gördümki mükemmel bir artıymış oyun performansı için 8400M GS 256MB Vs 8600M GS 256MB iki ekran kartı arasında bu kadar bariz fark olması şaşırtıcı 8600M GS 8400M GS'nin iki katından fazla oyun performansı veriyor laptop alacaklara tavsiyem ekran kartına çok dikkat etmeleri 8400M GS 256MB ekran kartlı laptoplardan uzak durmaları ve en az 8600M GS 256MB ekran kartına sahip laptopları tercih etmeleri bir arkadaş bıos güncellemesi ile falan düzelir demiş bıosu nasıl güncelleyeceğim? benim bu laptobun oyun performansını iyileştirme yöntemini bilen bütün arkadaşlardan acil yardım bekliyorum...

saygılar...

Sen önce söylediğinde yazmıştım ama görmemişsin sanırım. bir daha yazıyorum:

HP'lerde kronik bir sorun. F16 bios'da fifa'yı full detay oynardım. yeni versiyonu yükleyince ağır çekim oynamaya başladı. f16 biosu geri yükledim normale döndü. f16 biosu deneyin.

bu f16 bıosu nerden bulabilirim? link türü birşey verirmisiniz? nasıl yükleyeceğimide açıklarsanız sevinirim yardımınızı bekliyorum...

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
bab_ı ali

21 Haziran 2008; 19:43:33 

slm arkadaşlar bende hp pavilion 6551 var düşük batarya uyarıssında sıkıntım var
oyun oynarken uyarı dan haberim olmuyor ve direk uyku moduna geçiyor bunun üzerinde cok uğraştım ama bi türlü çözümü bulamadım yardım edersiniz sevinirim

slmaleyk