Giriş | |
|
|
|
15 Haziran 2008; 1:56:59
|
|
|
Blade kardeş,fikirlerin için teşekkür ederim,sana da bazı konularda düşüncelerimi söyleyeceğim.Şu anda evimde Celeron 2200 işlemcili bilgisayarım var,5 sene önce almıştım ve artık bir laptop almanın zamanı geldi hatta geçiyor.Zaten belirttiğim gibi oyun oynamam,ama oyun geçmişim de bir hayli iyidir.Commodore,Amiga-500 ve Sega ile devam eden bir süreci geride bırakmıştım bir zamanlar,her neyse fazla uzattım galiba.Şimdilik sadece internet,ofis işlerim ve de Handycam DVD kameramdaki görüntülerimi izlemek,depolamak gibi işlemlerle uğraşacağım.Aslında orta halli bir laptop bile işimi rahatlıkla görür.Ne dersin peki şimdi Blade kardeş,bir marka fikrin var mı benim için,mesela Dell 1520 modeli 2.0 ghz 2gb işlemcili HDMI çıkışlı iyi bir laptop görünümünde,ayrıca Acer 5920G-6A2G16MI modeli var,aynı işlemci ve ram'e sahip,onun haricinde bu tür işlemlerimi yapacağım ve en az 2.0ghz 2gb ram olan laptop düşünüyorum,kolay gelsin.
|
|
15 Haziran 2008; 8:35:24
|
|
|
@BL@DE LightScribe teknolojisi entegre bir sistemdir. Kesin, ipekbaskı kalitesinde, hologram etiketler üretmek için bilgisayarınızın CD ya da DVD sürücüsünü özel olarak kaplanmış diskler ve geliştirilmiş disk yazma yazılımıyla birleştirir. Bu teknoloji tüm müzik miks CDleri, dijital video ya da fotoğraf uygulamalarınız için muhteşem görünümde etiketler oluşturmanın sorunsuz bir yoludur. Ve bu etiketler çok dayanıklıdır.
|
|
15 Haziran 2008; 11:39:48
|
|
|
Arkadaşlar. HP Pavilion DV2580et dizüstüm var. parmak izi okucusu arızlandı diye servise gönderdim. geldiğinde laptop'a Uprage yaptırmak istiyorum Bu makinada SantaRose T7300 2,00GHz İşlemci Mevcut. bildiğim kadarıyla SantaRose'ler 4 GB Ram'e Kadar Destekliyorlar Üzerinde 1X1 2 gb ram mevcut. ben 2X2 Gb ram taktırmak istiyorum. ve resmi sitede MAX 2GB Yazıyor. 64 Bit işletim sistemi kursam? 4 GB Ram'imi Taksam? Sorun çıkartırmı? ve Önerebileceğiniz 2X2 GB DDR2 667 MHz'lık uygun fiyatlı performanslı bir ram önereblirmisiniz? teşekkürler
AMD 5000+ 2,6 Ghz/Thermaltake BigTyp 120VX - - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - - 1x4 GH DDR2 667 Mhz Kingston - - - 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - - MSI NX8600GT O.C Edition - - - Cooler Master 400Watt Power Supply - - - Cooler Master ELite Sony Ericsson K790i
|
|
|
|
|
15 Haziran 2008; 13:51:47
|
|
|
Oğuz06 dostum verdiğin bilgiler için teşekkürler bir zahmet nasıl kullanıldığınıda yazarsan çok makbule geçer msendogan33 kardeş anladığım kadarı ile laptoptan oyun gibi felan performans beklentin yok ama yinede sistemi iyi olsun diyorsun sana tavsiyem hem fiyatı ucuz hemde ekran kartı benim kdv hariç 1609ytl lik hp laptoptan bile üstün olan ACER 5920G-102G16MI modelini almandır donanımhaberde sağda reklamıda var fiyatı o laptoba göre inanılmaz uygun asla pişman olmazsın paran cebinde kalır bu laptobu kesinlikle tavsiye ederim saygılar...
|
|