Giriş | |
|
|
|
7 Haziran 2008; 9:49:26
|
|
|
Acer veya Casper bakabilirsin.Ucuz istiyorsan.Ama Hp kıvamında bişi olsun dersen Toshiba'ya veya Lenovo'nun yüksek modellerine bakabilirsin
|
|
7 Haziran 2008; 12:33:58
|
|
|
arkadaşlar ben hp 6196ea kullanıyorum.şubat 2007 de 2.700ytl ye aldım.herkes gibi hp nin kronik arızaları bende de mevcut.pil,ısınma hard diskten gelen ses,uzaktan kumandanın çalışmaması, zaman zaman kamera sorunu... açıkcası servise gidip mümkünse para iadesi alma niyetindeyim.daha önce servis tecrübesi olan arkadaşlar servise arızaları kabul ettirme, ürün değişimi veya iade için neler yaptıklarını anlatabilirmi.bende o yoldan ilerlemek istiyorum taktiklerinize ihtiyacım var
|
|
7 Haziran 2008; 12:57:29
|
|
|
Bende de DV6385Eu vardı.Sık sık verdiği arızalar yüzünden makina servisten çıkmıyordu.Büyük uğraşlar sonucu dv6000 serisinin en iyi makinasını verdiler.Şimdi DV6755ET kullanıyorum.Hiçbir problem çıkarmadı.Çok uğraştık ama değişim için.Aslında para iadesi istedik vermediler.O yüzden o serinin en iyi makinasını verdiler.Ama omer1990 söylemişti.Para iadesi için müşteri hakları vs. gibi şeylerden bahsetseymişim paramıda alabilirmiştim.omer1990 o şekilde parasını geri almış. Değişim için arıca istiyorsan mavi ekran hatası veriyor de.Mavi ekran hatalarını çok önemsiyorlar.Bir tane mavi ekran hatası uydur.Servise ver.Bazen yapıyor falan de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 7 Haziran 2008; 12:56:48 >
|
|
7 Haziran 2008; 14:19:08
|
|
|
ben tek sefrde geri verdim :D
|
|
|
7 Haziran 2008; 14:24:44
|
|
|
iyi de kardeş ne dedin de verdin ben oyalanmadan onlarında kabul ettiği hatalarla ürünümü değiştirme veya para iadesi alma niyetindeyim.29 gün bekletip yaptık diyip ürün yollanmasın yani.sen hangi şikayetlerde bulundun da arızaları kabul edip değiştiler?
|
|
7 Haziran 2008; 17:12:05
|
|
|
Herkese merhaba, beyler bu adaptörün aşırı ısınması normal mi? Yumurta pişirecek hatta yakacak sıcaklıkta şu an. Sizin adaptörler nasıl?
|
|
|
7 Haziran 2008; 17:56:01
|
|
|
evet arkadaş adaptörler bayağı ısınıyor.adaptörü kullanırken ısının çevreye rahat yayılabilmesi için cevresini açık bırakmaya dikkat et az da olsa faydası oluyor.
|
|
7 Haziran 2008; 18:04:11
|
|
|
arkadaşlar bende hp dv6196ea pc var ve cızzz cızz sesleri geliyordu bios güncelledim ve bu ses ortadan kalktı fakat şimdide pc çok aşırı derecede ısınıyor. bunun için bana yardım edecek birisini arıyorum ne olur yardım edin arkadaşlar eski bios sürümlerini nereden bulabilirim ne olur yardımcı olun.. bu konuda bilgisi olan lütfen PM atsın!!!!1
|
|
7 Haziran 2008; 19:08:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ikspi1907 iyi de kardeş ne dedin de verdin ben oyalanmadan onlarında kabul ettiği hatalarla ürünümü değiştirme veya para iadesi alma niyetindeyim.29 gün bekletip yaptık diyip ürün yollanmasın yani.sen hangi şikayetlerde bulundun da arızaları kabul edip değiştiler? Ya arızalar bi kağıtta yazıyordu.Bulursam yazarım hataları
|
|
7 Haziran 2008; 19:54:11
|
|
|
ben sana değil x casusa söylemiştim.sen mavi ekran hatası dedin onu yazdım aklına gelen olursa bana mutlaka yaz.özele yazarsan forumu kirletmemiş oluruz.ilgine teşekkürler arkadaşlar biraz zaman ayırıp forumdaki gereksiz mesajları geyik muhabbetlerini lütfen silelim.birşey araştırıp öğrenmek iyice zorlaşmaya başladı.178 sayfa olmuş rahat 100 sayfası silinebilecek şeyler.ben dahil herkes araştırıp 10 sayfa sonra msj yazmak zorunda kalıyor.lütfen biraz temizleyelim buraları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikspi1907 -- 7 Haziran 2008; 19:53:15 >
|
|
7 Haziran 2008; 23:46:43
|
|
|
bende öğrenebilirmiyim o taktiği
|
|
8 Haziran 2008; 15:38:50
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 15:56:05
|
|
|
ikspi dediğin gibi yaptım yine olmadı windows xp yazısı gelene kadar bir problem olmuyor ancak hoşgeldiniz yazısı gelince lcd de no signal yazısı geliyor. benim ekran kartı nvidia ge force 7400 arkadaşlar ne yapmam gerekiyor cevap verirseniz sevinirim.
|
|
8 Haziran 2008; 20:46:02
|
|
|
valla kardeş elimde bağlayacak monitör tv falan olsa kurcalar anlatırdım ama bende 1 sene önce falan yapmıştım hemde başka bilgisayarda o yüzden hatırlayamıyorum.arkadaşlar umarım yardımcı olur sana.
|
|
8 Haziran 2008; 23:42:16
|
|
|
Arkadaşlar sayfaların çoğunu okudum. Hiç kimse memnun değil sanırım HP den. Bende DV9780 almayı düşünüyordum ama bu yazılanları okuduktan sonra tekrar düşünmek ve sizlere sormak istedim. HP den başka bu özelliklerde başka bir makina var mı önereceğiniz? Teşekkürler.
|