arkadaşlar ben pavilion dv 5000 kullanıcısıyım.5158 ea modeli.forumda eski arkadaşlar var ise benı hatırlar belki. 2 yıl kadar once cok yazıp çizmiştim buralara:):) bizimki tabii eski pavilion serisi.hala da memnuniyet ile kullanmaktayım cihazımı.sadece 1 yasında iken fan sorunu cıkardı birde meshur ondeki ızgaranın soyulmasi durumu vardi.ızgarayı ve fan ı serviste garanti dahilinde değiştirttim.gerci servis 30 iş gunu yasal surenın son iş gununde cihazımı teslim edip benı cildirtsa da gene de memnunum bilg. ımdan. şimdi sizlere yeni pavilion serisi hakkında birseyler soracagim arkadaşlar.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırm. kız arkadasima yeni bir cihaz alacagiz. bugun bakındık.dv 6755 model bir cihaz begendik. ozelliklerini inceledim.gayet yeterli ve yuksek. teknosa da su anda 1.575 ytl (kdv dahil ) fiyati var. eski fiyati sanırım 1900 ytl imiş. acaba bu cihazların herhangi bir kronik sorunu var midir.?yeni pavilionlar hakkında cok sorunlu diye soylemler duymustum.acaba dogru mu?kendi kendine kapanmalar,wirelesslarının bozulmasi vs.. gibi??? bu tip sorun yasayan arkadaşlar var mı acaba?ve en onemlisi bu sorunlar yazılımsal mi yoksa donanımsal hatalarmıydı???yazılımsal ile cok onemli değil nasılolsa halledilir de donanımsal ise biraz sorun var demektir bana gore. ARKADAŞLAR ACİL YORUM VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... HERKESE İYİ FORUMLAR. |