Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV9000-9500-6000-6500-2000-2500 KULLANANLAR DERNEĞİ :) Sayfa: <<   < önceki  174 175 [176] 177 178 179 180 181 182 183   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omer1990

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 20:02:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Metin şu imzayı değiştir artık

Sony PlayStation 3 - KILLZONE 2 - O KADAR! - XBOX 360
Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
Oğuz06

18 Mayıs 2008; 20:20:04 

Ya omer1990 kardeşimiz geçmiyor diyor ben bende geçti diyorum.Ama şimdi yeni makina bekliyorum.O gelsin işallah onda öyle bir sorun çıkmaz.Ne gıcık birşeymiş ya o ses.

ozar

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 21:55:11 

hp kendisi o sesin cpunun düşük ve yüksek hızlar arasında geçişinden kaynaklandığını belirtiyor ve bunun anakart değiştirme sebebi olmadığını üstüne basa basa söylüyor.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00854665&jumpid=reg_R1002_USEN

şimdi sende ses var mı deseniz var, ama burada okuyup da kulağımı yaklaştırana kadar duymamıştım o sesi.

Oğuz06

18 Mayıs 2008; 23:32:37 

Verdiğin linkten o kadar çok şey anlatım ki .Türkçesi varsa elinde onu koy ki herkes anlasın.

ozar

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 10:11:56 

pardon, kabaca çevireyim:

(temsilciler) lütfen müşterilere açıklayın:

"modern endüstri standardındaki notebooklar pil ömrünü uzatmak adına yeni güç tasarruf metodlarıyla donatılmıştır. bunlardan biri de cpuyu kullanımda olmadığı zamanlar düşük güç tüketimli uyku haline zorlamaktır.bu uyku haline giriş çıkışlar çok sık aralıklarla (bazen saniyede yüzlerce kere) gerçekleşir.bu değişimler aynı sıklıkta güç kaynağında dalgalanmalar oluşturacağından (ac güç kablosundan bahsedilmiyor) güç kaynağı bileşenlerinde bir tınlama (çınlama işte bahsettiğimiz ses) meydana gelebilir. bu olay son teknoloji kullanan notebooklarda endüstri standardıdır."

teknik servis: bu ses bir anakart değişim sebebi değildir.

omer1990

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 18:19:25 

Ama bu ses yüzünden ilk verdiğimde ana kartım değişmişti. Daha sonrasında bu ses yine devam ediyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu ses yüzünden anakartı değiştirdiniz. Demekki bu bir sorun. Ama ses hala devam ediyor yine versem yine anakart değişecek ve yine ses devam edecek. Sorunum çözülmeyecek. Bu yüzden para iadesi istiyorum demiştim ve reddedilmişti. Sorun olduğunu kabul ettiler ama "Ömer bey gerekli şartlar maalesef oluşmamıştır" denilmişti. Bunun üzerine ben gerekli şartları birer birer oluşturdum ve paramı aldım. Bir çok kişiyede PM yolu ile nasıl yaptığımı anlattım onlarda deniyorlar. Umarım paralarını alırlar. Ayrıca ben bu tiy sesini HP'den başka bir notebookta duymadım. Duyanınız varmı?

Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
Oğuz06

19 Mayıs 2008; 23:54:40 

Bir ark. bir önceki sayfada Casper'da da aynı sesten duymuş.Omer sen gene iyi paranı almışsın.Bana parayı da vermediler.Onun yerine o serinin en üst modelini verecekler.Bakalım bu hafta cumaya kadar elime geçermiş.Bekliyorum.Gelir gelmez o sese bakacam.

xcasus

20 Mayıs 2008; 14:07:05 

BENDE 6390 EA VAR.ISINMA PROBLEMLERİ YENİ MAKİNALARDA DEVAM EDİYOR MU ?.BUNA Bİ ÇARE BULABİLECEKLER Mİ .

ACER-Santarosa Core 2 Duo T7500-2.2 GHz
SANDISK-SD_CONTOUR_8GB-USB BELLEK
SONY ERICSSON-W810i
omer1990

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 15:07:50 

@kagan23

Eğer yeni ürün veriyorlarsa o zaman paranıda alabilirsin. Sana gönderilen sözleşmeyi imzaladınmı? İmzalamadıysan sana hemen paranı geri aldırtabilirim. İmzaladıysan çok geç. Çünkü Tüketici Hakları'na göre eğer ürünün yenisini veriyorlarsa (yada en az o niteliklere sahip bir model yada üstü) paranıda alabilirsin. Bu senin doğal hakkın. İmzalamadım de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer1990 -- 20 Mayıs 2008; 15:09:13 >

mirga

20 Mayıs 2008; 16:45:51 

Merhaba arkadaşlar benim dv 9000 var ve recorvy cd si kayıp kardeşim format atayım derken anasını ağlatmış anlayacağınız elimizde patladı xp sata sayesinde format attım kurtardım ama hp nin sitesinden indirdiğim driverler dan ses ve ethernet çalışmıyor nasıl yapıcağımı bana söyleyebilirmisiniz acaba?

omer1990

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 19:32:33 

@mirga

Benzer özelliklerdeki farklı modellerin sürücülerini yüklemenizi tavsiye ederim.

Oğuz06

20 Mayıs 2008; 21:38:33 

maalesef be omer be imzaladık artık öyle bir duruma gelmiştim ki bir şekilde ya paramı ya da yeni bir makina almayı kafaya koymuştum.Tabi bu arada tüketici hakları gibi birşey düşünmek aklıma gelmedi ve imzaladım.Ama dediğim gibi o serinin en iyi makinasını bu hafta içinde verecekler.

omer1990

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 23:17:04 

En babasınıda verseler sen bana HP deyince benim tüylerim diken diken oluyor.

metin07

21 Mayıs 2008; 0:15:07 

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Metin şu imzayı değiştir artık

yok yok kalsın.
acılarımı hatırlatıyor,
ve anılarımı...

|| M1530 Q03 ||
taklambac

21 Mayıs 2008; 9:16:14 

Arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum ve böyle samimi bir ortam yarattığınız için hepinize teşekkür ederim.
Benimde bir sorunum var banada yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
sorunum şu hp6097 laptobumun açılışta 3 sefer dıtladıktan sonra öylece kalıyor açılmıyor ekran simsiyah garantisi devam edyor ama acaba servise götürmeye gerek varmı yoksa virüs işi falanmı xp cd 'si takıyorum yine aynı yardımcı olursanız sevinirim

mirga

21 Mayıs 2008; 10:10:11