Giriş | |
|
|
|
20 Mayıs 2008; 21:38:33
|
|
|
maalesef be omer be imzaladık artık öyle bir duruma gelmiştim ki bir şekilde ya paramı ya da yeni bir makina almayı kafaya koymuştum.Tabi bu arada tüketici hakları gibi birşey düşünmek aklıma gelmedi ve imzaladım.Ama dediğim gibi o serinin en iyi makinasını bu hafta içinde verecekler.
|
|
20 Mayıs 2008; 23:17:04
|
|
|
En babasınıda verseler sen bana HP deyince benim tüylerim diken diken oluyor.
Sony PlayStation 3 - KILLZONE 2 - O KADAR! - XBOX 360 Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
|
|
|
|
|
21 Mayıs 2008; 0:15:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: omer1990 Metin şu imzayı değiştir artık yok yok kalsın. acılarımı hatırlatıyor, ve anılarımı...
|
|
|
21 Mayıs 2008; 9:16:14
|
|
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum ve böyle samimi bir ortam yarattığınız için hepinize teşekkür ederim. Benimde bir sorunum var banada yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. sorunum şu hp6097 laptobumun açılışta 3 sefer dıtladıktan sonra öylece kalıyor açılmıyor ekran simsiyah garantisi devam edyor ama acaba servise götürmeye gerek varmı yoksa virüs işi falanmı xp cd 'si takıyorum yine aynı yardımcı olursanız sevinirim
|
|
21 Mayıs 2008; 10:10:11
|
| | | |