Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yeniturk5
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  173 174 [175] 176 177 178 179 180 181 182   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ado_u

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 14:22:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

ozar

bende 1024*768 2x aa da oynuyorum tv ye bağlandığım için aa yı açsam bile bişi değişmiyor fps değerleri ortalama 49 bu da oldukça yeterli ama sakın üzerinde gelen nvidia sürücüsü ile oynama rezalet performans veriyor ben nvidia sitesinden indirip elle yükledim otomatik yüklemeyi kabul etmiyor

ben driveri güncelleştirdirm fifa 08 deki takılma ortadan kalktı call of duty 4 te pek bi değişme gözlemlemedm fakat herhangi bir yavaşlama söz konusu değil..

Athlon64 X2 4600+ 2.4 GHZ | Biostar TF7025-M2 | 1 GB DDR2-667 | Jetway 8600gt 512 MB DDR3 | 320GB Seagate Sata2 | ASUS 1814BLT | Skystar2 DVB | Aopen G325 HTPC | 19" HP1907w
HP Pavilion DV2730ET || Logitech V220 | Crative 4400 | 120 GB Philips External HDD | Nokia E50 | Nokia 6260 | Nokia6100 | Nokia 1110
ozar

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 20:29:07 

ben de son sürücüleri yükledim, sanki cod4 te hafif performans artışı oldu ama 1.69 dışındkai bütün sürücülerin nba live 2008le bir problemi var 1.69la herşey maxlanmış halde su gibi akan oyun onun dışındakilerle minimum ayarlada bile kasım kasım kasılıyor. neyse onu pcde oynuyorum zaten, driver hatası.. bu arada call of duty 4 te benim 10 seneyi geçen pc oyun kariyeimde bitirdiğim ilk fps oldu :) türden fazla haz etmem ama bu başka olmuş valla...

frmtrky

8 Mayıs 2008; 21:55:27 

gerçekten de bende onu sorcam çözünürlüğü çok düşürdüğümde performans artacağına düşüyor enteresan bi olay

HP Pavilion 6500 - Asus P535
GRAD

9 Mayıs 2008; 2:37:31 

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Hp kadar sorumsuz bir firma görmedim. Resmen adam kandırıyorlar. O ses HDD'den gelmiyor. Ben o ses yüzünden cihazımı iade ettim. Önceki sayfalara bakarsan görürsün. O ses anakartın her yerinden geliyor. PC kapalıyken bile geliyor. CPU C4 ise şöyle bir şey: PC işlem yapmıyor iken cpu ön bellekleri kapatıyor ve daha düşük pil tüketimi ve daha az ısınma meydana gelmiş oluyor. Bu özellik sadece INTEL tabanlı pclerde var. AMD'lerde yok. O geri zekalı teknik servis elemanıyla bir daha görüşürsen bunu ona söyle. AMD'dede aynı hdd var ama o ses yok. Salak salak konuşmasın. Sesi azaltmak içinbaşka yöntem yok dostum. O özelliği kapatında bataryan daha az gidecektir. Ben bu yüzden cihazı 4 ayda iade ettim.

-omer1990- Teşhis aynen doğru. Ben de geri iade edip , Dell XPS m1530 almayı düşünüyorum.

GRAD

9 Mayıs 2008; 2:43:00 

Call of Duty 4 1280.800 pixel ,boyut ise 16:9 da ekrana tam oturuyor görüntü gerisi hikaye...

berkhans

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 17:39:44 

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Hp kadar sorumsuz bir firma görmedim. Resmen adam kandırıyorlar. O ses HDD'den gelmiyor. Ben o ses yüzünden cihazımı iade ettim. Önceki sayfalara bakarsan görürsün. O ses anakartın her yerinden geliyor. PC kapalıyken bile geliyor. CPU C4 ise şöyle bir şey: PC işlem yapmıyor iken cpu ön bellekleri kapatıyor ve daha düşük pil tüketimi ve daha az ısınma meydana gelmiş oluyor. Bu özellik sadece INTEL tabanlı pclerde var. AMD'lerde yok. O geri zekalı teknik servis elemanıyla bir daha görüşürsen bunu ona söyle. AMD'dede aynı hdd var ama o ses yok. Salak salak konuşmasın. Sesi azaltmak içinbaşka yöntem yok dostum. O özelliği kapatında bataryan daha az gidecektir. Ben bu yüzden cihazı 4 ayda iade ettim.

Dediklerini göz önünde bulundurup HP'yi aradım. Tesadüfen yine o vatandaş çıktı. (HDD'den geliyor diyen), diğer markalarda olmadığı incelenmesini istediğini, sesin giderilmesini istediğimi söyledim. O da tatmin olmadıysanız onarıma alalım dedi. Hele bi 30 günde gelmesin (artık öyle olmasını istemeye başladım.) direk para isteyeceğim. Teknosa'dan aldım. Hediyeleri falan vardı. Ben de o konuda bilgi istiyorum. 30 günde gelmezse ne kadar para alırım.

Fatura bilgilerim şöyle:

HP DV6173EA RT138EA
1 Ad 00000000706 (gibi bir numara yazıyor)
Toplam 2.044,48 YTL

Hediyeler hakkında bir bilgi yoktur.

Hp Pavilion DV6173EA
Samsung i550w (WiFi, GPS, 3G, 3.2MP+Flaş, 1GB)
frmtrky

9 Mayıs 2008; 17:45:11 

bu hard diskten gelen meşhur ses bir tek bu modeldemi var yoksa ya da bazı modellerde mi desem daha doğru olacak arkadaş gurubumdan ben dahil 8 kişi pavilion serisini kullanıyor en ufak bir ses duymadık ha kulağımızı dayadık sonra sesi duyduk o ayrı mesele eğer genl bir sorunsa sanırım halime şükretmem gerekiyor

HP Pavilion 6500 - Asus P535
berkhans

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 17:50:17 

Şu ses olmasa çok güzel bir model ama malesef ses adamın kafasının tasını attırıyor.

Ses kalitesi süper
Dizayn süper
TouchPad süper (Açma-Kapama tuşu)
XP Media Center 2005 ve kumanda olası süper
LCD kalitesi süper

O ses yok mu o ses
Ayrıca oyun için iyi bir kartı yok (nVidia GeForce 7400 256 Mb)

Geçen sene 2050 YTL verdim.
( 1 GB RAM - 120 GB HDD - 256 MB Ekran Kartı - Core2Duo T5500 1.7 GHZ )
aldım.
Şimdi 2050 YTL'ye
( 2 - 4 GB RAM - 250 GB HDD - 1024 MB Ekran Kartı - Core2Duo T7200 - T8300 2.2 GHZ - 2.4 GHZ )
alabilirm.
Kullanmış olsam için yanmaz ama toplam 20 gün kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhans -- 9 Mayıs 2008; 17:49:44 >

Hp Pavilion DV6173EA
berkhans

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 17:56:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ****ky

bu hard diskten gelen meşhur ses bir tek bu modeldemi var yoksa ya da bazı modellerde mi desem daha doğru olacak arkadaş gurubumdan ben dahil 8 kişi pavilion serisini kullanıyor en ufak bir ses duymadık ha kulağımızı dayadık sonra sesi duyduk o ayrı mesele eğer genl bir sorunsa sanırım halime şükretmem gerekiyor

Bilmiyorum ki arkadaş. Ama dayımda ASUS ve ACER var. (1 GB RAM - 256 Ekran Kartı - DualCore 1.7 GHZ 100 GB HDD )

Kulağımı dayadığım halde tık sesi bile yok. Bizimki de sıyır sıyır kulak kemiriyor.

Şöyle söyleyeyim arkadaşım, bi pille dinle, bir de fişteyken dinle. Arasında çok fark olacaktır.

Geçen gece DVD izliyordum. Fiş takılıydı. Ses duyulmuyordu anca kulağını dayarasn duyuluyordu. Sonra elektrikler kesildi. Pil devreye girdi. Hemen fark ettirdi. Eğer filmi izlemeye pille çalıştırarak başlasaydım belki rahatsız olmaz alışırdım ama bir anda ses artışı oldu tüm fiilm zevkim gitti.

Hp Pavilion DV6173EA
***pert***

10 Mayıs 2008; 1:42:06 

raslantısal olarak bugün aldım. bi aldığım yerde bide istanbul mecidiyeköy teknosada vardı makina. süper hatta ötesi bir makina. çok sevdim çok beğendim. henüz ayrıntılı bakamdım ama ilk izlenim olarak söylüyorum ki bu makinayı sevdiren ayrıntıdır, çok memnununm

ruhu pert olmuş bir beden... işte o: ben

haticeye değil HTC ye bakıcaksın... :)
omer1990

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 3:08:05 

Berhanks dostum o ses için bir şey yapmazlar. BAşka bir bios versiyonu yüklerler yada anakartı değiştirirler. Ses biraz azalır ama gitmez. CPU C4'üde kapatırlar sanada bilgi vermezler. Neden kapalı olduğunu sorduğundada saçma sapan cevapalr verirler. Aslında normalde öyle olması gerekiyor gibi .Ben bu ses yüzünden hp ile çok kavga ettim ve cihazı iade edemedim bence başka yöntemlere başvurarak iade ettim.

Ses sadece INTEL tabanlı hplerde var. AMD'de yokç Intel hpniz varsa biosunda cpu c4 enebla ise ses vardır disable ise ses yoktur. buna bakın

Sony PlayStation 3 - KILLZONE 2 - O KADAR! - XBOX 360
Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
efemertmetin

10 Mayıs 2008; 15:52:57 

Pavilion 6143'ümü wireles,ekran kartı,fan sesi,aşırı ısınma vb. arızalarında almış olduğum teknosa bayisine onarım merkezine teslim ettim içimdende bol bol umarım 1 ayda gelmezde parasının geri aılrım diye dua ettim.Maalesef 1 hafta tamir edilerek geri gönderdiler.HEmde yolda geçen sürelerde içinde olarak.
Lanet olsun içimdeki hp sevgisine.

Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır.
K.ATATÜRK
burakornek

10 Mayıs 2008; 20:03:08 

merhaba arkadaşlar bnde aranıza katıldım :) şöyle bi sorunum var. hp pavilion dv6500 var. 5.1 ses sistemi bağlıyorum fakat realtek hd audio yöneticinide seçili olan stereo ayarını değiştirip 5art1 e alamıyorum.bu arada 2gün önce servisten aldım bilgisayarı dvd ve hoparlör şikayetiyle vermiştm hala dvm ediyo ilginç:) Ses için yardım edebilirmsnz?

kemal_raul

10 Mayıs 2008; 22:28:32 

ben pc ye format attım vistaydı xp yükledim ama pc yi alırken çekan cdlerden hiçbiri olmadığı için blutooth ekran kartı parmakizi ile tanınma filan internetten indirdiğim driverler yüklenmiye yardımcı olursanız çok sevinirim

Avatar : The Last Airbender Fan Club
ikspi1907