Giriş | |
|
|
|
17 Aralık 2006; 11:16:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kynenn arkadaşlar bu ses olayıyla ilgili yukarda bi çözüm önerisi belirttiler ben denedim sonuç başarılı şu an 6138ea ile şarja takılı olmadan yani pilden kullanıyorum ortam sessiz ve ben arada bir çalışan fan sesinden başka hiçbir ses duymuyorum. kardes fan sesi nasıl ne sıklıkta devreye giriyor bilgilendirirsen sevinirim
|
|
|
17 Aralık 2006; 15:34:39
|
|
|
fandan pek fazla ses çıkmıyor yani sessiz ortamda ancak duyarsın oda aşırı değil nette gezinirken çok sık çalışmıyor ama oyun oynarken sık sık çalışıyoırki buda çok normal
|
|
|
17 Aralık 2006; 20:36:10
|
|
|
dv 6000 ciler selamlar bende almayı düşünüyorum ancak go 7400 ekran kartı korkutuyor 2 gun sonra oyunları calıstrımam die 6196 modeli almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunz ne dersinz 7400 il 7600 arasında çok fark olurmu ustalar
|
|
17 Aralık 2006; 22:38:54
|
|
|
Arkadaşım sen 7400 den korkuorm diosn da dielimki 7400 ikibucuk yıl sonra tarihe karışacaksa 7600de 3 yıl sonra tarihe karışacak,ne farkeder ki? Kafanı yorma sen 7400 gayet ii şu an...
|
|
|
18 Aralık 2006; 0:32:26
|
|
|
pil suresi en fazla kac saat gidiyor arkadaslar? bir topikte birisi 1,15dk yazmis..
|
|
18 Aralık 2006; 11:56:53
|
|
|
arkadaslar selam aranıza yeni katıldım ama bir sorun var bu dv6000 serisinde klavyenin ustunde bulunan quickplay tusları varya onlara basınca bip sesi geliyordu format attım herseyi yukledim sorun yok hersey calisiyor fakat bu quickplay tuslarına basınca onceden gelen o bip sesi artık gelmiyor bunu nasıl cozebilirim yardım bekliyorum
|
|
18 Aralık 2006; 14:48:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: godthoth arkadaslar selam aranıza yeni katıldım ama bir sorun var bu dv6000 serisinde klavyenin ustunde bulunan quickplay tusları varya onlara basınca bip sesi geliyordu format attım herseyi yukledim sorun yok hersey calisiyor fakat bu quickplay tuslarına basınca onceden gelen o bip sesi artık gelmiyor bunu nasıl cozebilirim yardım bekliyorum o bip sesinin ayarı biostan yapılabiliyo quicklaunch buton volume gibi bişeydi onu enabled yapıyosun
|
|
18 Aralık 2006; 16:44:48
|
|
|
selam arkadaşlar ben yeni bir hp kullanıcısıyım (dv 6007) şeytan kulağına kurşun burda anlatılan olumsuzluklarla henüz karşılaşmadım hdd ses seda yok ekranda piksel kaybı yok esneme yok kendi kendine çalışma yok sadece pille çalışırken pil 1.5 saat kadar gidiyor tek olumsuzluğu bu. bu kadar hata kadı kızında da olur onun dışında fiyat performans gayet iyi. notebook almayı düşünenler hp'yi gözardı etmesinler bence hem şimdi multfiction yazıcı da hediyeli teknosada gerçi ben kaçırdım ya neyse üstelik teknosa.com dan alırsanız 200 ytl hediye çeki de var.
|
|
18 Aralık 2006; 18:55:37
|
|
|
bende babam Ankara'ya gelince alıcam güzel alet
|
|
18 Aralık 2006; 19:19:26
|
|
|
Arkadaşlar şimdiye kadar 16 sayfa olmuş... tek tek hepsine baktım, ama Allah için bi tane resim bile yok yaa... bu nasıl paylaşım... klavye yerleşimini merak ettim ama bi tane bile resim yok... biriniz şöyle kaliteli bi resim koyun da utandırın beni... hadi bekliyom.. :)
|
|
|
18 Aralık 2006; 20:00:44
|
|
|
ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM EDİNİZ... HP'den yaşadığım sorunla ilgili yanıt...(sistem kurtarma çalışmıyor sadece ikon olarak süs gibi duruyor.) Ben Ekrem, almis oldugunuz urun ile ilgili olarak Size yardimci olmaya calisacagim. Yasadiginiz sorunlar ile ilgili HP adina uzuntunuzu paylastigimizi belirtmek isterim. Sorunu sistemi bir baska CD ile boot ederek cozebiliriz. Ancak ileriki zamanlarda sistem kurmaniz yada sistem geri yuklemeniz icin F11 yada sistem kurtama diskleri gerekecektir. Bu sebeple aldiginiz firma ile tekrar irtibata gecmenizi oneririm. Dilerseniz bu CDleri urununuzu servisimize birakar temin edebilirsiniz. Kurtarma CDlerini urunu servisimize birakarak yada onarim merkezlerimizden 50usd+kdv ucret karsiligi saglayabilirsiniz. Tum irtibat bilgilerinizi ve cihazinizin model bilgilerini 0 212 222 94 74 nolu faxa ' CD/DVD ISTEGI ' basligi ile faxlamaniz yeterli olucaktir. Ancak belirttigim gibi urunu aldiginiz yere ulastirmaniz ileriki zamanlarda olusabilecek diger sorunlarinda onune gecebilir. HP urunleriyle ilgili sorularinizda yardima hazir oldugumuzu belirtir, calismalarinizda basarilar dileriz. Saygilarimla Ekrem Tatli Alllah aşkına bana bir yol önerin... bu cihazı severek almama rağmen nefret etmeye başladım...Şikayet var com a da yazdım bakalım ne olacak merak ediyorum....10 senedir bilgisayar kullanıcısıyım ve olmayan Cdlerin parasını ödeyip olmayan işletim sistemiyle çalışıyoruz...herifler bir daha para istiyorlar benden ya...
|
|
|
18 Aralık 2006; 22:13:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kotiledon Arkadaşlar şimdiye kadar 16 sayfa olmuş... tek tek hepsine baktım, ama Allah için bi tane resim bile yok yaa... bu nasıl paylaşım... klavye yerleşimini merak ettim ama bi tane bile resim yok... biriniz şöyle kaliteli bi resim koyun da utandırın beni... hadi bekliyom.. :) aynen
|
|
18 Aralık 2006; 23:13:46
|
|
|
ben yakinda gordum, kullandim, denedim. super hakkatten.
|
|
18 Aralık 2006; 23:25:00
|
|
|
bu kurduğun programla yaptığın değişiklik cihazın ısınmasında ya da pil ömründe bir değişiklik yarattı mı acaba? quote:
Orjinalden alıntı: kynenn arkadaşlar bu ses olayıyla ilgili yukarda bi çözüm önerisi belirttiler ben denedim sonuç başarılı şu an 6138ea ile şarja takılı olmadan yani pilden kullanıyorum ortam sessiz ve ben arada bir çalışan fan sesinden başka hiçbir ses duymuyorum.
|
|
|
18 Aralık 2006; 23:25:44
|
|
|
Pil süresi masaüstünde hiçbirşey yapmazsam 2 saat 15 dk gidior bende..
|
|