abi niye bu kadar kasıyorsunuz ki, çok yerinde bir atasözümüz var, "sakınan göze çöp batar" diye. eğer gidipte pixel hatası fln arayacak olursanız cıkar tabii.
bende 6097ea var, alalı 3 hafta oldu. zaten vizeler nedeniyle pek ugrasamıyorum pc ile. aldıktan sonra kurtarma cd'sini olusturdum, gerekli yedeklemeleri yaptım, kullanacağım belli başlı programları yükledim. daha sonra windows'ta kullanılabilecek en güzel program olan Deepfreeze'i kurdum.
bazı arkadaşlar "neden deepfreeze kuruyorsun" dediler. yalnız pc için bir sağlık sigortası, ne bir virüs ne de bir trojan etkileyebilir pc'nizi. ayrıca bende 40gb'lık ek bir hard disk vardı. onu usb ile pc'ye bağladım, yükleyeceğim dosyaları içine atıyorum, zaten usb 2.0 sayesinde hdd to hdd ile aynı hızda oluyor.
pavillion dv6138ea aldım sonunda biraz inceledim şu an için bi problem görmedim.herşeyiyle çok güzel bi tek ram istiyo o kadar.need for speed most wanted rahatlıkla oynanıyo.ses çok ii. tuş takımı mükemmel üstte dokunmatik tuşlar var çok güzel.çok memnun kaldım yine notebook alsam hp alırım.
ARKADASLAR 4 GUN ONCE PAVILION 6007 ALDIM AMD64X2ISLEMCILI YA MAKINADA PIL SORUNU VAR MAKINAYI ILK ACTIGIMDA 1,17DK GORDUM AYRICA BIRAZDA ISINMA SORNU VAR. DIGER HP NOTEBOOK UM EYO SERISI PIL SURESINE 3 SAAT VERIRKEN DV SERISININ 1.17 DK VERMESI GARIP DEGILMI? BU KONUDA ONERILERINIZ VAR MI?CORE DUO ILE DEGISTIRMEMI TAVSIYE EDERMISINIZ?CUNKU CORU DUO HEM DAHA AZ PIL YIYOR HEMDE ISNIMA SORUNU YOK?
Benim bilgisayarımın faturasında HP Pavilion DV6187EA (RP956EA) yazmasına rağmen kutusundaHP Pavilion DV6187EU (RP956EA) yazıyor acaba bir farklılık varmı bu modeller arasında
iyi günler arkadaşlar muhtemel bir dv6000 kullanıcısıyım. kafamı karıştıran bi kaç soru var
1.
ekran kartları geforce go serilerinde bi turbocache 'li ile diğeri arsındaki fark ne
2. geforce go 7600 ve 7400 kullanıcıları varsa 3dmark skorlarıaçıklarlarsa ve bu ikisi arasındaki performans farkını değerlendirecek arkadaşlar varsa sevinirim.
kullananlar yada teknik bilgi sahibi olan bir arkadas ekran kalitesini SONY ile kıyaslayabilirse makbule gecer
dostum ben gördüm sonylerin çift lambalı leptapları (fe ve ar series) kıyaslamak o kadar mümkün değil tatminkar bir görüntüsü ve parlaklığı var fakat ben şöyle sıralama yaptım sony-PB-HP yani 3. sıra diyebilirim görüntü kalitesi iyi bence
CPU Intel e4500 2.2Ghz @3Ghz / Gigabyte P35-DS3L / 2x1 GB Corsair 675Mhz @CL4/ 320 GB Samsung SataII 16 MB NCQ / Msi 8600GT OC 256MB / LG DVD Writer / Asus - TA951 Case / HP F4180 Multifunction / Hama Card Reader
evey ya ne dandik pil kullanmışlar bilgisayarı akşam tam şarjda kapatıyorum sabah açtığımda [tabi gece fişi çıkartıyorum] sarj %88 e inmiş bunu nasıl önliyebilirimm
evey ya ne dandik pil kullanmışlar bilgisayarı akşam tam şarjda kapatıyorum sabah açtığımda [tabi gece fişi çıkartıyorum] sarj %88 e inmiş bunu nasıl önliyebilirimm
Bilgisayarı tamamen kapatmak yerine hazırda bekletmeye alırsan açılış süresi hem daha hızlı olur hem de daha az pil gider. Sanırım açılma sırasında işlemci çok çalıştığından çok fazla enerji tüketiyor.
Ben ertesi gün pilde çalışacaksam geceden bilgisayarı hazırda bekletmeye alıyorum, herşey harddiske kaydediliyor ve bilgisayar kapanıyor. Ertesi gün açtığımda ise bilgisayar 10 saniyede açılıyor hem de aşırı şarj gitmiyor. Ertesi gün fişte çalışacaksam windowsu normal şekilde kapatıyorum.
ARKADASLAR 4 GUN ONCE PAVILION 6007 ALDIM AMD64X2ISLEMCILI YA MAKINADA PIL SORUNU VAR MAKINAYI ILK ACTIGIMDA 1,17DK GORDUM AYRICA BIRAZDA ISINMA SORNU VAR. DIGER HP NOTEBOOK UM EYO SERISI PIL SURESINE 3 SAAT VERIRKEN DV SERISININ 1.17 DK VERMESI GARIP DEGILMI? BU KONUDA ONERILERINIZ VAR MI?CORE DUO ILE DEGISTIRMEMI TAVSIYE EDERMISINIZ?CUNKU CORU DUO HEM DAHA AZ PIL YIYOR HEMDE ISNIMA SORUNU YOK?
HP COMPAQ Pavilion DV-6148EA AMD Turion64 X2 1.6GHz 512MB 80GB DVD+-RW (Kameralı) Notebook arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum fiyatı 1225+KDV imiş performans açısından sizce nasıl