Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: speediest
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pasha1982

12 Kasım 2006; 18:07:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ölü piksell nedir nası bişey bu nasıl anlaşılıyor renkler e bak falan diyolar neine bakıcam

corolla verso ComfortExtra Gümüş Gri 1.6

ysfozy

12 Kasım 2006; 18:26:54 

abi niye bu kadar kasıyorsunuz ki, çok yerinde bir atasözümüz var, "sakınan göze çöp batar" diye. eğer gidipte pixel hatası fln arayacak olursanız cıkar tabii.

bende 6097ea var, alalı 3 hafta oldu. zaten vizeler nedeniyle pek ugrasamıyorum pc ile. aldıktan sonra kurtarma cd'sini olusturdum, gerekli yedeklemeleri yaptım, kullanacağım belli başlı programları yükledim. daha sonra windows'ta kullanılabilecek en güzel program olan Deepfreeze'i kurdum.

bazı arkadaşlar "neden deepfreeze kuruyorsun" dediler. yalnız pc için bir sağlık sigortası, ne bir virüs ne de bir trojan etkileyebilir pc'nizi. ayrıca bende 40gb'lık ek bir hard disk vardı. onu usb ile pc'ye bağladım, yükleyeceğim dosyaları içine atıyorum, zaten usb 2.0 sayesinde hdd to hdd ile aynı hızda oluyor.

gvnzglr

12 Kasım 2006; 19:20:24 

beyler kullandigm makinada ingilizce isletim sistemi var, Turkce karakter problemini nasil halledebilirim mesajlar mailler felan kafa bulandiriyo

TRCaPiTaL

12 Kasım 2006; 19:22:07 

Bahsettiğin "deepfreeze" programı hakkında bilgi verir misin? Hangi konuda bize lazım olabilir?

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

ergenn

13 Kasım 2006; 9:01:41 

pavillion dv6138ea aldım sonunda biraz inceledim şu an için bi problem görmedim.herşeyiyle çok güzel bi tek ram istiyo o kadar.need for speed most wanted rahatlıkla oynanıyo.ses çok ii. tuş takımı mükemmel üstte dokunmatik tuşlar var çok güzel.çok memnun kaldım yine notebook alsam hp alırım.

UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE GICIKLIK OLSUN HAYATA GÜLÜMSE
free_00

13 Kasım 2006; 9:53:40 

Benim bilgisayarımın faturasında HP Pavilion DV6187EA (RP956EA) yazmasına rağmen kutusundaHP Pavilion DV6187EU (RP956EA) yazıyor acaba bir farklılık varmı bu modeller arasında

cicero35

13 Kasım 2006; 12:54:44 

ARKADASLAR 4 GUN ONCE PAVILION 6007 ALDIM AMD64X2ISLEMCILI YA MAKINADA PIL SORUNU VAR MAKINAYI ILK ACTIGIMDA 1,17DK GORDUM AYRICA BIRAZDA ISINMA SORNU VAR. DIGER HP NOTEBOOK UM EYO SERISI PIL SURESINE 3 SAAT VERIRKEN DV SERISININ 1.17 DK VERMESI GARIP DEGILMI? BU KONUDA ONERILERINIZ VAR MI?CORE DUO ILE DEGISTIRMEMI TAVSIYE EDERMISINIZ?CUNKU CORU DUO HEM DAHA AZ PIL YIYOR HEMDE ISNIMA SORUNU YOK?

Ten_Don

13 Kasım 2006; 16:15:52 

kullananlar yada teknik bilgi sahibi olan bir arkadas ekran kalitesini SONY ile kıyaslayabilirse makbule gecer
finwe

13 Kasım 2006; 16:19:15 

bildiğim kadarı ile ekran kartı faklı

quote:

Orjinalden alıntı: free_00

Benim bilgisayarımın faturasında HP Pavilion DV6187EA (RP956EA) yazmasına rağmen kutusundaHP Pavilion DV6187EU (RP956EA) yazıyor acaba bir farklılık varmı bu modeller arasında

finwe

Anlaşılmak için iyi dinle
finwe

13 Kasım 2006; 16:29:04 

iyi günler arkadaşlar
muhtemel bir dv6000 kullanıcısıyım. kafamı karıştıran bi kaç soru var

1.

ekran kartları geforce go serilerinde bi turbocache 'li ile diğeri arsındaki fark ne

2.
geforce go 7600 ve 7400 kullanıcıları varsa 3dmark skorlarıaçıklarlarsa ve bu ikisi arasındaki performans farkını değerlendirecek arkadaşlar varsa sevinirim.

ilginiz için şimdiden teşekkürler

finwe

Anlaşılmak için iyi dinle
delvirina

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 16:33:00 

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

kullananlar yada teknik bilgi sahibi olan bir arkadas ekran kalitesini SONY ile kıyaslayabilirse makbule gecer

dostum ben gördüm sonylerin çift lambalı leptapları (fe ve ar series) kıyaslamak o kadar mümkün değil tatminkar bir görüntüsü ve parlaklığı var fakat ben şöyle sıralama yaptım sony-PB-HP yani 3. sıra diyebilirim görüntü kalitesi iyi bence

VW Golf Pasific Edition 1600cc 105 Hp
Pioneer Deh P5850-MP & Deh P6850-MP
Samsung U600&Black Edition
ToshibaA300D-125

CPU Intel e4500 2.2Ghz @3Ghz / Gigabyte P35-DS3L / 2x1 GB Corsair 675Mhz @CL4/ 320 GB Samsung SataII 16 MB NCQ / Msi 8600GT OC 256MB / LG DVD Writer / Asus - TA951 Case / HP F4180 Multifunction / Hama Card Reader
akın58

13 Kasım 2006; 23:09:52 

burayaya nasıl üye olabilirim.

adoğan
pasha1982

13 Kasım 2006; 23:14:19 

evey ya ne dandik pil kullanmışlar bilgisayarı akşam tam şarjda kapatıyorum sabah açtığımda [tabi gece fişi çıkartıyorum] sarj %88 e inmiş bunu nasıl önliyebilirimm

corolla verso ComfortExtra Gümüş Gri 1.6

TRCaPiTaL

13 Kasım 2006; 23:44:05 

quote:

Orjinalden alıntı: pasha1982

evey ya ne dandik pil kullanmışlar bilgisayarı akşam tam şarjda kapatıyorum sabah açtığımda [tabi gece fişi çıkartıyorum] sarj %88 e inmiş bunu nasıl önliyebilirimm

Bilgisayarı tamamen kapatmak yerine hazırda bekletmeye alırsan açılış süresi hem daha hızlı olur hem de daha az pil gider. Sanırım açılma sırasında işlemci çok çalıştığından çok fazla enerji tüketiyor.

Ben ertesi gün pilde çalışacaksam geceden bilgisayarı hazırda bekletmeye alıyorum, herşey harddiske kaydediliyor ve bilgisayar kapanıyor. Ertesi gün açtığımda ise bilgisayar 10 saniyede açılıyor hem de aşırı şarj gitmiyor.
Ertesi gün fişte çalışacaksam windowsu normal şekilde kapatıyorum.

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

cicero35

14 Kasım 2006; 9:17:54 

ARKADASLAR 4 GUN ONCE PAVILION 6007 ALDIM AMD64X2ISLEMCILI YA MAKINADA PIL SORUNU VAR MAKINAYI ILK ACTIGIMDA 1,17DK GORDUM AYRICA BIRAZDA ISINMA SORNU VAR. DIGER HP NOTEBOOK UM EYO SERISI PIL SURESINE 3 SAAT VERIRKEN DV SERISININ 1.17 DK VERMESI GARIP DEGILMI? BU KONUDA ONERILERINIZ VAR MI?CORE DUO ILE DEGISTIRMEMI TAVSIYE EDERMISINIZ?CUNKU CORU DUO HEM DAHA AZ PIL YIYOR HEMDE ISNIMA SORUNU YOK?

BIRI BANA CEVAP VERIRMI LUTFENNN???

zeskebhis

14 Kasım 2006; 9:25:12 

HP COMPAQ Pavilion DV-6148EA AMD Turion64 X2 1.6GHz 512MB 80GB DVD+-RW (Kameralı) Notebook arkadaşlar bu makinayı almayı düşünüyorum fiyatı 1225+KDV imiş performans açısından sizce nasıl

zaman çok az herşey için...kötümser olmanın hiç anlamı yok hayata hep gülmek lazım
free_00

14 Kasım 2006; 10:03:28