Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİMİZ KURULMUŞTUR Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
furkan_

Sisteme Gözat

3 Kasım 2006; 22:06:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende de 6112 var geçen pazar aldım ancak şu an açılmıyor şarj ışığı yanıyor ama alette hiç bir hayat belitisi yok , yarın servise götürüp değişim isitiycez bakalım bu kadar çabuk elimizde patlayan aletin akıbeti ne olacak

photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Kasım 2006; 22:09:01 

Abi ne bu hp 6000 serisindeki rezalet ya? herkeste sorun var?

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

furkan_

Sisteme Gözat

3 Kasım 2006; 22:19:19 

benim için sorun değil ayıplı mal diye yenisini alıcam gerekirse mahkemeye veririm , ama para iadesi olayı yaş yanında %50 iade olayından ürün aldım bi de onun parasından olmayalım

MTC
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Kasım 2006; 2:23:05 

quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

@MTC
HP servisini bazı kullanıcılar kötülüyor bazıları da çok memnun.Ancak şunu söylemeliyim;ülkemizde genelde servislerin durumu vahim.Çalışan siemens telefonumu servise verdim,bana kullanıcı hatası var diyip telefonun 2katı para isteyerek(abartmıyorum) yapabileceklerini söylediler.Para vermeyince telefonumu çalışmaz halde geri aldım.Nyse konu sapmasın fazla yani demek istediğim her nedense Türkiye'deki servislere pek güvenemiyorum.Günlerce makinenizden uzak kalmanız yetmediği gibi arızanızın da tam olarak giderilemediği durumlar oluyor malesef.

Ayrıca kullandığımız bilgisayarlar yeteri kadar hassas en ufak hatada servislik olabilir.Hp bilgisayarlarında sorun çıkardığını genel olarak biliyorum.Korkuyorum makineye birşey olacakta serviste sürünecek diye.Umarım hiçbirimiz servislik durumlara gelmeyiz zor durum cidden çeken bilir...

hocam en kötüsü de ne biliyomusun
HP servisini de geçtim
merkez ofisinde bile bir yetkili ile konuşmak mümkün değil
sadece bilgi alabiliyorsun son durum hakkında
ben en son isyan ettim telefonda
ama bi cevap almak ne mümkün..!!!
bana sadece
yeni bilgisayarınız sipariş edilmiş
beklemek zorundasınız
diyebiliyorlar
birde zorunda oluyorum ilginç tarafı
mahkemeye vereceğimi söyledim
tüketiciler birliği felan
ama cevap yok
beklemek zorundasınız malesef
birde dikkatimi çeken
ben yaklaşık iki buçuk ay bekledim ve defalarca Hp servis ile görüştüm
bir tane bile erkek çalışana dek gelmedim
hayret doğrusu
gvnzglr

4 Kasım 2006; 2:57:37 

quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

quote:

Orjinalden alıntı: gvnzglr
ikinci diske islem yapmama izin veriyor ama ilk diske mudahele ettirmiyor recovery partitionu da ilk diskte bir kilit vs..mi var biosta felan

Bu hatayı alman normal. Disk bölümleme işlemini manuel olarak yapmalısın. Yani C'nin üzerine gelip fare ile sağ tuş tıklayıp Resize/Move komutunu seçmelisin. Boyutu istediğin gibi ayarla ve sonra apply tuşuna bas. Daha sonra restart. Ardıdan formatlanmamış gri olarak gözüken bölüme format at. sonra büyük ihtimalle yine apply ve yine restart ve bölüm oluşmuş olacak. aşağıdaki linkte resimli olarak anatılmış çözüm var.

http://brandonteohno1-it.blogspot.com/2006/08/selected-disk-contains-one-or-more.html

tesekkur ederim yardim icin
ama bundada islem esnasinda hata verdi ( hata kodu Error 983. )
bende elimde mevcut dosta calisan PartititionMagic8 vardi onunla islemi yapmayi denedim ogrendigim kadariyla uzerinde bulundugu diske mudahele ettigim icin bu hatayi veriyomus hatanin karsiligi boyle birsey yani sonuc olumlu diskimi sorunsuz boldum dosta mudahele etmek daha saglikli..

dosta calisan partitionMagic8 HirenBootCD icerisinde mevcut ihtiyac duyan olursa

nAturemAniA

4 Kasım 2006; 21:44:09 

Meraba herkese ben yorumlarınızı yakından takip ediyorum. Dün gidip 6062 aldım ellerindeki son kalandı :)

Yapıcak çok sey var sanırım ama hiçbişi yüklemeden öyle bekliyorum. Üye oldum ve yardımınızı bekliyorum. Hem burda konuşa konuşa hem de tecrübelerinizle yeteri kadar bilgi edinmişssinizdir. Mesela Recover falan yapmadım sadece kendine bi sürücü actı ve oraya yükledi. D sürücüne HP_RECOVERY die bi isimle yaptı bişeyler :)

Yani ben hiçbişi bilmiyorum da tamamen kandırılmaya ve yardıma acıgım :)

PaP

5 Kasım 2006; 0:06:56 

Selam arkadaşlar bugün dv6112 almış bulunuyorum şuanda gayet memnunum ve burda yazılanlar gibi bi soruna rastlamadım bunu almamdaki sebep dün dell 6400 almıştım geri verdim bugün bunu aldım iyiki almışım hp pavilion tartışılmaz dell yanında dell den şikayetimde kablosuz bağlantıda sürekli sorun çıkarıodu gıçık olmuştum kopmaktan ömrüm cürüdü dün gece bugün kavustum hp ye çok şükür bunda böle bi sorun yok alacak arkadaşlara tavsiye ederim vatana millete hayırlı olsun Bu arada yapmam gereken bişey varmı bios upgate şartmıdır yapmasam bi sıkıntı yaşarmıyım teşekkürler...

F E N E R B A H Ç E

Jetta TSI 140 DSG

volkan44

5 Kasım 2006; 0:52:03 

uzun süredir yazamıyodum. tekrar selam arkadaşlar. ben laptopu garantiye werdim bir kaç gün oluyo pazartesi yenisini alıcam inşallah. bakalım umarım bi sorun olmazz yeni gelende.

VoLKaN
serserie

5 Kasım 2006; 2:37:26 

kimse takmıyor bizi ne biçim birlik bu...size derneginizde basarılar imzamdan logoyu kaldırıyorum

pasha1982

5 Kasım 2006; 3:43:44 

ugraşamıycam disk bölme falan filan biri diyor ses sürücüsü öbürü diyor kilit falan filan al bi tane dvd yap ona yedeklerini kurtul bee yaawww

corolla verso ComfortExtra Gümüş Gri 1.6

nicomedya

5 Kasım 2006; 13:17:39 

quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

ya arkadaşlar benim 6138ea dizüstü pcmin 2 sorunu var daha once istedim yardım ama cvp gelmedi
1.si oyun yuklerken 1. işlemci %100 2.si %1-2 calısıyor ben bunun %50 %50 olmasını istiyorum nasıl olacak bu iş
2.si dvdden video izlerken ses takılıyor

Öncelikle sorunun çok ilginç. Normalde AMD işlemcilerde bir task(görev) işlemcilere eşit olacak şekilde paylaştırılır. Çözüm olarak amd'nin sitesinde yer alan sürücüleri indirmeni tavsiye ederim. İki sürücü indireceksin. Birisi işlemci kullanılmadığı zaman işlemci frekansını optimize edecek ve çeşitli güncellemeler yapacak. İkinci sürücü ise oyun vb. işlemlerde uygulamayı çift çekirdeğe göre optimize edecek. Bir önceki sayfada veya önceki sayfalarda sürücüyü indirebileceğin link verilmişti veya amd nin istesinde kendin de bulabilirsin.

Son olarak. burada herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor. Burada onlarca kişinin sorunu çözüme kavuşturuldu. Ve kimse bilmediği bir konu olduğu zaman cevap yazmaz. Yazmak zorunda da değil. Bu nedenle soru sorduktan sonra cevap alamayabilirsin ve bu çok normal. Demek ki sorun burada kişiler tarafından çözüelemeyecek kadar teknik bir sorun. İşlemcinin bir görevi paylaştıramaması gibi bir konudan bahsediyoruz. Bende sana sadece bir öneri sunuyorum. Sorunu kesin olarak çözecek demiyorum. Umarım sürücüleri yükledikten sonra sorunun çözülür.

Kolay gelsin.

Aradıklarınla,beklediklerinle,sevdiklerinle. Ve yürüdüğün yoldaki ayak izlerinle...
Hikayen yazılır, farkında olmasan da.
Hikayen bittiğinde,değiştirmek için silgi,kalem ve bir nefes zaman bulamazsın...
Hack On The Beach

5 Kasım 2006; 17:01:08 

Merhaba arkadaşlar,
Bluetooth'u ne yaptım ne ettiysem açamadım. Bluetooth ikonları da çıkmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
rdsecuriter

5 Kasım 2006; 19:55:33 

arkadaşlar merhaba cuma günü işte kullanmak üzere hp pavilion dv 6138 ea aldım. xp pro yüklemeyi denedim ve sanırım yükledim de ayrıca hd yi 3 e bölmeyi başardım. bu işlemler esnasında bir sürü problem çıktı.

ŞU ANDA SADECE
1. DELL INSP.6400 C2DUO T7200/2.0/2GB/160GB SATA/ATIX1400 (modlu ati fire GL V5200)256 MB/philipsDVDRW arıza yaptı artık optiarc 5540A (yani NEC)satılık 1000 ytl
2. HP PAVILLION DV 6138EA C.DUO 1.73/1GB/100GB SATA/GO 7400 256 MB/philipsDVDRW
Hack On The Beach

5 Kasım 2006; 19:56:23 

quote:

Orjinalden alıntı: rdsecuriter

arkadaşlar merhaba cuma günü işte kullanmak üzere hp pavilion dv 6138 ea aldım. xp pro yüklemeyi denedim ve sanırım yükledim de ayrıca hd yi 3 e bölmeyi başardım. bu işlemler esnasında bir sürü problem çıktı.

Önceki sayfalarda çözüm anlatıldı. İncelersen hiçbir sorun çıkmıyor.

serserie

5 Kasım 2006; 20:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

ya arkadaşlar benim 6138ea dizüstü pcmin 2 sorunu var daha once istedim yardım ama cvp gelmedi
1.si oyun yuklerken 1. işlemci %100 2.si %1-2 calısıyor ben bunun %50 %50 olmasını istiyorum nasıl olacak bu iş
2.si dvdden video izlerken ses takılıyor

Öncelikle sorunun çok ilginç. Normalde AMD işlemcilerde bir task(görev) işlemcilere eşit olacak şekild