< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 7 Temmuz 2014; 13:40:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 7 Temmuz 2014; 13:40:41 > |
Hukuk mezunun sadece avukat olabildigini sanan kisi vol.337362627838392726
|
Beyler s.edin forumdakilere kalsanız ilkokul terkliğin faydalarını anlatacaklar. Hiç bir bölüm toz pembe değil hiç bir bölümde karalar bağlanacak kadar kötü değil. Sıralamanıza ve ideallerinize en uygun yeri yazmaktan çekinmeyin.
|
Rağbet azalabilir lakin asla tükenmez. Çünkü Tıp ve Hukuk alanına olan ihtiyaç asla bitmez.
Şunu belirtmek isterim ki burada yazılanlar her meslek için geçerlidir. Eğer kişi bir üniversiteye gidip sadece sınavları geçmek için derslere giriyorsa mezun olunca pek bir şey beklememelidir. Lakin üniversite okurken puan ortalamasını 3.80+ tutar(şaka yapmıyorum 4.00 yazacaktım. Bu gözler 4.00 ile üniversite bitiren öğrenci de gördü.) girişken bir öğrenci olursa, hocaları ile yakın olursa hatta beraber proje dahi yürütebilme imkanına erişebilirse hukuk'un verdiği nimetlerden sonuna kadar faydalanabilir. Nitekim bunları yapan biri son senesinde paşa paşa Yüksek Lisans için Oxford'a/Harvard'a -vs.- başvuru yapar (Burs dahil). Ve inanın reddedilmez. Gerisi de gelir zaten. Örnekleri internette çoktur. Bu adam bunları yaptıktan sonra havada kapılır zaten. Gerisini siz düşünün. Bütün meslekler için aynı şey geçerlidir. Edit: Ders çalışın, alanınızda en iyisi olun gerisi gelir dediğim için eksi aldım. Vay be. |
![]() ![]() ![]() pdr'den mezun olmama 1 yıl kaldı. evet rakiplerimi hedeflerinden saptırıp bölümümü bırakıp tek başıma hukuk okuyacaktım. ama planımı ifşa ettin, oyunumu bozdun :( |
Arkadaşın yazdığı tamamen doğru. Hep yüzde 10 luk kaymak tabakadan bahsediyorsunuz geriye kalan yüzde 90 lık kısım ne olacak.piyasa ucuz iş gücüyle kullanacak adam arıyor
|
Zaten adam akıllı insan gelip burda meslekler konusunda sidik yarıştırmaz. inşaat mühendisliği hakkında da bi sürü şey yazılıyor görüyorum ama cevap bile yazmıyorum. böyle karamsarlıklara kapılmayın arkadaşlar. tekrar ediyorum işi gücü olan aklı başında adam gelip burada klavye yarıştırmaz.
|
her önüne gelen savcı hakim olacak sanan kişi vol.45464575687568
bak bakalım savcılıkta hakimlikte kontejanları neymiş :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|