Arkadaşlar kusura bakmayın bayramda çalışacağım için buluşmaya gelemeyeceğim
TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersBloğumAdana25+http://aresturk.blogcu.com
Beyler üzülerek belirtiyorumki Hiç olmayacak bir mesele yüzünden bayramın 2. günü Ankaraya dönmek zorundayım Aksilikler üst üste geldi Buluşmada aranızda olamayacağım
beyler sanırsam katılım azaldı ama kalan sağlar bizimdir isteyen olursa cuma günü kalanlarla bi yerde buluşalım sonrası gelir zaten olmadı zaten ben bi arkadaşla buluşacam en azından ikimizin resmini eklerim olur biter...!
beyler sanırsam katılım azaldı ama kalan sağlar bizimdir isteyen olursa cuma günü kalanlarla bi yerde buluşalım sonrası gelir zaten olmadı zaten ben bi arkadaşla buluşacam en azından ikimizin resmini eklerim olur biter...!
BYTUX BİLDİĞİN GÜZEL BİR YER VARSA YAZ BURAYA OLMADI BENİM AKLIMDA BAZI YERLER VAR İSTERSENİZ ARKADAŞINDA DEDİĞİ GİBİ ÜNİVERSİTEDE YADA REAL CİNEMAXDA BULUŞALIM SİZDE GÖRÜŞ BELİRTİN Kİ HERKESİN GÖRÜŞÜ BENİM İÇİN ÖNEMLİ BEN PAZARA KADAR BURALARDAYIM...!
Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum başlığı yeni gördüm. Aslen ceyhanlıyım ama 10 senedir lise ve üniv burdayım. Ç.ü Edebiyat. Bişe sorcam ilk sayfada kişiler var sırayla orda ozzzy var o ben deilim di mi
Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum başlığı yeni gördüm. Aslen ceyhanlıyım ama 10 senedir lise ve üniv burdayım. Ç.ü Edebiyat. Bişe sorcam ilk sayfada kişiler var sırayla orda ozzzy var o ben deilim di mi
Daha önce herhangi bir Adana platformunda bulunduysan,adı geçen arkadaş sensin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebabkolik -- 15 Ocak 2007; 13:12:41 >