Şimdi Ara

3. seneye kalanlar ailenizi nasıl ikna ettiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf4 Sıralamam 49 bin ben 3. seneye kalıp 10k yapmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bu yıl bi yer yazıp gideceksin diyor ama ben kendime yazacağım uyduruk mühendislik bölümlerini yediremiyorum, çünkü iyi çalışmıştım bu sene çok heycan yaptım, umutsuzluğa kapıldım böyle oldu :( Benim hedefim tıp değil hedefim bilgisayar mühendisliği okumak, 10k yaparsam çok iyi yerlere gidebilirim. 49 binle gidebileceğim yerlere gitmek istemiyorum, oraya gideceğime öleyim daha iyi ailem ikna olmuyor bu konuda napıyım yardım :(

• Gelmeyecek yerleri yaz, gelmedi dersin.

Git diyorlarsa bunu anlamayacak kadar bilgisizdirler herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Çok heyecan yapan biriyseniz önermem.Fakat yapmayacaksanız bir şekilde anlatın durumunuzu.Benim de beklediğimden 20-30 puan az geldi:Heyecan yapmayacağımı bilsem kalırım bende.Birde Bilgisayar Müh 8kdan-20k ya özel hep.Ya 8k ya girip İtüye gideceksiniz ya da 20k üstü yerleri yazıcaksınız.Tabi burslu düşünmüyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 5 Temmuz 2014; 13:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

Gelmeyecek yerleri yaz, gelmedi dersin.

Git diyorlarsa bunu anlamayacak kadar bilgisizdirler herhalde.

Bilgisiz değiller aslında 1 seneyi sınavlarla çürüteceğine üniversteden yatay geçiş yaparsın diyorlar ama yatay geçişin ne kadar zor bir olay olduğunu anlatamıyorum :)
  • aileyi boşver sen kendini kafanı nasip rahatlatican

• quote:

Orijinalden alıntı: fukucu58

aileyi boşver sen kendini kafanı nasip rahatlatican

Keşke boşverebilsem ama olmuyor, benim hocam da 3. seneye kalmam konusunda ısrarcı iyi yerlere gelirsin sen diyor ama ikna etmek çok zor :(
  • Her şeyi düşün iyice,seneye de heyecanlanma riskin var..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Hocam Çok heyecan yapan biriyseniz önermem.Fakat yapmayacaksanız bir şekilde anlatın durumunuzu.Benim de beklediğimden 20-30 puan az geldi:Heyecan yapmayacağımı bilsem kalırım bende.Birde Bilgisayar Müh 8kdan-20k ya özel hep.Ya 8k ya girip İtüye gideceksiniz ya da 20k üstü yerleri yazıcaksınız.Tabi burslu düşünmüyorsanız.

Artık heyecan yapmam heralde, işin ciddiyetini tam manasıyla anladım 2 sene boyunca neler yapmaycamı neler yapmam gerektiğini anladım. İçimdeki ders çalışma isteği hiç gitmez benim hatta şu anda bile ders çalışasım var öyle söyleyim. İkna edebilsem çok iyi olacak ama bilemiyorum, kafamda 4 yer var bu 4 yer olmazsa hayatım zulüm olucak bana gerçekten
  • bu sene tercih yap bi yere yerleş.seneye ailenden habersiz girersin tekrar sınavlara.okul puanın yarı yarıya düşecek ama çok çalışmaya hevesliyim diyorsun bu açığı kapatabilirsin bi şekilde.

• Onlar beni ikna etti 3. Sene için

• Aynı durum bendede var itü kontrol istiyorum 90k dayım ama tutturdular git diye üstelik anestezi tibbi görüntüleme hatta matematik yaz diye tutturdular nasıl ikna ederim bilmiyorum. Ebelik nedir ya ? Ebe olup napcam ben. Para için yapılır mi o. İğrenç. Yok paranı kazan kendini okut diyorlar. Ben bi ömür okul ve sınavlarla mı ugrascam

• quote:

Orijinalden alıntı: duygu95

quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Hocam Çok heyecan yapan biriyseniz önermem.Fakat yapmayacaksanız bir şekilde anlatın durumunuzu.Benim de beklediğimden 20-30 puan az geldi:Heyecan yapmayacağımı bilsem kalırım bende.Birde Bilgisayar Müh 8kdan-20k ya özel hep.Ya 8k ya girip İtüye gideceksiniz ya da 20k üstü yerleri yazıcaksınız.Tabi burslu düşünmüyorsanız.

Artık heyecan yapmam heralde, işin ciddiyetini tam manasıyla anladım 2 sene boyunca neler yapmaycamı neler yapmam gerektiğini anladım. İçimdeki ders çalışma isteği hiç gitmez benim hatta şu anda bile ders çalışasım var öyle söyleyim. İkna edebilsem çok iyi olacak ama bilemiyorum, kafamda 4 yer var bu 4 yer olmazsa hayatım zulüm olucak bana gerçekten

HERALDE!!!!! Çok dikkatli vermen gereken bi karar bu

• İstediğiniz ünideki bilgisayar müh mezunu kişilerle konuşun(Nerede çalışıyorlar vs).Sanki bilgisayar müh diğer müh gibi değil o sıralamaya da yazılır(Pek fikrim olmasa da).1 Yıl fazladan diğer bilgisayar programları öğrenip kendinizi geliştirebilirsiniz.
    Hadi başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalearkasi

bu sene tercih yap bi yere yerleş.seneye ailenden habersiz girersin tekrar sınavlara.okul puanın yarı yarıya düşecek ama çok çalışmaya hevesliyim diyorsun bu açığı kapatabilirsin bi şekilde.

Okul puanım baya avantaj oluyor bana sıralamalarda ileri atıyor ortalamam 87 idi bunu da harcamak istemiyorum :(
  • Benim abimi de zorla gönderdiler üniversiteyi yarıda bıraktı istemediği bolum olduğu için. Sende aileni ikna et bence

• quote:

quote:

bu sene tercih yap bi yere yerleş.seneye ailenden habersiz girersin tekrar sınavlara.okul puanın yarı yarıya düşecek ama çok çalışmaya hevesliyim diyorsun bu açığı kapatabilirsin bi şekilde.

Okul puanım baya avantaj oluyor bana sıralamalarda ileri atıyor ortalamam 87 idi bunu da harcamak istemiyorum :(

okul puanın baya iyiymiş evet :D yapacak bir şeyin yok ama.aileni ikna edemiyorsan tercih yapmak zorundasın.eğer bir sene daha denemek istersen şimdi heyecanın olmasa bile sınav günü inanılmaz baskı olacaktır.3.senen ve yine olmazsa diyeceksin.hele sınav kitapçıkları açıldığında ilk 1-2 soruyu yapamazsan iyice panik olursun.dediğim gibi tercih yapıp girmen daha hayırlı olacaktır.eğer aileni de ikna edebilirsen psikolojini iyi ayarla.zor işin allah yardımcın olsun.

• quote:

quote:

quote:

okul puanın baya iyiymiş evet :D yapacak bir şeyin yok ama.aileni ikna edemiyorsan tercih yapmak zorundasın.eğer bir sene daha denemek istersen şimdi heyecanın olmasa bile sınav günü inanılmaz baskı olacaktır.3.senen ve yine olmazsa diyeceksin.hele sınav kitapçıkları açıldığında ilk 1-2 soruyu yapamazsan iyice panik olursun.dediğim gibi tercih yapıp girmen daha hayırlı olacaktır.eğer aileni de ikna edebilirsen psikolojini iyi ayarla.zor işin allah yardımcın olsun.

Sınav gününü düşündüm de galiba haklısın üzerimde baya baskı hissedeceğim :(

• hort kardes naptin gittinmi bekledinmi 1sene daha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.