Şimdi Ara

LgG2 vs note3neo vs iphone5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 telefon arasında kaldım yardımcı olurmusunuz hangisi ve neden ? Limit 1000 tl 2. el alıcam. 6 yıldır iphone kullanıyorum ve çok memnunum 5 ile devam etmek isterdim ama büyük ekran , uzun şarj , fotoğrafların üzerine not almak , ofis uygulamalarını düzenlemek , internette daha büyük ekranda dolaşmak isteği beni androide ittiriyo. İphone 6 , m8 , note 3 almam 2000 tl bir telefon için çok çok gereksiz bir miktar en fazla 1000-1100 tl vericem.

    Şimdi g2 alasım var tasarımı çok güzel , şarjı güzel, ekranın ıps olması harika , fiyatı çok güzel ama sanal tuşları kullanımı zorlaştırabilir sürekli ekrandalar , lg sonuçta alım satım zor , kılıf bulmak zor iphona 1-2 dolara çinden getirtiyodum envayi çeşit kılıf lgde kaliteyi ucuza bulmak zor zaten sınırlı sayıda.

    Note3neo alsım da var kalemi çok işime yarar gibime geliyo deri görünümlü plastik kapağıda çok hoş , alımı satımı kolay , kılıf bulması kolay , şarjı güzel ama ekrnın renk cümbüşü amoled olması kötü , büyük bir telefon sıkıntı yaratırmı bilmem samsungun android arayüzü kasıntılı daha sıkıntılı diğer androidlere göre sırf bu yüzden gözüm korktu samsungdan ios dan sonra android kasılmaları hiç çekemem.

    Aslında sorgusuz sualsiz iphone 5 alıcaktım zaten ama ekran ve şarj yüzünden aklım çelindi ayrıca iphonda ofis programları düzenlemekte zor oluyo ve mevcut iphonumu günde 3 kere şarj etmekten gına geldi. Ekranıda küçük kaldı gibi 6 yıldır 3,5 inc ekran kullanmaktan gözüm bozuldu. Ama ios alışkanlıklarımda var ve işletim sistemi olarak inanılmaz memnunum sorunsuz sade.

    Kararsız kaldım herşeye rağmen neo ya yakın gibiyim artıları çok fazla. Ne yapsam bilemedim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 4 Temmuz 2014; 17:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    bir kere iphone dan samsunga geçersen o donmalar seni delirtir. samsungun touchwiz arayüzü donma kasma yapar. neo yu ele. iphone 5 küçük ekran, az şarj ömrü, kısıtlı sistem, sana tavsiyem lg g2 almandır. artık üst seviye android cihazlar da iphone kadar stabil ve akıcı çalışıyor. kılıfıda dert etme. bir kendi özel kılıfı var veya slim armor kılıfı var çok sağlam alabilirsin.
  • kısa ve net olarak G2 alma.

    Bence İphone 5 almalısın ama Note 3 Neoyada yönelebilirsin. Tabi ios dan sonra android nasıl gelir bilinmrz.
  • Frolding F kullanıcısına yanıt
    Niye almasın g2?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametg

    Niye almasın g2?

    Malzeme kalitesi bu kadar vasat olan bir telefona isterse içinde snapdragon 10000 olsun yinede para verilmez.
  • Kafam karıştı gene en iyisi iphone 5 alıp geçiyim kenara maceraya gerek yok bildiğim sevdiğim ios kalitesi. Ama büyük ekran ve şarj olayı yüzünden içim içimi yiyo belkide androidden daha çok memnun kalıcam kullanmadan bilemem büyük ekran daha işlevsel olabiliceği düşüncesindeyim genede android bu hayal kırıklığı yaşamamda an meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum buyuk ekran ve sarj olayi diyorsan G2 den baskasina bulasma lg arayuzunde gunluk kuanimi kolaylastircak birsuru ozellik var ayrica ekraniyla unludur g2 malzeme kalitesi icin alirsinbi kilif ornegin spigen slim armor derdin kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Company-

    G2.

    Samsung'dan iyi donanım+Neo güncelleme konusunda şüpheli.

    iPhone'dan iyi donanım+daha büyük ekran.

    +1 bencede ..

    Elma armuta o para verilmez bit kadar ekran ve ona ragmen adam gibi yetmeyen batarya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2.
  • Note 3 kesinlikle. G2 de iyidir ama note 3 kadar degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 iyidir bencede suan kullaniyorum 3 gun falan oldu parasini hak ediyor bence iphone 5s alacaktim arkadasta g2 gordum direk zipladim malzeme kalitesi kotu denmis ama anlamdim bi telefondan ne beklenir bence gayet guzel kullanim iphone 5 kasa kalite saglam ama dustugu zaman kesin o kasa yamuluyor piyasa eyik buyuk iphonelar ile dolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeye rağmen note 3neo çok cezbediyo beni kalemi yüzünden olsa gerek. G2 güzel ama sanal tuşları eminim sinir edicek beni çok sık fotoğraf çekmem gerekiyo ve g2 de fotoğraf çekme yeriyle ana menü yeri yan yana sıksık el kayması olucaktır delirtir beni. Öte yandan neonun samsung ara yüzünün dandikliği delirticek. İphonun küçük ekranı ve şarjı delirticek. Her türlü deliriyorum mevcut iphone 4ümle kala kaldım çıkmazdayım acaba bir çılgınlık yapıp htc one mı alsam diyede aklımdan geçmiyo değil. Ama macera yaşamaya vaktim yok yarı yolda kalmamalıyım. Birde 2-3 aylık neoya 1200 tl vericeğime sıfır note 2 alabilirim oda ayrı bir tartışma konusu ama güncel kasa olsun diye neo istiyorum birde spen neoda daha gelişti sanırım. Eylülde fiyat dengeleri alt üst olur mu acaba note 4 vs çıkıcak beklemeye değermi ? Yada neo gibi bir ara model almaya değer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos candir gerisi bostur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.