Şimdi Ara

Android Wear uygulaması Google Play mağazasında yerini aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Android Wear uygulaması Google Play mağazasında yerini aldı





    Google'ın geçen haftaki I/O 2014 konferansında Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerin resmen lanse edilmesinden sonra saatleri kontrol edecek uyumlu uygulama da Google Play üzerinden indirmeye sunuldu.




    Android Wear olarak indirmeye sunulan uygulama akıllı saate bulunan pek çok fonksiyonun ayarlanmasına veya saat yüzlerinin değiştirilmesine imkan tanıyor. Varsayılan olarak akıllı saatlerde uygulama sayısı az olduğu için Google Play'de Android Wear'e özel olarak açılan bölümden uygulama indirerek saatinize kurabilirsiniz. 




    Android Wear uygulamaları aslında mobil cihazlar için standart uygulama olarak mağazada yer alıyor. Ancak uygulamanın genişletilmiş özellikleri Android Wear uygulaması üzerinden akıllı saate aktarılıyor ve buradan kullanmaya başlayabiliyorsunuz. 




    Şimdiden Evernote, Reuters, Google haritalar, Hangouts gibi uygulamalar genişletilmiş bir şekilde kendilerini güncelledi ve Android Wear için kullanılabilir durumda. ABD'de ilk Android Wear saatleri gelecek hafta sevkiyata başlayacak. Yaz sonuna kadar pek çok ülkeye dağıtıma çıkması bekleniyor.











     

     




  • haber biraz eskidi siz daha yeni veriyorsunuz dh yaşlandıkça haberler konusunda yavaşlıyor mu ne.

  • Mağara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.