Bizim burda imiş Coxed koyduğu resimlerden birinde bilgisayar yaninda firmanın isminin yzılı oldugu bir defter vardi:D Birde fiyatlari öğrensek:d
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
Beyler kasamı param parça yaptım boyaya hazırlık abimin bilgisi bu
YAA sizde maşallah ne göz var be
yer adres doğru arayın orda çağdaş var candaş yolladı beni deyin. ben para ödemiyorum, ödüyorumda çok komik fiyatlar aynısı size olamaz ki bunları daha ödemedim ama çok yardımcı olurlar merak etmeyin...
tam esnaftır köküne kadar pazarlık yapın mesela ben su soğutma zamanı 100$ dedi 50 ytl verdim
ama bu iki kapak ki makineden yaklaşık 1.5 saatte çıktı max 50-60ytl bence değer.
tahmin ettigim gibi hocam kapakların cok güzel olmus güle güle kullan ama 60 ytl bizim için sahsi konusuyum benim için cok ama param olursa yaptırırım yaptıracak arkadaslarada simdiden hayırlı olsun
tahmin ettigim gibi hocam kapakların cok güzel olmus güle güle kullan ama 60 ytl bizim için sahsi konusuyum benim için cok ama param olursa yaptırırım yaptıracak arkadaslarada simdiden hayırlı olsun
fiyattan emin değilim...
ayrıca benim dediğim fiyat iki kapak için...
kullandıkları plexy alman malı yerlisi de var...
ayrıca oyma yaptırmazsanız daha ucuza gelir...
mesela benim kapakları yaparken makine uç kırdı (bir uç 70 ytl)...