Şimdi Ara

İNTERNETİMİ İPTAL ETTİREMİYORUM YETER ARTIK TTNET!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ttnet'den çıkarak Superonline'a kendi adımla başvurdum. TTnet babamın üzerine Superonline benim üzerime kayıtlıydı. Superonline internet kesintisi yaşamamız için ttnet abonelik iptali işlemlerini kendileri halledeceğini söylediler fakat tam 7 defa farklı bahaneler bularak ttnet aboneliğimizi iptal etmedi ve Superonline'dan hizmet alamadım. Daha sonra Haziran ayında Superonline'a da babamın adına başvurarak iki servis sağlayıcısı babamın üzerine olmuş oldu. Haziran ayıda bitti Temmuz'a girdik bu seferde 8 defa farklı bahanelerle Superonline'dan hizmet almamızı engelledi. TTNET! Superonline ile problemini çöz senden değil Superonline'dan hizmet almak istiyorum. Bu işi mahkemeye götürtmeyin!!

    email: ysffaydn@gmail.com
    tel: 0534 608 0505



  • Bence hiç bulaşma hocam superonline'a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NumLk

    Ttnet'den çıkarak Superonline'a kendi adımla başvurdum. TTnet babamın üzerine Superonline benim üzerime kayıtlıydı. Superonline internet kesintisi yaşamamız için ttnet abonelik iptali işlemlerini kendileri halledeceğini söylediler fakat tam 7 defa farklı bahaneler bularak ttnet aboneliğimizi iptal etmedi ve Superonline'dan hizmet alamadım. Daha sonra Haziran ayında Superonline'a da babamın adına başvurarak iki servis sağlayıcısı babamın üzerine olmuş oldu. Haziran ayıda bitti Temmuz'a girdik bu seferde 8 defa farklı bahanelerle Superonline'dan hizmet almamızı engelledi. TTNET! Superonline ile problemini çöz senden değil Superonline'dan hizmet almak istiyorum. Bu işi mahkemeye götürtmeyin!!

    email: ysffaydn@gmail.com
    tel: 0534 608 0505

    hocam iptal süreci biraz sıkıntılı kafanızda eğer ttnetten iptal edin deyip sonrada superonlineden kaydınızı yaptırınca hemen net gelcek diye düşünce varsa atın bu tecrübeyi geçen ay yaşadım,, 2 yıllık ttnetten sonra superonline+digitürk ün kampanyasına geçmeye karar vermiştim. Mayıs 15 inde aradım iptal başvurusu yaptım telefon hattı annemin üstüne diye ondan onay aldılar ve 2 dk sonra internetimi kestiler ve 10 gün içinde türktelekom ve ttnetin olduğu müdürlüğe gidip dilekçe vermem gerektiğini aksi halde otomatikman tekrar hizmet vermeye başlayacaklarını söylediler.(Bu arada 15 inde iptal ettirdiğim gibi digitürkü arayıp internet+tv paketine üye oldum 2-3 gün sonra digürkten gelip uydu kurulumu yaptılar tv açıldı fakat ttnetle olan iptal sürecim bitmediği için beklemek zorunda kaldım.) Sonrasonra 10 gün içinde dilekçe vermem gerektiği için ben bi 5 gün sonrasında ayın 20 sinde gidip dilekçe verdim, dilekçe verdiğim tarihten itibarende bana 7 günlük ikna süreci başladıgını söylediler. Ondan sonra 1 hafta içinde 1. olarak erkek bi ttnet temsilci aradı iptal için onay istedi verdik sonra 1 kere daha arandık bir bayan tarfından onada iptal onayı verdik. ikna sürecinin 6. gününde farklı cep no dan beni aradılar konustugum kişi ttnette en yetkili kişi oldugunu hat sahibinden iptal onayı alması gerektiğini söyledi(tabi bu arada ben sinirli bir şekilde 50 kere onaymı alcaksınız dememin arkasından bilgi edinmeye çalısıyordum dışarıda oldugum içinde annemin yanımda olmadıgını söylediğimde hemen kapatmaya çabalamıstı kerpetenle 1-2 kelime konustu benle sonra kapattı. Ondan sonra 7 gün bitti fakat hala baglantı kuramadım sebebide benim interneti aldığım portların üstünde hala ttnetin görünüyor olmasıymıs bu durumda yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün sürdü ondan sonra modeme ancak sinyal geldi. internet olmadıgı için aramıstım modemi görmediği için tekrar bir modem kurulumu yaptırdı ve internet geldi fakat 2mbitti sonra tekrar aradıgım da ttnette sabit 8mbit denediğimi en fazla 6 alabildiğimi söyemiştim kademe kademe hıı artırrdı ve 6 ya sabitledi. o günden beridir hiçbir sorun yaşamadım. ttnete göre superonline (nekadar superonlinedede sorun yaşan varsa da tabi) bence kat ve kat daha iyi geldi.




  • Superonline beni de kandırdı. TTnet'ten geçişim sırasında işlemleri kendileri halledeceklerini söylediler. Ardından 1 ay sonra TTnet faturası geldi. Bugün aradım TTnet'i ve yarın kendim kapatmaya gidiyorum. Superonline da bayimiz sizi aramış, bir şey yapamayız çünkü telefon kayıtları yok dedi. Rezilliğe bakın!
  • Anlamiyorum nasil 50 kere onay icin ararlar biz telekom mudirlugune gittik basvurumuzu yaptik eve geldigimizde net kesilmisti. Sonra aradilar iptal basvurunuz tamamlandi isterseniz 1 aymi 1 hafta icersinde arayip tekrar basvurursaniz eski tarifenizden devam edersiniz vs dediler bizde yok dedik kapattik. Sonra bir bilgilendirme postasi geldi. Faturamizda icindeydi o kadar siz nasil bu kadar sıkıntı yasandibiz anliyamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendileri halletmez bu işleri ben superonline geçerken böyle yaptım ttnet iptal bedelini ödüyorlardı 150 tl

    öncelikle

    ttneti siz kapatacaksınız<<< 150 tl vereceksiniz. (2-3 ay sonra fatura elinize geçiyor.)

    superonline açtıracaksınız. 2-3 ay sonra 150 tllik faturayı verip 150 tl faturadan düşülecek
  • geçtinmi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.