Şimdi Ara

MÜHENDİSLİKTE OKULUN ÖNEMİ? - bazı okullar için seneye kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnızca bir okul-bölüm ismi vermeden genel olarak soruyorum: gazi, ege, istanbul üni, marmara, ankara, kocaeli, dokuz eylül GİBİ okullarda mühendislik (elektrik elektronik,makina,bilgisayar vesaire) tutma ihtimali varken (bazıları düşük bazıları yüksek ihtimal) itü, odtü, ytü GİBİ okullar için seneye kalıp çalışmak konusunda düşünceleriniz neler? (bu arada yaşa göre değerlendirmek isteyen olabilir, 18-19 filan değil yaşım, 20 üstü) EDIT: forumdaki örneklerden anladığım kadarıyla OBP'nin mesela ilk 10K'da 3K kadar geriye atma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahardaYineGeliriz -- 11 Temmuz 2014; 15:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence kalmayın hocam. 22 yaşında üniversite bitirilebiliyorken siz yeni başlamış olacaksınız 1 sene kayıpla. iş aile fln geç olur biraz. ama bunları takmıyorum derseniz kalın tabi

• aynı sorun bendede var mf4 67k yaptım ama kararsızım bir sene beklesem mi yoksa sakarya bil. müh. gitsem mi
    Yardımcı olan olursa çok iyi olur.
  • saydıgın okullar köklü okullar herkes itü odtü gidecek diye birşey yok forumda bu algı oluşmuş.
  • Kendine inanıyor ve güveniyorsan bir yıl bekle yok yapamam diyorsan yaz git sonuçta ODTU İTU gibi olmasa da onlar da iyi üniversiteler
  • Hocam saydığın okulların Anadoluda diğer üniversitelerden daha üst düzey olduğunu biliyorsun belli ki. Belki Türkiyenin en iyi 3 üniversitesi değil ama ben geçen yıl beklemedim ve ilk sıraladığın üniversitelerden birine gittim pişman olmazsın ;)
  • kal bence seneye itü odtü kazanma ihtimalın çok fazla o üniversitelerde kendimi göstercem diye cırpınırken itü odtü etiketi iş hayatının sonuna kadar senı 1adım ileri tasıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekle yoksa işsiz kalabilirsin
  • edit: "1 yıl daha beklemek" değil, "seneye kalıp çalışmak"

• ben seneye kalıp itü inşaat için çalışacak gibiyim yaş 20 olacak
  • Kal.
  • yapabileceğine inanıyorsan kal
  • +

• bence yaş 20 üstüyse gidin bu sene. 18 yaşında olsanız kalın derdim ama belli bir yaştan sonra kaybedilen seneler sorun yaratabilir.
  • +

• quote:

Orijinalden alıntı: BahardaYineGeliriz

yalnızca bir okul-bölüm ismi vermeden genel olarak soruyorum: gazi, ege, istanbul üni, marmara, ankara, kocaeli, dokuz eylül GİBİ okullarda mühendislik (elektrik elektronik,makina,bilgisayar vesaire) tutma ihtimali varken (bazıları düşük bazıları yüksek ihtimal) itü, odtü, ytü GİBİ okullar için seneye kalıp çalışmak konusunda düşünceleriniz neler? (bu arada yaşa göre değerlendirmek isteyen olabilir, 18-19 filan değil yaşım, 20 üstü)

hocam ilk öncelikle dediğiniz gibi ege marmara uludağ ankara kocaeli dokuz eylül gibi üniversiteler dısındaki mühendisliklere çöpe atalım. yasınız gereği bu sene gitmeniz daha iyi olur ve de teknik üniversiteye gidemiyorsanız bu üniversitelere gidebiliyorsanız bir dakika düşünmeyin seneye kalmayı. mezun olduktan sonra kendinizi geliştirdiğiniz sürece hiç sıkıntı çekmezsiniz zaten.şunuda düşünün sene ye kaldınız ama yine aynı üniversitelere oluyor boşu boşuna bir yıl kayıp olur sizin için

• quote:

Orijinalden alıntı: aeba

quote:

Orijinalden alıntı: BahardaYineGeliriz

yalnızca bir okul-bölüm ismi vermeden genel olarak soruyorum: gazi, ege, istanbul üni, marmara, ankara, kocaeli, dokuz eylül GİBİ okullarda mühendislik (elektrik elektronik,makina,bilgisayar vesaire) tutma ihtimali varken (bazıları düşük bazıları yüksek ihtimal) itü, odtü, ytü GİBİ okullar için seneye kalıp çalışmak konusunda düşünceleriniz neler? (bu arada yaşa göre değerlendirmek isteyen olabilir, 18-19 filan değil yaşım, 20 üstü)

hocam ilk öncelikle dediğiniz gibi ege marmara uludağ ankara kocaeli dokuz eylül gibi üniversiteler dısındaki mühendisliklere çöpe atalım. yasınız gereği bu sene gitmeniz daha iyi olur ve de teknik üniversiteye gidemiyorsanız bu üniversitelere gidebiliyorsanız bir dakika düşünmeyin seneye kalmayı. mezun olduktan sonra kendinizi geliştirdiğiniz sürece hiç sıkıntı çekmezsiniz zaten.şunuda düşünün sene ye kaldınız ama yine aynı üniversitelere oluyor boşu boşuna bir yıl kayıp olur sizin için

kesinlikle işsiz kalmazsınız bunu unutmayın eğer siz üniversiteye girdiğiniz gibi çıkarsanız evet işsiz kalırsınız

• +

• +

• +

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.