Şimdi Ara

----Z2 SON PİŞMANLIK olmasın---Yardım edin lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---***---------M8 alıcakken Z2 yi tercih ettim--------****------Pişman olmak üzereyim-------Lütfen sorunlarının ne olduğunu söyleyin bari yenisiyle değiştireyim. Örnekleri 1 er fotoğraf var bu sitede :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757544 hepsinede benziyor en azsından yenisiyle değiştireyim sorunlarını söylerseniz sevinirim henüz hiç açmadım.

Ürün 23.Hafta ürünü onu baştan söyliyeyim 14w23

Lens kayması
    Kasa açıklığı
    Flash kayması bilen anlayan arkadaşlar kontrol ederlerse fotoğrafları sevinirim .... ( Daha açıp ölü pixel ve ya yanmayan pixeli kontrol bile etmedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 3 Temmuz 2014; 13:37:27 >

• Işığı arkanıza alarak bir kaç fotoğraf çekin dışarıda balkondan filan ayarlarını güzelce yaparak

edit: Z2 diğer telefonlardan daha iyi Sony fena kötülüyorlar. Z1 e de neler yaptılar bende kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 3 Temmuz 2014; 12:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Işığı arkanıza alarak bir kaç fotoğraf çekin dışarıda balkondan filan ayarlarını güzelce yaparak

edit: Z2 diğer telefonlardan daha iyi Sony fena kötülüyorlar. Z1 e de neler yaptılar bende kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok

Size başka fotoğraflar gönderdim hangileri iyiyse söylerseniz onlarıda eklerim.
  • Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim. Manzara çekin telefonun kamerasından demek istemiştim kamerası nasıl bozuk çekiyormu filan diye
  • Hocam bendeki sorunlar buradaki belirtilen sorun resimlerindekine benziyorhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757544 kasa açıklığı dahil ve kasa açıklığı var mı yok mu hala anlayamadım siyah olduğundan o konuda bilenlerde yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 3 Temmuz 2014; 13:23:40 >
    Fotoğraflardan belli olmuyor kasa açıklığı olduğunu düşünüyorsanız veya düşünmediğiniz halde servise yollayın bir baksınlar incelesinler telefonu. Bu arada da suya sokmayın telefonu kasa açıklığı filan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

---***---------M8 alıcakken Z2 yi tercih ettim--------****------Pişman olmak üzereyim-------Lütfen sorunlarının ne olduğunu söyleyin bari yenisiyle değiştireyim. Örnekleri 1 er fotoğraf var bu sitede :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757544 hepsinede benziyor en azsından yenisiyle değiştireyim sorunlarını söylerseniz sevinirim henüz hiç açmadım.

Ürün 23.Hafta ürünü onu baştan söyliyeyim 14w23

Lens kayması
    Kasa açıklığı
    Flash kayması bilen anlayan arkadaşlar kontrol ederlerse fotoğrafları sevinirim .... ( Daha açıp ölü pixel ve ya yanmayan pixeli kontrol bile etmedim )

Ya kısacası kusur ararsan kusur bulursun bence kanaatim bu yönde. Fotoğraflara bakınca bazı yerlerde lens kayması var bazılarında sorunsuz olarak gördüm bilen arkadaşlar yardım etse daha iyi olacak. Kasa açıklığı yok gibi gözüküyor. Çok sorunu çıkarsa direk iade et bence ugraşma daha belli değil telefonu açınca başka sorunu çıkıp çıkmayacağı inşallah telefonun sorunsuzdur , şans işi işte bu telefonlarda.

Şansınız varsa bence M8 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 3 Temmuz 2014; 13:18:37 >

• Hocam şansınız varsa m8 ile değiştirin kasa açıklığı yok gibi görünüyor ama bi servise göndermekte fayda var kameranın merceğide merkezde değil ama size sıkıntı yapıcağını sanmıyorum dediğim gibi varsa şansınız m8 alın
  • Sıkıntı yaparım ben o yapmasada .M8 ile değiştirmek farkını verip en mantıklısı gibi görünüyor bu gidişle servise gön der geri gelsin gönder bekle dur ara dur hangisi olursa olsun uğraşmak istemiyorum artık İllallah , S5 i de göndermiştim gear fit hediyesini alamadığımdan ondan kurtulduk ama Z2 den kurtulma gibi bir derdim yok tabi sorun olacaksa.
    Hocam ne kasa açıklığı ne de lens kayması bir problem yaratmaz. Yani ne cihazın su geçirmesine ne de kameranın kötü çekmesine yol açmaz... Bende Xperia Z var dikkatli incelersem şayet bendeki lensin ve flashın da hafif kayık olduğunu gözlemleyebiliyorum... Yani günlük kullanımda bunların size sorun vereceğini hiç sanmıyorum...

Yalnız ölü pixel testi yapmanızda fayda var...

Test için *#*#7378423#*#* tuşlayın /service test /display... Bu aşamada ekrana dokunun her seferinde farklı renkler belirecek. Dikkatlice inceleyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens kayması varda sorun değil o kadar kasa açıkılığınıda dert etme fazla yok gibi yok gibi derken normal yani resimlerden anladığım kadarı ile...

• Kasa açıklığı falan yok.. ben göremedim..

Flaşın tam ortada hizalı, olması gerektiği gibi, lensin ise 0.5 - 1mm yukarıda duruyor gibi ama hafifte olsa açılı çektiğin için öyle görünüyor olabilir..

bence telefonun hiçbir sorunu yok.. benimki de böyle kasa açıklığım yok, flaşı tam ortada, lens ise 0.5 milimetre yukarıda duruyor.. kullanıma hiçbir şekilde zararı ya da kamera çekimini engelleyecek bir sorun değil..

kafaya takılacak bir şey yok, güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Temmuz 2014; 14:46:15 >
  • Yaptğınız yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum şunu bizdeuygun şirketinden almıştım aradım görüştüm

(z2 yi açmadığım için daha) 30tl fiyat farkını havale edersem HTC One M8 i yollayabiliceklerini onaylattım.
    Bu konudaki görüşlerinize ihtiyacım var .Pazartesiye kadarda zamanım var.
  • Günceldir...Durmaksızın takipteyim....

Seçenekler...

Değişim yenisiyle

+30 TL Farkla HTC One m8
  • quote:

Günceldir...Durmaksızın takipteyim....

Seçenekler...

Değişim yenisiyle

+30 TL Farkla HTC One m8

Son karar sizin fakat ileride takaslamayı filan düşünüyorsanız HTC One M8 çünkü değeri daha az düşüyor Z2 ye nazaran.
    30 TL'de bir şey değil zaten ama ileriye dönük isterseniz bence M8 daha iyi bir karar olacaktır M7 örnek olabilir. Fiyatı pek düşmüyor çünkü. Ve Sony sürekli 1 yılda 2-3 amiral gemi çıkardığı için çok düşüyor.
    Hocam neticede kul yapısı dedikleri durumdayız şuan. Yani hiç bir şey ne yazık ki kusursuz değil. Z2'den bu malum sebeplerden ötürü vazgeçip (ki günlük kullanımda herhangi bir sıkıntısı olmayacak bu sorunların ) m8'de neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz maalesef... Sony gerek arayüzü, gerek malzeme kalitesi gerekse şekli olarak benim için şuan piyasanın en iyisi. Tabiki en nihayetinde karar sizin...

HTC one :Kasa açıklığı vb
    Samsung s4 :Pil şişmesi vb
    İphone :Kasa soyulması vb
    Xperia z: Kamerada siyah lekeler çıkması vb
    Lg2 : kasa gıcırdaması, şebeke çekim sorunları. Ve daha aklıma gelmeyen sorunlar, markalar... Yani bu tip sıkıntılardan ne yazık ki kaçış yok.. Şuan piyasada kusursuz cihaz yok...

• quote:

Yaptğınız yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum şunu bizdeuygun şirketinden almıştım aradım görüştüm

(z2 yi açmadığım için daha) 30tl fiyat farkını havale edersem HTC One M8 i yollayabiliceklerini onaylattım.

Ben M7'den Z2'ye geçtim.. M8'de güzel telefon ama M7'den çok büyük bir farkı yok.. M7'den Z2'ye geçince özellikle kamera ve donanımsal açıdan çok daha iyi geldi..

Tavsiyem M8'e geçmemen yönünde olacak.. Ha yok kafaya taktım diyorsan geç.. Ama gerek yok..

• M8 daha stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: baranist

quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Hocam neticede kul yapısı dedikleri durumdayız şuan. Yani hiç bir şey ne yazık ki kusursuz değil. Z2'den bu malum sebeplerden ötürü vazgeçip (ki günlük kullanımda herhangi bir sıkıntısı olmayacak bu sorunların ) m8'de neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz maalesef... Sony gerek arayüzü, gerek malzeme kalitesi gerekse şekli olarak benim için şuan piyasanın en iyisi. Tabiki en nihayetinde karar sizin...

HTC one :Kasa açıklığı vb
    Samsung s4 :Pil şişmesi vb
    İphone :Kasa soyulması vb
    Xperia z: Kamerada siyah lekeler çıkması vb
    Lg2 : kasa gıcırdaması, şebeke çekim sorunları. Ve daha aklıma gelmeyen sorunlar, markalar... Yani bu tip sıkıntılardan ne yazık ki kaçış yok.. Şuan piyasada kusursuz cihaz yok...

ya adamlar kasa açıklıgında 1 numara sen gelmişsin kasa açıklıgı dıyorsun resmen saçmalamışsın htc bi kere o kasa açıklıgında uzman adamların en iyi yaptıgı şey o kasa açıklıgı olayını çözmüş oyuzden piyasadakı en sorunsuz cıhaz bence htc one m8 ha dedıklerıme ınanmıyorsan bıraz araştırma yap

Yaw birader benim burda vermek istediğim mesaj ne sen ne saçmalayıp duruyorsun... O kadar yazıdan gocunduğun kısmı bulup çıkarıp laf yapma burda... Fanboyluk falan gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Yaptğınız yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum şunu bizdeuygun şirketinden almıştım aradım görüştüm

Ben M7'den Z2'ye geçtim.. M8'de güzel telefon ama M7'den çok büyük bir farkı yok.. M7'den Z2'ye geçince özellikle kamera ve donanımsal açıdan çok daha iyi geldi..

Tavsiyem M8'e geçmemen yönünde olacak.. Ha yok kafaya taktım diyorsan geç.. Ama gerek yok..

Neyi fark yok ya neyi yok aldın telefonu eline 1 hafta kullandin mi yok ne diye boş yorum yapıyorsun firma salak zaten cikartsin telefonu boş boş satmaya kalkissin. Bence sen su an aldığın z2 telefonun etkisinde kalarak yorum yapıyorsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.