Şimdi Ara

ELEKTROLUX EWF1408WDL HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu makineyi kullanan var mı? Veya bilgisi olan? Verilecek rakamı hak eder mi? AEG düşünmüştüm ama eşim şiddetle reddettiği için Elektrolux üzerinden yorumlarınızı bekliyorum.(Başka modelleri de olabilir) Cevaplayanlara şimdiden bol teşekkür...



  • ürün çok doğru bir seçim 5 aydır kullanıyorum çok memnunum hem sessiz hem enerji tüketimi çok iyi beklediğimden fazla verim aldım.özellikle kısa programı yaz mevsimi için çok işe yarıyor.14 dk programı.ayrıca 8 programda zamanı istediğim gibi ayarlıyorum.dokunmatik panel ama çok pratik.çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca
    ankastreci.com.tr'den birebir detaylı ama net bilgiler aldım tercihimi yapmamda çok yararlı oldular.fiyatlarıda ideal pazarlık payıda var tavsiye ederim.


    http://www.ankastreci.com.tr/Electrolux-EWF1408WDL-10-Kg-Yikama-Lcd-Ekran-A-Enerji-Camasir-Makinesi,PR-1488.html




  • Makineniz hayırlı olsun. Bu makineyi kurcalama şansım oldu, menü yönünden çok güzel. Mesela makineyi ilk aldığınızda deterjanın ml cinsinden değerini giriyorsunuz; çamaşır doldurunca 120ml deterjan koyun diyor. Deterjan kullanımını kontrol altında tutmak için ideal. Eksikliği ise sesin 1400 devirde biraz yüksek olması. Sıkma sırasındaki videosunu çekme şansınız olur mu? Bu makineyi alamıyorsanız EWF1497HDW önerebilirim 2. Alternatif olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Makineniz hayırlı olsun. Bu makineyi kurcalama şansım oldu, menü yönünden çok güzel. Mesela makineyi ilk aldığınızda deterjanın ml cinsinden değerini giriyorsunuz; çamaşır doldurunca 120ml deterjan koyun diyor. Deterjan kullanımını kontrol altında tutmak için ideal. Eksikliği ise sesin 1400 devirde biraz yüksek olması. Sıkma sırasındaki videosunu çekme şansınız olur mu? Bu makineyi alamıyorsanız EWF1497HDW önerebilirim 2. Alternatif olarak.

    Cevaplar için çok teşekkürler. Candoğan Bey sizi yakalamışken iki konuda fikrinizi almak istiyorum.
    1- EWW1697 kurutmalı çamaşır makinesi fiyatı 1408e yakın . Bunu almak mantıklı olur mu.?Yoksa diğer kombolardaki tamburda tiftik bırakma , çok kırıştırma (ve daha bilmediğim başka sorunlar)sorunlarını bunda da yaşar mıyım? Kurutma için yerim var sayılır ve mutlaka sürekli kullanacağım bir kurutmaya da ihtiyacım var.
    2- Önerdiğiniz 1497 modeli ile 1408 arasında jet sistem, ağırlık sensörü, woolmark sertfikası, tambur aydınlatma, deterjan dozaj tavsiyesi farkları var( Bilmediğim başka fark yoksa eğer) . Fiyat farkları 600tl civarında. BU özellikler kullanımda ne kadar değerli olur, bu farka değer mi sizce?
    Yanıtlarsanız çok memnun olurum.




  • Bende bu iki modeli inceledim ve bende 1497 modeli ile 1408 arasında jet sistem, ağırlık sensörü, woolmark sertfikası, tambur aydınlatma, deterjan dozaj tavsiyesi farkları var( Bilmediğim başka fark yoksa eğer) . Fiyat farkları 600tl civarında görüşüne katılıyorum BU özellikler kullanımda ne kadar değerli olur, bu farka değer mi sorusunun cevabını merak ediyorum fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bu 2 üründen birini aldıysanız ürün hakkındaki görüşünüzü de iletirmisiniz.
  • Aldik bakalim. Yarin kurulacak. Kullanmaya basladigimda deneyimleri yazarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine cok iyi arkadaslar. Az once electrolux aradı. Kurulumu yapan yetkili servisin nazik olup olmadigini, bilgi verip vermedigini, kurulumu ozenli yapip yapmadigini, makineden memnun olup olmadigimi ve baskalarina tavsiye edil etmedigimi sordu. Cok sasirdim acikcasi. Diger markalarda da boyle bir sey var mi acaba.

    Bir de arkadaslar bildiginiz gibi toz deterjanlar kg cinsinden ama makinenin icindeki olcek ml cinsinden. Toz deterjanda makinenin belirttigi miktari nasil koycaz goze.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Ustad bildigin gibi toz deterjanlar kg cinsinden ama makinenin icindeki olcek ml cinsinden. Toz deterjanda makinenin belirttigi miktari nasil koycaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 19 Mayıs 2016; 2:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Sınıfındaki en iyi makinelerden biri. Yük sensörünün doğru çalışması için kullandığınız deterjan maksimum kaç ml öneriyorsa makineye kaydedin. Deterjanlar çoğunlukla ml cinsinden öneri yaparlar. Şişe veya paket üzerinden inceleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onceden misafirhanede kaldigimdan ugrasmamak icin ariel sıvı deterjan kullaniyordum. Cogu zaman fazla camasir koyuyordum ve camasirlar makineden pek guzel kokarak cikmiyordu. Gecen ilk kez evde makinem ve ariel dag esintisi ile 2.5 3 kg camasiri yikadim. Kis boyu yikayamadigim montum 1 haftadir mis gibi kokuyor acaba su jeti mi deterjanin toz olmasi mi camasiri az koymam mi (makinenin onersine gore deterjani da az koydum) yoksa hepsi mi etkili oldu bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ustad.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.