Şimdi Ara

Yazın YGS mi? LYS mi? ÇALIŞMALI ! derdine SON! [ ANKET İÇERİR TOPLAM 200 Oy oldu GEL!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yazın YGS mi? LYS mi? ÇALIŞMALI ! derdine SON! [ ANKET İÇERİR TOPLAM 200 Oy oldu GEL!]

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2021)
Giriş
  • Selam arkadaşlar hepimiz günün farklı zamanlarında YGS mi LYS mi çalışmalı mezuna kalanlar ya da 12. sınıflar diye merak edip tecrübeli kişilerden yorumlar alıyoruz. Bende olabildiğince geniş tutup bir anket açtım lütfen zamanınızı ayırıp ( 10 saniye ) ankete katılın.

İsteyen arkadaşlar yorumlardan tecrübelerini aktarsın.

Anket linki ;

http://strawpoll.me/2024214

Lütfen oylayın !

Giremeyenler yada sorun çıkanlar olmadı uzak kalanlar için konu içinde de anket açtım.

dipnot : MF ve TM,Sözel farklı taktik izleyebilir ve alanları gereği farklı çalışabilir diye ayırdım MF ye öneriler vermek isten MF ci arkadaşlar lütfen oraya TM,Sözel ağırlık verenler lütfen ilgili yere hepsi için de aynı taktik olabilir diyenler konu içinde ki ankete de oy versinler.

İkisi de gitmeli diyenler ise son iki seçeneğe baksınlar

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 3 Temmuz 2014; 5:13:38 >

• Güncel,, konu üstde kalsın yorumlarda dahil oylarınızı paylaşın bu yönde sürekli konular açılmasın ve bu konu bu sorunla ilgili ortak paylaşım yeri olsun.
  • Güncel,, çok az zamanınızı alır
  • Bir mezun olarak söylüyorum. Ygs için son 2 3 ay yeterlidir aslolan lys. Zaten lys içinde çoğu ygs konusunu halletmis olacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asılolan lys laflarına çok itibar etmeyiniz lys bilgin varsa her türlü yaparsın ancak ygsde özellikle derece istiyorsan tr ve sosyali kaçırmaman gerekir. Misal 39-1 37-3 mf ile sos 28-10 tr 35-5 oldğu için 2500. olmştum.
    Lysde ise 10 bio yanlışına rağmen 1200 e çekmişim yani anlıyacağınız biraz dikkat ve konuları tamamlayın. Lys şimdi başlarsanız unutursunuz onun yerine ygs çalışın 11. sınıf derslerini tekrar edin. Kasım gibi lys asbanın 1 ay sonra birlikte götürün . Bütün dönem birlikte götürmenizi öneririm.
  • Ygs lys konu ayrımı yapmadan baştan sağlam gidin zaten konular arası bağlantıyı oturttuğunuzda görev tamamlanmış oluyor
  • Güncel, arkadaşlar birden fazla oy kullanabiliyorsunuz TM,Sözel arkadaşlar için de tavsiyeler bekliyoruz.
    Tecrübeli arkaşlar yorumlarını eksik tutmasınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel üstte tutalım bu konuda tereddütde olan arkadaşlara yardımcı olsun.
  • up başka tavsiye verebilecek versin anket değilde yorum olarak...
  • Mf yi bilmem ama tmciler ygs yi halletmeye bakın. Yarıyılda da ygs ile beraber lys mat başlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS Mat, Dil Bilgisi, Sosyal bitirmeyi ve LYS Mata başlamayı düşünüyorum şimdilik.

Ekleme: TMyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 1 Temmuz 2014; 17:33:40 >
  • Upp,güncel.
  • Günaydın herkese, Upp
  • Güncel,destek verin !
  • Sosyali bitirirseniz yine unutursunuzsınavdan önce.Sosyal için dersane açılınca dersane ödevlerini çözün son 2 ay kala sosyal abanın. bence türkçeden dilbilgisini tamamlamak matematikten trigonometri ,geometride üçgen ve çember,fizikte de klasik fiziği çok iyi özümserseniz çok rahat gider.Türeve integrale başlamanız çok mühim değil ama her şey bitti derseniz bence başlayın derim.
  • Güncel,,,
  • Güncel, Ankete katılın !
  • Güncel dostlarım oy kullanın
  • Haliyle UPP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.