|
Bildirim
|
Ülker kadar şerefsiz halsiyetsiz firma yok. Yıllardır bunların sahibi müslümandır domuz yağı katmaz diyerek ürünlreini yedik meğerse domuz yağı haricinde ne bulurlarsa katmışlar içine
Ülkeye glikoz şurublu tatlıları ilk sokan bu firmadır. CARGİLL firmasıyla ortaklığı var cargill dünyanın en büyük mısır ve glikoz şurubu üreticisidir ve yahudi lobisi sermayelidir. Ülkerin sahiplerinin kripto yahudi olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum fakat ahlaklı bir firma olmadığı kesin 90 larda afrika ülkelerine çikolata satmak gibi bir kaçıklığıda mevcut Gelsin buyursun dava açsınlar hiç umrumda değil TR de ve diğer ortadoğu ülkelerine teknoloji harikası gen bilimini aşıladıklarını biliyorum bunlarla ülkerin g.tünden kan alırlar kaan |
Gıda işinde bulundum. Kayseri şeker den başkası yalandır. Bu arada tatlı şurubu hafif ve akışkansa şekerden kaynatılmıştır. Yoğun kıvamlı ve ağırsa şuruptur. Şuruplarında kalitelisi mevcuttur. Markasını cidden unuttum ama şeker gibi şurup kullanmıştım yetişmediği zamanlarda. Ama asla şekerin yerini tutmaz. Bu yazdıklarım baklava ve türevleri için geçerlidir. Tulumbayı kapsamaz. Safi çikolata ise Elit veya Ovalette kuvertürdür. Çikolata bu ham maddelerden imal edilir gıda üretiminde. Şu an orj bi çikolatanın min fiyatı 25 TL / KG dır. Çikolata sıcaktan soğuğa geçtiğinde yapışmadan ayrılıyorsa orijinal çikolatadır. Aklınızda bulunsun şimdi bir iki firma derdim ama telif haklarından başım yanmasın. Bu markanın biriside her alanda var nerdeyse ve en iyisi olarak biliniyor
![]() |
En iyisi bim çikolatası icinde çikolata yok
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 5 Kasım 2014; 16:08:29 > |