Şimdi Ara

torku ürünlerinde glikoz şurubu kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
15.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torku'nun, resmi sitesinde "ürünlerimizde %100 pancar şekeri kullanıyoruz" diye reklam yapıp, bu reklamı yaptığı sayfadaki resimde bulunan 'bazı' ürünlerde göstere göstere glikoz şurubu kullanması hadisesidir.
    http://www.torku.com.tr/urunler/liste/cikolata
     torku ürünlerinde glikoz şurubu kullanıyor

• Ülker kadar şerefsiz halsiyetsiz firma yok. Yıllardır bunların sahibi müslümandır domuz yağı katmaz diyerek ürünlreini yedik meğerse domuz yağı haricinde ne bulurlarsa katmışlar içine

Ülkeye glikoz şurublu tatlıları ilk sokan bu firmadır. CARGİLL firmasıyla ortaklığı var cargill dünyanın en büyük mısır ve glikoz şurubu üreticisidir ve yahudi lobisi sermayelidir.

Ülkerin sahiplerinin kripto yahudi olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum fakat ahlaklı bir firma olmadığı kesin

90 larda afrika ülkelerine çikolata satmak gibi bir kaçıklığıda mevcut

Gelsin buyursun dava açsınlar hiç umrumda değil TR de ve diğer ortadoğu ülkelerine teknoloji harikası gen bilimini aşıladıklarını biliyorum bunlarla ülkerin g.tünden kan alırlar kaan
    Gıda işinde bulundum. Kayseri şeker den başkası yalandır. Bu arada tatlı şurubu hafif ve akışkansa şekerden kaynatılmıştır. Yoğun kıvamlı ve ağırsa şuruptur. Şuruplarında kalitelisi mevcuttur. Markasını cidden unuttum ama şeker gibi şurup kullanmıştım yetişmediği zamanlarda. Ama asla şekerin yerini tutmaz. Bu yazdıklarım baklava ve türevleri için geçerlidir. Tulumbayı kapsamaz. Safi çikolata ise Elit veya Ovalette kuvertürdür. Çikolata bu ham maddelerden imal edilir gıda üretiminde. Şu an orj bi çikolatanın min fiyatı 25 TL / KG dır. Çikolata sıcaktan soğuğa geçtiğinde yapışmadan ayrılıyorsa orijinal çikolatadır. Aklınızda bulunsun şimdi bir iki firma derdim ama telif haklarından başım yanmasın. Bu markanın biriside her alanda var nerdeyse ve en iyisi olarak biliniyor
  • Gıda işinde bulundum. Kayseri şeker den başkası yalandır. Bu arada tatlı şurubu hafif ve akışkansa şekerden kaynatılmıştır. Yoğun kıvamlı ve ağırsa şuruptur. Şuruplarında kalitelisi mevcuttur. Markasını cidden unuttum ama şeker gibi şurup kullanmıştım yetişmediği zamanlarda. Ama asla şekerin yerini tutmaz. Bu yazdıklarım baklava ve türevleri için geçerlidir. Tulumbayı kapsamaz. Safi çikolata ise Elit veya Ovalette kuvertürdür. Çikolata bu ham maddelerden imal edilir gıda üretiminde. Şu an orj bi çikolatanın min fiyatı 25 TL / KG dır. Çikolata sıcaktan soğuğa geçtiğinde yapışmadan ayrılıyorsa orijinal çikolatadır. Aklınızda bulunsun şimdi bir iki firma derdim ama telif haklarından başım yanmasın. Bu markanın biriside her alanda var nerdeyse ve en iyisi olarak biliniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Gıda işinde bulundum. Kayseri şeker den başkası yalandır. Bu arada tatlı şurubu hafif ve akışkansa şekerden kaynatılmıştır. Yoğun kıvamlı ve ağırsa şuruptur. Şuruplarında kalitelisi mevcuttur. Markasını cidden unuttum ama şeker gibi şurup kullanmıştım yetişmediği zamanlarda. Ama asla şekerin yerini tutmaz. Bu yazdıklarım baklava ve türevleri için geçerlidir. Tulumbayı kapsamaz. Safi çikolata ise Elit veya Ovalette kuvertürdür. Çikolata bu ham maddelerden imal edilir gıda üretiminde. Şu an orj bi çikolatanın min fiyatı 25 TL / KG dır. Çikolata sıcaktan soğuğa geçtiğinde yapışmadan ayrılıyorsa orijinal çikolatadır. Aklınızda bulunsun şimdi bir iki firma derdim ama telif haklarından başım yanmasın. Bu markanın biriside her alanda var nerdeyse ve en iyisi olarak biliniyor

hangi marka o

• Ne telif hakkı boşversene, firmaları merak ettim?
  • quote:

ülker o marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• potur kullanıcısına yanıt
    Diyemem hocam ecdadımı bitirirler telif haklarından. İp uçları yazıyor orada işte. Her ürününde değil ama bir kısmında cidden kalitesiz ham madde kullanılıyor. PM den de söyleyemem ama dediğim gibi ip uçları mevcut. Güneş altında bekletin Madlen'i sonra dondurucuya atın. Bir meyve bıçağı ile ayırmaya çalışın. Asla çatlamaz ve kırılmaz. Mesela Elit Madlen böyledir. En çok bu madleni sattım ve yedim . Yazın paketlemesinde sorun olmuyor. Çıt çıt diye ayrılır soğuğu yiyince

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    bilen biliyor işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bilen biliyor işte

yazmaktan neden çekindiniz ki adamlar çizi'ye bile glikoz şurubu koymuş ve gdocu cargill ile anlaşma imzaladılar sanırım. yani bu adamın ürününde glikoz şurubu var demekte bi sıkıntı olmaz zaten her ürünün arkasında yazıyor

• Şimdi ben bu işlerden uzak durmak istiyorum. Kendi dondurmam Algida dan daha iyi diye dünya bir eziyet çektim üst tepeden. Dedo diye patentimiz vardı. Ülker dava açtı Dido'ya benziyor diye. Apar topar Kaydo ya çevirdik. Sonra Algida pazarımıza girmeye başladı. Zararına mal verdi resmen. Açık dondurmayı 3TL/kg dan verdi. Ben 3.7TL/KG ye mal ederken. Bu yıl 2008-2007 civarında olan bir olay tabi ki. Yerli firmalara destek verin arkadaşlar. Elin gavuru hayır etmez. Gidin güvendiğiniz Türk markalarının malını yiyin.

• quote:

Diyemem hocam ecdadımı bitirirler telif haklarından. İp uçları yazıyor orada işte. Her ürününde değil ama bir kısmında cidden kalitesiz ham madde kullanılıyor. PM den de söyleyemem ama dediğim gibi ip uçları mevcut. Güneş altında bekletin Madlen'i sonra dondurucuya atın. Bir meyve bıçağı ile ayırmaya çalışın. Asla çatlamaz ve kırılmaz. Mesela Elit Madlen böyledir. En çok bu madleni sattım ve yedim . Yazın paketlemesinde sorun olmuyor. Çıt çıt diye ayrılır soğuğu yiyince

iyisi hangisi söle onu alalım
  • forumda aratma yapmadan yeni bir şey gibi başlık açıyorsunuz işin tuhafı tutuyor.

konunun sonuna bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_92463557/f_/key_torku//tm.htm
  • Nutella tarzı olan krem çikolatasında yok.
  • potur kullanıcısına yanıt
    Elit , Tadelle , Sarelle , Eti , Ülker'in üst segment ürünleri. (Ece vb.) . Ucuz şekerli gıdalardan uzak durun yeter hocam.

• quote:

Elit , Tadelle , Sarelle , Eti , Ülker'in üst segment ürünleri. (Ece vb.) . Ucuz şekerli gıdalardan uzak durun yeter hocam.

Şuan ne işle meşgulsunuz hocam ? Bu kadar bilgi birikimden sonra mahallede dondurma satıyorum demeyin
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    elit,tadelle,eti,ülker falan iyi olanları mı?
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    Yok ya hu o işler bitti gitti. İş güç babamındı zaten ama bi takıma benim sayılırdı. İçinde buyudum çünkü. Odun Komur Tüp işi var. Abimde ticaret yapacam diyince Nalbur Hırdavat yapı malzemeleri açtık ona. Pasta + dondurma imal ediyorduk evelden. Ben ufakkende babamla dedem kuruyemiş ve kuru kahve satarlarmış. Ben o dönemi pek bilmem de pastane ile buyudum. O sokak arasında dondurma satma işi iyi para kazandırır hocam. 3 ayda bir adam evinin yıllık ihtiyacını çıkarır. Bereketli iştir. Pasta ise aksine zulüm eziyet. Usta ile uğraş çırakla uğraş. Dondurmada usta bizdik sorun olmuyordu yani eyvallahımız yoktu ama uğraştırıcı iş. Zamanında bir sezonda 15 ton dondurma satmışlığımız olmuştu. Makine 72 saat duraklamadan çalışmıştı. Uğur C40 tipi makine. Araştırın netten etli makinedir. Dondurma o makinede olursa iyi olur. Diğerleri çamaşır makinesi gibidir sadece dönderir durur.

• Ucuz olmayan her gıda iyidir aslında. Çünkü maliyetleri baz alırsak 1 liralık bir gofretin içindeki malzemenin uydur buydur olması çok zordur. Firmanın çok şerefsiz ve alıcının da tat alma duyularında sorun olması gerekir.

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    kardeş bilgilerinden bizi mahrum etme millet olarak ihtiyacımız var bilgiye...
    Ben saece tadelle ürünlerini yiyorum dediğin gibi birde elit markasının çikolatalarını alıyorum zaten tatlarından da anlaşılıyor...
    ülker eti nestle bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.
    Bir de Gimdes helal sertifikalı ürünle var onlar da kaliteli ve glikoz şurubu olmuyor genelinde.
    Eminönünde mabel çikolata şekerlemecisi var oraya da giderim ara sıra orda ki abi ülker için hiç hoş şeyler söylememişti...
  • Ülker kadar şerefsiz halsiyetsiz firma yok. Yıllardır bunların sahibi müslümandır domuz yağı katmaz diyerek ürünlreini yedik meğerse domuz yağı haricinde ne bulurlarsa katmışlar içine

Ülkeye glikoz şurublu tatlıları ilk sokan bu firmadır. CARGİLL firmasıyla ortaklığı var cargill dünyanın en büyük mısır ve glikoz şurubu üreticisidir ve yahudi lobisi sermayelidir.

Ülkerin sahiplerinin kripto yahudi olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum fakat ahlaklı bir firma olmadığı kesin

90 larda afrika ülkelerine çikolata satmak gibi bir kaçıklığıda mevcut

Gelsin buyursun dava açsınlar hiç umrumda değil TR de ve diğer ortadoğu ülkelerine teknoloji harikası gen bilimini aşıladıklarını biliyorum bunlarla ülkerin g.tünden kan alırlar kaan
  • beenmiosaız almaın muhohohoho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 5 Kasım 2014; 16:08:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.