Şimdi Ara

Bayan için ilk araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar birkaç ay içinde araba almayı düşünüyorum ilk arabam olucak acemiyim de üstelik. Kaza olursa üzülmeyeceğimiz bir araba alalım diyor babam uno düşünüyor az yakması yedek parça ucuzluğu bakımından ama hiç bayana uygun değil aynı şekilde yedek parçası ucuz acemi arabası olarak ne önerebilirsiniz?
    Benim gönlümde yatan micra ama yedek parçadan kaybediyor malesef.
    Aklımdakiler palio ve 206 ama hangisi daha uygun olur ya da daha uygununu bulabilir miyim? Bir sene içinde elden çıkarmam zor olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • 206 ve hatta bütçe uygunsa 207 bayan için palio ve unodan çok daha uygundur diye düşünüyorum :)
    yada ww polo 2002-2004 model
  • Panda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda veya Palio olabilir. Ama ben olsam daha global bir model olduğu için Panda alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 ilk aracınız olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 2005 model.citroen c3 bulunur ucuza ve bayana tipi cok yakisir hemde ekonomik tipi 206 ve palio dan daha guncel duruyor.. kullanimi yuksek yol tutusu guzel disida cok sirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 ya da C3 doğru tercih olur.
  • Clio hb. Parca ve yakit olarak uzmez. Tabi eski kasalardan bahsediyorum. Mesela kirmizi bi opel corsada olAbilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu arkadaş alıyonuz öyle ucuz aracları nasıl olsa yedek parcası ucuz arabanın fıyatı da can yakıcı değil vursamda umrumda degıl edasıyla sonra da vuruyonuz millete ceremesini biz çekiyoz. daha aracı almadan vurdun alsan napacan Allah bılır. madem vurcagına emınsın alma o zaman. trafıkte başını bayanların çektiği ne sürücüler görüyoz fark yakmazlar,soldan 50 le giderler,sınyal vermezler,2 kişilik park yerini tek araçla kaplarlar,arabayı park ederken yandakıne sürter giderler,daha kırmızı ışıgın yanmasına 2-3 sanıye kala arkadakı aracın hızını dusunmeden hemen duruverırler,istop ettirirler,yokuşta tıkanırlar vs......... " acı gerçekler malesefki"
  • Otomatik colt veya c3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce şu düşünceyi kafanızdan atın acemi arabası almak istiyorum nasıl olsa acemiyiz vururuz ederiz çok masraf çıkarmasın. Üst mesajlarda da yazıldığı gibi alabildiğiniz en iyi arabayı almaya bakın. Hem sizin için daha değerli olacağından fazlasıyla dikkatli ve özenli kullanacaksınız. Lafın gelişi kaza yaptınız diyelim daha güvenli sağlam bir arabada olacaksınız. Alın arabayı 1 hafta gece saat 12-1 den sonra çıkın pratik yapın boş yollarda gerekirse bir yakınınızdan destek alın acemiliği atarsınız.
  • 2000 veya bi sonraki kasa 2002 clio. Çift airbag+ absli modellere bakarsanız nispeten güvenli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi arabayı alırsanız alın lütfen iyice öğrenmeden trafiğe çıkmayın. En son hah ben oldum dedikten sonra yollar sizin. Birde lütfen biraz hızlı kullanın şu araçları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obmann

    yahu arkadaş alıyonuz öyle ucuz aracları nasıl olsa yedek parcası ucuz arabanın fıyatı da can yakıcı değil vursamda umrumda degıl edasıyla sonra da vuruyonuz millete ceremesini biz çekiyoz. daha aracı almadan vurdun alsan napacan Allah bılır. madem vurcagına emınsın alma o zaman. trafıkte başını bayanların çektiği ne sürücüler görüyoz fark yakmazlar,soldan 50 le giderler,sınyal vermezler,2 kişilik park yerini tek araçla kaplarlar,arabayı park ederken yandakıne sürter giderler,daha kırmızı ışıgın yanmasına 2-3 sanıye kala arkadakı aracın hızını dusunmeden hemen duruverırler,istop ettirirler,yokuşta tıkanırlar vs......... " acı gerçekler malesefki"

    Aynen yolda bayan sürücü gördüğümde hemen uzaklasiyorum ne yapacaklari belli olmuyor. Geneli böyle malesef. Bir de ilanlara bayandan araba yazmazlar mi, hemen o ilani kapatıyorum. Bayandan araba mi alınır, içi temiz olsa da dıştan on kere sürtmüştür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vurup kırarım düşüncesiyle alınmamalı. Kaza tabiki olası fakat amaç o olmamalı. 206 ve c3 mantıklı olabilir.
  • 106 206 c2 c3 fiesta polo hepsine bakın
  • corsa olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    corsa olabilir

    en güzeli..
  • 1.3 cdti corsa en güzeli. kullanımı kolay direksiyonu hafif kendi küçük ama değeri büyük :)
  • teşekkür ederim yorumlarınız için ama bayan olmam kaza yapmam anlamına gelmiyor şu yeni öğrenmiş halimle zaten bu saydıklarınzı yapmıyorum ben de kaza yapmayı düşünerek başlamıyorum tabiiki ama ebeveynim evhamlı olduğu ve benim sürüşümü hiç görmediği için kaza yapacağımı düşünüyor. kaza yapmak her zaman bir araçla olmuyor bildiğiniz gibi kaldırıma çıkabilirim arabayı çizebilirim biraz geniş düşünürseniz. şimdi söylendiği gibi kaza yapma olasılığını düşünmeden trafiğe çıkamam çünkü yolda sadece ben kullanmıyorum başka umarsız sürücüler de benim için kaza sebebi olabilir bu şekilde düşündüğümde elden çıkması kolay ekonomik araçlara bakıyorum.

    c3ler fiyat açısından çok uygun değil 206 aklımda clioları da inceliycem teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.