Şimdi Ara

hizlial.com'da kindle paperwhite2 + orjinal kılıf 339 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bkm express 300 lira üstüne 30 lira + 200 lira üstüne 30 liralık indirimle sadece 339 liraya bu harika ürüne ve kılıfına sahip olabilirsiniz arkadaşlar

http://www.hizlial.com/amazon-kindle-paperwhite-2generation-elektronik-kitap-okuyucu-ve-kilif/10347511

• Ben kılıfsız 316 liraya almıştım. Daha bile sıcak hale gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Ben kılıfsız 316 liraya almıştım. Daha bile sıcak hale gelmiş.

aynen hocam, kılıfsız 285 e geliyordu dedim bari almışken kılıfı da alalım.
  • 200 lira üstüne 30 liralık indirim nasıl oluyor? @Wessaur
  • direkt 339 sandım başlığı görünce 279 a alacaktım hemen ama 339 düşmüş hali olunca düşündürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 30 Haziran 2014; 9:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

200 lira üstüne 30 liralık indirim nasıl oluyor? @Wessaur

indirim kodu ile
  • 5 liralık kılıfa 55 TL istiyorlar. ben kılıfsız versiyonunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

5 liralık kılıfa 55 TL istiyorlar. ben kılıfsız versiyonunu aldım.

naptın hocam ? tabi haklısın değeri öyledir benim gözümde lakin orijinal amazon kılıfı olunca iş değişiyor işte.

ayrıca en ufak bir darbe veya düşürme söz konusu olunca o 5 liralık kılıfı cok ararsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 30 Haziran 2014; 20:16:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

5 liralık kılıfa 55 TL istiyorlar. ben kılıfsız versiyonunu aldım.

Kılıfın muadili çin malı bile 8-9 dolar. 5 liralık deyip geçmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

direkt 339 sandım başlığı görünce 279 a alacaktım hemen ama 339 düşmüş hali olunca düşündürüyor...

zamanında enpara iadesiyle oldu öyle bir şey ama daha zor olur o tarz bir fırsat
  • Bu kindle cihazını ben daha önce tablet zannediyordum, ne gerek var diye düşünüyordum, n11 100 TL çeklerle ve enparayla ne fırsatlar çıktı, dönüp bir kere bile bakmadım. Ne zamana kadar bir kindle siparişi verdim, tüm fikirlerim değişti. 15 20 kitap okursanız zaten parasını çıkarıyorsunuz, tabletle bunu kıyaslamak abesle iştigalmiş. Şimdi elimde gören bana da sipariş ver diyor, tabi ki ben normal satış fiyatı olan 345 TL fiyatını söyleyip sipariş veriyorum, çekti puandı vs bana kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.