Şimdi Ara

20GB ücretsiz bulut depolama alanı veren fotoğraf odaklı iOS uygulaması: Shutter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • 20GB ücretsiz bulut depolama alanı veren fotoğraf odaklı iOS uygulaması: Shutter



     

    The Digital Nation tarafından iOS 6 üstü iPhone ve iPod Touch için hazırlanan fotoğraf uygulaması Shutter, Apple App Store üzerinde kullanıma sunuldu.

     

    Oldukça modern bir arayüzle gelen ve fotoğraf ya da video dosyalarının saklaması noktasında 20GB ücretsiz bulut depolama alanı veren Shutter, direkt olarak kendi içerisinde fotoğraf ile video çekilmesine de izin veriyor ve en çok kullanılan 200 içeriğe çevrimdışı olarak erişim sunuyor. Videoları AirPlay ya da Chromecast üzerinden hızlı şekilde oynatabilen uygulama, Facebook, Twitter, Flickr, e-posta ya da Google+ temelli senkronizasyon da yapabiliyor. Çekilen fotoğraflar barındırdığı bazı ufak filtre seçenekleriyle olduğundan daha güzel hale getirebilen Shutter, genel olarak sunduğu altyapı ile telefonların hafızasının dolma sorunun ortadan kaldırabilyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan Shutter uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın 100GB'lık depolama alanı ayda 4$, 500GB depolama 9$, sınırsız depolama alanı ise 19$ fiyat etiketine sahip.

     







  • şu cümle noktayı koydu "Shutter, direkt olarak kendi içerisinde fotoğraf ile video çekilmesine de izin veriyor"

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.