Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tunerrus

18 Eylül 2006; 17:17:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar daha önce forumda belirtmiştim 6280 marka telefonum 20 günlükken bozuldu prça bekleniomuş 15 iş günü pzartesi günü dolucak bana kullanmam için telefon vericekler die

bugün gittim bana ellerinde cihaz olmadığını veremiceklerini sölediler bende bunun beni ilgilendirmediğini orda yazana göre bana telefon vermeleri gerektiğini söledim ordaki bayandan elimde cihaz yok yaratıyimmi die bi cewap aldım
peki sizin burdaki yetkili kim şikayet edebiliceğim kişi diorm benm dio
sizin üstünüzde kim war dedim nokia ya şikayet edin dedi burası kvk servisi nokia yla bi alakası yok dedim burdaki yetkili kişiden bahsediorm dedim
burdaki yetkili ben ve diğer arkadaşlarım dedi bende koskoca kvk nın burayı size emanet ediceğini hiç sanmıorum dedim şu an müdürümüz meşgul müşteri war dedi ben müşteri diilmiim dedim hiç cewap wermedi bende lanet olsun sizden aldığm telefona dedim çıktım

şimdi yapabilceğim neler war tüketici hakları derneğiyle görüştük telefon wermeleri gerekir dio napabilirz deincede dilekçe yazın bize diolar ama benm daha kısa zamanlı bir şeye ihtiyacım war yani ben dilekçeyi werip o işler olana kadar zaten 15 gün geçcek ozamandada benm telefonu wermeleri gerekir

bide ordaki sırf şikayetçi ben deildim herkezin bi sorunu wardı hiç düzgün çalışmıo bu Kvk Kozyatağı bireysel servis. hatta isterseniz kouştuğum bayanın adınıda werebilirim (zaten ismini filan alınca yüzünde bi yusuf yusuf ifadesi oluştu kadının)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 18 Eylül 2006; 17:18:34 >

tunerrus

18 Eylül 2006; 17:24:33 

iyi hatırlattın şikayet varı orayada yazıim

rahat bırakmıcam zaten çok büyük bi terbiesizlik yaptıkları
tmm bide anlıorm neyse yoktur ama ordaki kadınn muamelesi çok kötüydü

MAG

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Eylül 2006; 17:27:23 

KVK'nın da bi esprisi kalmadı zaten,
kimi grey garantili şirketler ondan daha iyi çalışıyor.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
╔═════║═════║═║══════════════║══╗
ÅÿηՄя
tunerrus

18 Eylül 2006; 17:39:49 

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=135&kno=&mno=0&refpage=2&no=119008

buyrun arkadaşlar aynı şikayet başka birinde daha war çok büyük bi terbiyesizlik bu

tunerrus

18 Eylül 2006; 17:57:38 

tükoderi aradık bizim telefon daha 1 ay olmadan bozulduğu için telefonu geri verip parasını alma hakkımız olduğunu sölediler şimdi yarın elimizdeki belgeyle kvk ya gidip bunu istices

sergen_baba

18 Eylül 2006; 18:32:36 

ayrıca kvk.com.tr den bize ulaşın bölümünden mail at etkili oluyor..

Msn: baba.sergen@hotmail.com

Asıl Olan Hayattır Hayatta BEŞİKTAŞ
atoprak

18 Eylül 2006; 18:39:57 

arkadaşım .. ilçe kaymakamlıgında büyük ihtimalle hakem heyeti vardır... orda yoksa bi araştır.. belediyeye sor ... oraya başvuru yap .. yasal olarak onların alacagı kararla senin elin güçlenmiş olur...

HiFi Addict
okumusfatih

18 Eylül 2006; 19:57:11 

hem kvk.com.tr'ye şikayet et,hem de tüketici derneğine dilekçe ver.
bunların işi satış yapınca bitiyor

BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVDİK

NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN, VİRGÜL KADAR EĞİLME...
serkangsk

18 Eylül 2006; 20:55:03 

sikaytvar.com a fazla umut bağlama.. En azından kısa vadede.. Çünkü şikayetin incelenip sitede yayınlanması ve onların sana geri dönüşü bayağı bi sürüyor.. En iyisi oraya gidip bağırıp çağırıp rezalet çıkarmak

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
Time2Die

18 Eylül 2006; 21:02:43 

Diğer yorumları hiç okumadım. Sana şu kadarını söyleyim git rezalet çıkar bunlar başka şeyden anlamaz

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
LostNdumb

Sisteme Gözat

18 Eylül 2006; 21:05:10 

Ulan adamı zorla terorist yapar bunlar valla yıkıcan dukkanı kafasına baarıp caarmaktan anlamazlar hoşlarına gider bagırılması yemin ediyorum

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

EmmO

18 Eylül 2006; 21:29:35 

Benim telefonum 40 gün serviste kaldı. Üstellik telefonumun kaçak oldugunun iddia edip benden 30 ytl ücret istediler ama evrakları gö..zlerine sokunca anladılar işin aslını. KVK denen firmaya o kadar.

06fthtky

18 Eylül 2006; 22:54:59 

kvk ya faks çek mail at,nokia ya mail at ve faks çek.ayrıca sanayi bakanlığına.sözlü muhatap olma kimseyle.
isim yer zaman belirterek şikayetini belirt.

SONY
okumusfatih

18 Eylül 2006; 23:06:56 

arkadaş kvk.com.tr'ye mail attı,şikayet etti.ertesi gün cepten aradılar özür dilediler 3 gün sonra da cihaz tamir edilip eline ulaştırıldı.

BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVDİK

NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN, VİRGÜL KADAR EĞİLME...
tunerrus

19 Eylül 2006; 15:53:23 

bugün bi daha gittim yine aynı cewabı aldım şimdi dünkü bayanın(niye bayan diosam terbiesiz kadına ) da adını vererek kvk com a şikayet edicem eğer bunlarda olmazsa son olarak tüketici hakları mahkemesine dilekçe vericez

tunerrus

19 Eylül 2006; 16:34:45 

kvk com a şikayet ettim şimdi şikayet war a yazıorum

Dave_Bowman