|
Emre -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 18:53:31)
|
Benim telefonum da yaklaşık 50 gündür Genpa'da. 25 Ağustos'da değişim kararı çıktı. 30 iş günü süreleri dolalı ise hafta oldu ama pek umurlarında değil. Ayağım kırık olduğu için Ankara'da ailemin yanındayım sadece telefon ile görüşebiliyoruz. Karşımdaki yaratık nasıl bir şeyse bana tüketici mahkemesine başvurun işler yavaşlar, sonuçta nokia verecek kararı diyor. Telefonun değişim kararı çıkalı 1 ay olmuş daha bekliyoruz. Yasal süreleri dolmuş ama umurlarında değil. Grey garantili deneyeceğim bundan sonra en azından bile bile lades demiş oluruz. Telpa garantili d600'ü 620ytl ye aldım Metrocity'den, grey garantilisi Altınhan'da 500ytl. Şimdi Telpa da sıkıntı çıkarırsa arada sırf adı bilinen yer diye verdiğimiz 120 ytl nereye kaçıyor acaba? Bir de insanı sinir eden insanların tutumu. Güzel konuşmayı bilse beni 2 ay da oyalar sonuçta yeni telefon almışım artık ordan gelecek telefona ihtiyacım da yok. Ama öyle konuşuyor ki kalk ordan o ayağındaki alçıyı kafamda parçala der gibi. Şikayetvar sitesine de üye olamıyorum formun son bölümünde takılıp kalıyor sürekli. Elimden geldiğince kaçak kuçak kullanıcam bundan sonra sorun olursa en azından sürpriz olmaz..
|
|
|
|