Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

tunerrus -> Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 17:17:22)

[8|]arkadaşlar daha önce forumda belirtmiştim 6280 marka telefonum 20 günlükken bozuldu prça bekleniomuş 15 iş günü pzartesi günü dolucak bana kullanmam için telefon vericekler die

bugün gittim bana ellerinde cihaz olmadığını veremiceklerini sölediler bende bunun beni ilgilendirmediğini orda yazana göre bana telefon vermeleri gerektiğini söledim ordaki bayandan elimde cihaz yok yaratıyimmi die bi cewap aldım
peki sizin burdaki yetkili kim şikayet edebiliceğim kişi diorm benm dio
sizin üstünüzde kim war dedim nokia ya şikayet edin dedi burası kvk servisi nokia yla bi alakası yok dedim burdaki yetkili kişiden bahsediorm dedim
burdaki yetkili ben ve diğer arkadaşlarım dedi bende koskoca kvk nın burayı size emanet ediceğini hiç sanmıorum dedim şu an müdürümüz meşgul müşteri war dedi ben müşteri diilmiim dedim hiç cewap wermedi bende lanet olsun sizden aldığm telefona dedim çıktım

şimdi yapabilceğim neler war tüketici hakları derneğiyle görüştük telefon wermeleri gerekir dio napabilirz deincede dilekçe yazın bize diolar ama benm daha kısa zamanlı bir şeye ihtiyacım war yani ben dilekçeyi werip o işler olana kadar zaten 15 gün geçcek ozamandada benm telefonu wermeleri gerekir

bide ordaki sırf şikayetçi ben deildim herkezin bi sorunu wardı hiç düzgün çalışmıo bu Kvk Kozyatağı bireysel servis. hatta isterseniz kouştuğum bayanın adınıda werebilirim (zaten ismini filan alınca yüzünde bi yusuf yusuf ifadesi oluştu kadının) [:-][:-][:-][:-][:-][:-][8|]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 17:24:33)

iyi hatırlattın şikayet varı orayada yazıim

rahat bırakmıcam zaten çok büyük bi terbiesizlik yaptıkları
tmm bide anlıorm neyse yoktur ama ordaki kadınn muamelesi çok kötüydü

MAG -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 17:27:23)

KVK'nın da bi esprisi kalmadı zaten,
kimi grey garantili şirketler ondan daha iyi çalışıyor.

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 17:39:49)

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=135&kno=&mno=0&refpage=2&no=119008

buyrun arkadaşlar aynı şikayet başka birinde daha war çok büyük bi terbiyesizlik bu [:-]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 17:57:38)

tükoderi aradık bizim telefon daha 1 ay olmadan bozulduğu için telefonu geri verip parasını alma hakkımız olduğunu sölediler şimdi yarın elimizdeki belgeyle kvk ya gidip bunu istices[:-]

sergen_baba -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 18:32:36)

ayrıca kvk.com.tr den bize ulaşın bölümünden mail at etkili oluyor..

atoprak -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 18:39:57)

arkadaşım .. ilçe kaymakamlıgında büyük ihtimalle hakem heyeti vardır... orda yoksa bi araştır.. belediyeye sor ... oraya başvuru yap .. yasal olarak onların alacagı kararla senin elin güçlenmiş olur...

okumusfatih -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 19:57:11)

hem kvk.com.tr'ye şikayet et,hem de tüketici derneğine dilekçe ver.
bunların işi satış yapınca bitiyor[:-]

serkangsk -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 20:55:03)

sikaytvar.com a fazla umut bağlama.. En azından kısa vadede.. Çünkü şikayetin incelenip sitede yayınlanması ve onların sana geri dönüşü bayağı bi sürüyor.. En iyisi oraya gidip bağırıp çağırıp rezalet çıkarmak [:-][:-][:-]

Time2Die -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 21:02:43)

Diğer yorumları hiç okumadım. Sana şu kadarını söyleyim git rezalet çıkar bunlar başka şeyden anlamaz[sm=s19.gif]

LostNdumb -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 21:05:10)

Ulan adamı zorla terorist yapar bunlar valla yıkıcan dukkanı kafasına baarıp caarmaktan anlamazlar hoşlarına gider bagırılması yemin ediyorum[:-]

EmmO -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 21:29:35)

Benim telefonum 40 gün serviste kaldı. Üstellik telefonumun kaçak oldugunun iddia edip benden 30 ytl ücret istediler ama evrakları gö..zlerine sokunca anladılar işin aslını. KVK denen firmaya [:-] o kadar.

06fthtky -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 22:54:59)

kvk ya faks çek mail at,nokia ya mail at ve faks çek.ayrıca sanayi bakanlığına.sözlü muhatap olma kimseyle.
isim yer zaman belirterek şikayetini belirt.

okumusfatih -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (18 Eylül 2006; 23:06:56)

arkadaş kvk.com.tr'ye mail attı,şikayet etti.ertesi gün cepten aradılar özür dilediler 3 gün sonra da cihaz tamir edilip eline ulaştırıldı.[:(]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 15:53:23)

bugün bi daha gittim yine aynı cewabı aldım şimdi dünkü bayanın(niye bayan diosam terbiesiz kadına ) da adını vererek kvk com a şikayet edicem eğer bunlarda olmazsa son olarak tüketici hakları mahkemesine dilekçe vericez

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 16:34:45)

kvk com a şikayet ettim şimdi şikayet war a yazıorum

Dave_Bowman -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 17:34:44)

KVK yan gelip yatma yeri değildir...[:o]

peacer -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 18:33:18)

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

bugün bi daha gittim yine aynı cewabı aldım şimdi dünkü bayanın(niye bayan diosam terbiesiz kadına ) da adını vererek kvk com a şikayet edicem eğer bunlarda olmazsa son olarak tüketici hakları mahkemesine dilekçe vericez

valla pes.. kadında pişkinmiş hani.. bence bir an önce yaz şikayet.coma, kvk coma..
[:-]

cidden pişkinmiş...

Emre -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 18:53:31)

Benim telefonum da yaklaşık 50 gündür Genpa'da. 25 Ağustos'da değişim kararı çıktı. 30 iş günü süreleri dolalı ise hafta oldu ama pek umurlarında değil. Ayağım kırık olduğu için Ankara'da ailemin yanındayım sadece telefon ile görüşebiliyoruz. Karşımdaki yaratık nasıl bir şeyse bana tüketici mahkemesine başvurun işler yavaşlar, sonuçta nokia verecek kararı diyor. Telefonun değişim kararı çıkalı 1 ay olmuş daha bekliyoruz. Yasal süreleri dolmuş ama umurlarında değil. Grey garantili deneyeceğim bundan sonra en azından bile bile lades demiş oluruz. Telpa garantili d600'ü 620ytl ye aldım Metrocity'den, grey garantilisi Altınhan'da 500ytl. Şimdi Telpa da sıkıntı çıkarırsa arada sırf adı bilinen yer diye verdiğimiz 120 ytl nereye kaçıyor acaba?

Bir de insanı sinir eden insanların tutumu. Güzel konuşmayı bilse beni 2 ay da oyalar sonuçta yeni telefon almışım artık ordan gelecek telefona ihtiyacım da yok. Ama öyle konuşuyor ki kalk ordan o ayağındaki alçıyı kafamda parçala der gibi. Şikayetvar sitesine de üye olamıyorum formun son bölümünde takılıp kalıyor sürekli. Elimden geldiğince kaçak kuçak kullanıcam bundan sonra sorun olursa en azından sürpriz olmaz..

Pregnancy -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (19 Eylül 2006; 19:13:56)

Kacak telefon yasasi cikincaya dek hep Kacak telefon kullandim. Bir problem yasamadim..
Garantili telefondan hayir gormedim. Hayir gorenide gormedim. Garantili ama kapsam 0 Birsey beklemeyin.
Kayitli Grey telefonlar daha mantikli gibi gorunuyor

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (20 Eylül 2006; 14:22:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Emre

Benim telefonum da yaklaşık 50 gündür Genpa'da. 25 Ağustos'da değişim kararı çıktı. 30 iş günü süreleri dolalı ise hafta oldu ama pek umurlarında değil. Ayağım kırık olduğu için Ankara'da ailemin yanındayım sadece telefon ile görüşebiliyoruz. Karşımdaki yaratık nasıl bir şeyse bana tüketici mahkemesine başvurun işler yavaşlar, sonuçta nokia verecek kararı diyor. Telefonun değişim kararı çıkalı 1 ay olmuş daha bekliyoruz. Yasal süreleri dolmuş ama umurlarında değil. Grey garantili deneyeceğim bundan sonra en azından bile bile lades demiş oluruz. Telpa garantili d600'ü 620ytl ye aldım Metrocity'den, grey garantilisi Altınhan'da 500ytl. Şimdi Telpa da sıkıntı çıkarırsa arada sırf adı bilinen yer diye verdiğimiz 120 ytl nereye kaçıyor acaba?

Bir de insanı sinir eden insanların tutumu. Güzel konuşmayı bilse beni 2 ay da oyalar sonuçta yeni telefon almışım artık ordan gelecek telefona ihtiyacım da yok. Ama öyle konuşuyor ki kalk ordan o ayağındaki alçıyı kafamda parçala der gibi. Şikayetvar sitesine de üye olamıyorum formun son bölümünde takılıp kalıyor sürekli. Elimden geldiğince kaçak kuçak kullanıcam bundan sonra sorun olursa en azından sürpriz olmaz..

şikayetvar comda sonda takılmış gibi oluo ama aslında kayıt oluosun bendede öle oldu ama oturum açmayı denedim oldu.

valla kvk com a ve şikayetvar ayazdım bekliorum artık olmazsa tüketici hakları mahkemesine başvurucaz

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (20 Eylül 2006; 22:50:25)

ben de 2 haftadır (14 gün) telefonum hakkında (k800i) yanıt bekliyorum. sıfır cihaz kapandı ve açılmaz oldu. hala yapılacak.....

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (20 Eylül 2006; 22:54:05)

en iyisi grey market telefon almak. garanti 5 para etmiyor. spot telefon kullandım bozulmadı, garantiliye bak eziyeti gör....

paTRon -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (20 Eylül 2006; 23:15:13)

[:o] TÜHHHHH [8|] [:-] [:-] [sm=s19.gif] [sm=s19.gif]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:06:05)

quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

ndemek bu [8|][sm=s15.gif]

arkadaşlar kvk com a yazdığım şikayet sonrası biraz önce mesaj geldi telefonununzz hazırldır alabilirsiniz die bakaıl gidicem umarım yapmışlardır

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:14:52)

şikayetinizi nereye yapmıştınız? benim tam 14 iş günü oldu ama hala bir yanıt alamadım KVK Kozyatağından.

quote:

quote:

arkadaşlar kvk com a yazdığım şikayet sonrası biraz önce mesaj geldi telefonununzz hazırldır alabilirsiniz die bakaıl gidicem umarım yapmışlardır

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:19:11)

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

şikayetinizi nereye yapmıştınız? benim tam 14 iş günü oldu ama hala bir yanıt alamadım KVK Kozyatağından.

quote:

quote:

www.kvk.com daki bize ulaşına girdim oraya yazdım imei numarasını filan yazdm

bide yazarken böyle ilk başta size güvenip aldım ama bundan sonra almıcam filan tarzı yaz ilk bşta öv ama sora yerin dibine geçirki daha etkili olsun şimdi çıkıorm umarım yine bişi yapmazlar gittiğimde birinden 38ytl istediler garanti dışı die peki haber veriomusnz dedim para alıcaınızı 30 u geçerse dedi ordaki alan arkadaşta benm 38 nie haberim olmadı dedi öle kaldırlar umarım öle kullanıcı hatası filan demezler

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:22:04)

Benimkisi biraz garip. Yurt dışı ama uluslararası garantili bir cihaz (K800i). Hala sorunu bulucaklar. Sıfır cihaz, 2. gününde kaput oldu.

19can84 -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:47:33)

Abi bu ülkede servislere adam gibi iş yaptırtabilmek için daha kapıdan içeri girerken psikopata bağlamak, her muhatap olduğunun adını soyadını öğrenmek, ve oraya buraya şikayet ederim gazeteye ilan veririm gibi tehditler savurmak lazım . Yoksa güler yüz gösterip tatlı dille iş yaptırmaya kalkarsan seni eşek yerine koyuyorlar oyaladıkça oyalıyorlar. Karşındakine senin onun astı olduğunu o noktada esasen onun için oturduğunu kafasına dank ettiremezsen her türlü terbiyesizlikle karşılaşmaya hazır olmalısın. Belki biraz sert oldu ama gerçekler ne yazık ki bu.

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:54:50)

Dediklerinde haklısın ama kabalaşmak en son istediğim şey. Ancak milyar para verip daha kullanamadan bozulması bir cihazın ve teknik servis olarak hiç bir karşılık alınamamsı cidden sinir bozucu.

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Abi bu ülkede servislere adam gibi iş yaptırtabilmek için daha kapıdan içeri girerken psikopata bağlamak, her muhatap olduğunun adını soyadını öğrenmek, ve oraya buraya şikayet ederim gazeteye ilan veririm gibi tehditler savurmak lazım . Yoksa güler yüz gösterip tatlı dille iş yaptırmaya kalkarsan seni eşek yerine koyuyorlar oyaladıkça oyalıyorlar. Karşındakine senin onun astı olduğunu o noktada esasen onun için oturduğunu kafasına dank ettiremezsen her türlü terbiyesizlikle karşılaşmaya hazır olmalısın. Belki biraz sert oldu ama gerçekler ne yazık ki bu.

mbasoguz -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 14:57:47)

Bu tarz bi olayı seneler once yasadım banada bir cihaz vermeleri gekiyordu işte yok aynı arızadan bilmem kaç kere gelince yenisini veriyoz diye yazmışlar ya ben kıçımı yırttım alamadım valla kolay gelsin...[:-]

paTRon -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 15:04:09)

tunerrus [:o]Tühhh' e ne bu demişsin hani bi adama sinirlenirsin suratına tüüü dersin dersin ya ben de kvk ya aynısını dedim [;)] [:D]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 15:46:56)

quote:

tunerrus [:o]Tühhh' e ne bu demişsin hani bi adama sinirlenirsin suratına tüüü dersin dersin ya ben de kvk ya aynısını dedim [;)] [:D]

hmm annadım[8D][;)]

valla alırken yine okadın vardı ya zahmet oldu 1 ay gibi kısa bi sürede verdiniz yorduk valla sizi pardon dedim bön bön baktı

ama hakkaten ben tel. için prça beklendiğine inanmıorm şikayet yazdım dün bugün mesaj geldi bundan sonra böle bişi olursa hemen yazcam şikayeti bereket telde sorun yok bide versyon yüklemişler

paTRon -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 16:00:12)

ii bari aldıysan teli sorun yok sorunu iletmen iyi olmuş [:'(]

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 21:22:00)

Bugün konuştun KVK ile; beklemek zorundasınız demeye getirdi kadın lafı. Çok yoğunuz çok yoğunuz demekten başka bir şey demedi.... parayla rezillik diye buna derler.

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 21:31:58)

ya tmm yoğunuz diin parça beklenio die yalan atmayın ben telefona parça beklendiğini sanmıorum yanii bu kdar tesadüf olamaz ben şikayeti yazıorm 24 saat geçmeden hazır diolar bu işte bi iş war oyalıolar insanı ben ordayken biri wardı versiyon yüklencekmiş kaç haftadır bekliomuş azıttılar iyicene

lloyd -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Eylül 2006; 21:45:02)

şimdi bir şikayet yazdım KVK'ya. Bakalım birşeye yarıyacak mı....

ZéuS -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (22 Eylül 2006; 18:59:10)

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

şimdi bir şikayet yazdım KVK'ya. Bakalım birşeye yarıyacak mı....

demon -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (29 Eylül 2006; 21:24:26)

Peki ya buna ne demeli [8|] Resmen keriz yerine konuluyoruz.

Buda benim şikayetim.

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=135&kno=&mno=0&refpage=2&no=117843

O kadar çok sinirleniyorumki anlatamam.Ne yedek telefon veriyorlar nede birşey.

scrtlg -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (29 Eylül 2006; 21:58:44)

Herşey telefonu satana kadar. Sorun çıktı mı yandın..

erhaninho_cArsi -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (5 Ekim 2006; 12:08:51)

abi bu okuduklarımdan sonra resmen şoka uğradım.

o zaman grey takılalım bundan sonra

demon -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (7 Ekim 2006; 21:23:39)

KVK İzmir Çankaya şubesi yine aradı sikayetvar.com daki şikayetimi tekrarlamam yüzünden.Ukala bir bayan tek bildiği sorumlu biz değiliz Nokia ile işinizi halledin.Siz necisiniz garanti servis değilmisiniz ben sizinle muhattap değilmiyim diyorum bizle ilgili değil size söyleyeceklerim bu kadar diyor kısaca.Garantinizi biz değil onlar veriyor diyor.Telefonunuzu beklersiniz ne zaman gelirse gelir.Yada mahkemeye verion naparsanız yapın diyor.
Ne diim [sm=s17.gif]

erhaninho_cArsi -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (7 Ekim 2006; 22:26:42)

ohannes[&o]

quote:

Orjinalden alıntı: demon

KVK İzmir Çankaya şubesi yine aradı sikayetvar.com daki şikayetimi tekrarlamam yüzünden.Ukala bir bayan tek bildiği sorumlu biz değiliz Nokia ile işinizi halledin.Siz necisiniz garanti servis değilmisiniz ben sizinle muhattap değilmiyim diyorum bizle ilgili değil size söyleyeceklerim bu kadar diyor kısaca.Garantinizi biz değil onlar veriyor diyor.Telefonunuzu beklersiniz ne zaman gelirse gelir.Yada mahkemeye verion naparsanız yapın diyor.
Ne diim [sm=s17.gif]

yagmur_ygmr -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (14 Ekim 2006; 22:09:50)

allah kimseyi servisin önünden geçirmek nasip etmesin allah hepimizi servislerin gazabından korusun başka ne diim[;)]

tunerrus -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (14 Ekim 2006; 23:57:04)

arkdaşlar kvk.com a içinde tükoder inde olduğu cümleler kurarak mesaj yazın
yani
tükoderden aldığım bilgiye göre dediğinizde iş bitiyo ben onu yazdımda aldm telefonu

hasan12532 -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (20 Şubat 2007; 21:29:57)

bende telefon aldım 3 ayda 3 kere gitti aynı hatadan dolayı izmir kvk ya ancak hala olmadı bi cihaz 3 kere aynı hatadan dolayı servise gittiği zaman para iadesini alabiliyormuyum ?bütün kvk onaylı raporlar elimde şu an para iadesi için neler yapmalıyım bilgi verirmisiniz

serrikoc -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (21 Şubat 2007; 2:21:39)

Arkadaşım daha önce benim başıma geldi paramı aldım bildğim kadarıyla aynı yılda 3 kez aynı arızayı yaptıysa değiştirme yada iade hakkın var. Bu yüzden servis raporlarına aynı sorunlar yazıyor mu bak farklı şeyler yazmışlarsa 4 arızadan sonra bu hakkınıza kavuşabilirsiniz.Size tavsiyem hiç uğraşma telefon bedeli ne kadar yazmamışsını ama kanuni sınırın altındaysa bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaki ilçe hakem hetetine gidin. Oradan gerekli evrakları öğrenin dilekçe yazıp olayı ayrıntılı anlatın paranın iadesini isteyin aynı telefonu şimdi daha ucuza alabilirsiniz karlı çıkarsınız. Hakem heyetinden karar çıkması bir kaç ay sürer daha sonra 15 günlük itiraz süresi vardır. Bu süre sonun da firmaya gidip paranızı isteyin biraz bekleyin şöyle yapacağız edeceğiz deselerde taviz vermeyin yazılı belge isteyin vermeyecekler firmaya belli süre verip 2-3 gibi bu süre içinde paranızı vermezseniz icraya yoluyla alacağım bütün masraflar eklenecek diyin bunları söylerken kararlı olun. Binbir bahane uydururlar suçu başkalarına atarlar tecrübeyle sabittir. Benim kanuni olarak muhattabım sizsiniz yarın icraya versem paramı sizden alacağım beni alakadar etmez diyin. Verdiğiniz süre içerisinde paranız ödenmezse hiç düşünmeden icraya verin kararı çıkarın ozaman feendi siz olursunuz siz onların ğeşinde değil onlar sizin peşinizden koşar. Uzun iş ama vazgeçmeyin hakkettiğiniz hizmeti vermek zorundalar. Yaptığınız masrafların makbuz ve fişlerini alın hakem heyetinde belki işe yaramaz ama icrada hepsi talep edersiniz.1 YTL nizi bile bırakmayın. Yazı biraz karışık oldu ama şimdi aklıma geldi yaptığınız bütün işler kayıtlı resmi olsun hakem heyetinden karar çıkınca konuş eğer hemen paranız ödemezlerse elinde belge olması ve işin ciddiyetini anlamaları için paranın iadesini istediğine dair isteğini yazıp taahhütlü olarak firmaya gönder ödnmediği taktirde alacağını kanuni yollardan alacağını ifade et. İyi niyet gösterme kuşkucu ol ğeer iyi niyet gösterilecekse onlar göstermeli ben bu kataya düştüğüm için tecrübeyle sabittir.
Ben paramı istediğim zaman bir sürü laga luga ettiler baktılar olmuyor icra geliyordu mecburen firma avukatı telefon edip adliyeye çağırdı paramın tamamını fazlasıyla aldım. Ben armatechten almıştın siz hangi firmadan aldınız.

SamirCakir -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (14 Mayıs 2007; 14:32:52)

benimde k750i de bluetooth ile ilgili bir problemi vardı 3cü kez aynı arızadan verdim kvk kozyatağı bireysel servise dedim bu sefer değişmesi lazım telefonun çünkü garanti belgesinde 3 kere aynı arızadan verilince telefon değiştirilir yazıyor veya para iadesi deniyor. KVKyı aradım değişmesi gerekitğini söyledim karşımdaki bayan bana 4 kere aynı arızadan olunca değişiyor dedi elimdeki onaylı garanti belgesinde 3 yazıyor baya bi tartıştık bana yanlış görüyorsun gibi salakça şeyler söyledi :) neyse burdan bi çözüm çıkmadı. O hafta sonu cebit bilişim fuarı vardı sonyericsson dev gibi bi stand kurmuş müşterileriyle ilgileniyor direk oraya gittim ve derdimi anlattım çok sağolsunlar baya bi ilgilendiler adını hatırlamıyorum ama sonyericsson türkiye distürübitörü genel müdür yardımcısımı neydi beni bi bayana yönlendirdi pazartesi arayın halledelim sorunu dedi ve bir telefon numarası verdi. aradım gidip alabileceği söyledi telefonu :) KVK Kozyatağı bireysele gittim orda kendini müdür zanneden bi bayan nasıl bi surat var bi görseniz zorla verdi telefonu telefonu almamdan çok o kadının o surat ifadesini öyle görmek mutlu etti beni. Telefon Sıfırıyla değişti normalde eski telefonun kapakları takılıp sadece iç aksamı değiştiriliyormuş ama benimki komple değiştirilmiş çok şükür artık bi sorunu yok

dj-arivero -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (16 Mayıs 2007; 11:57:07)

hep hatayı karşıda arıyoruz..nedense??

realgs -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (16 Mayıs 2007; 16:58:40)

Ben SE telimi almanyadan getirdim.Dah TRde piyasaya çıkmamıştı.Ufak bir sorun oldu.
SE Türkiye2ye başvurdum,lagaluga ettiler.Hemen bu forunmda teli kötüledim.Tabii piyasaya çıkması yakındı ve benim anti-propagandamdan etkilenip Servise yönlendirdiler.20 Gün sonra yenisini aldım.Hatta tel + kulaklık vermiştim servise, jelatini açılmamış tam paket almıştım [8D]
Tabii az uğraşmadım kendileriyle.Yasal haklarımı biliyordum ve adamlara bunu açıkca belli ettim.

hakanlevent -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (16 Mayıs 2007; 23:35:33)

SÜPER SİN YAV ETKILENDIM[8D][8D][8D]

nka53 -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (5 Eylül 2007; 11:42:04)

evet arkadaşlar bende ıkıncı kez gidiyorum ve yine husran garantide olan telefonumun garantide olmadığını soluyolar ulan salaklar zaten bundan oncekı onarımını siz yaptınız ve diyolarkı bundan oncekı onarımda yansanayı parca takmışlarr bunlar bu kadar işte gerci müşteri hizmetlklerini arayıp bastım şikayetşmi bakalım ne cvp gelecek

siz siz olun kvk garnatili telefon almayın

zeyneeeeep -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (5 Eylül 2007; 11:51:59)

ben de teknosadan telefon aldım henüz 3.gününde üst kapağındaki tuşu soyuldu.neyse götürdüm işte başarıya gönderdiler gelince biz sizi ararız dediler 20 gün oldu hala ses seda yok.bugün gidip sorcam bakalım ne diycekler.[sm=s19.gif]

mertt_03 -> Cevap: Kvk kozyatağı servisin yaptığı terbiyesizlik (4 Eylül 2008; 17:26:27)

Sizin yine iyimiş.Benim telegonum 10 şubattan beri elimde değil.telefona format atmaları için verdim aldım firamaya kvk ya göndermişler tamir olmuş.Sonra gittim tüketiciler derneğine değişim kararı çıktı.30 gün geçti sonra bi baktım tüketici mahkemesine wermişler.N73'tü telefon yarı fiyatına düştü ne yapcağımı bilmiyorum.İşin bu kadar sürceğini nerden bilebilirdim ki.Değişim istediğim için bin pişman oldum.Para iadesi bundan sonra olabilir mi.VE NE YAPMAM GEREKİYOR BİLGİSİ OLAN YARDIM EDER Mİ???

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.203125