Şimdi Ara

Balıkçılık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balıkçılık ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi verebilirse herhalde benim gibi bu işe yeni girenlere faydası olur diye düşünüyorum.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• ne bilgisi istiyosun onu soylesen nette ararsan cok kaynak bulursun..aklına takılan bişey olursa sor ha diyeyim balıkcılık pratik ister ben ilk başlarda hiç tutamıyodum sonra sagolsunlar arkadaslar taktiğini gosterdi
  • solucan kullan yem olarakerken saatte balığa çıkgeyik bir yana balık tutarken fishing ini arttıran itemler kullan
  • balıkçılık biraz kazık bi meslek
  • ehehe ilk baslarda balık tutamıyorum diye fitil olmustum
  • Mesleklerde kendini gerçek hayatta gibi düşünürsen daha faydalı olur senin için.Örnek olarak balıkçılıkta öğlen sıcağında balığa çıkarmıydın gerçek dünyada(çıkmazdın) onun için sabah vakitlerinde veya gecenin gündüze bağlandığı saatlerde balığı rahat tutabilirsin tabi oltada yem olması lazım genelde solucan kullanılıyor bende ole yaptım biraz tuttum sonra baktım para yapamadım(ben yapamadım sizi bilmem) sıkıldım bıraktım mesleği madenciliğe başladım şimdi dolanıp duruyorum.
  • booty bay da geçenlerde bir yarışma kurulmuştu ama fishing skillim az olduğundan giremedim saat 2:00 ile 4:00 arasında bazı tür balıklardan tutmak gerekiyordu ama ödülü nedir onu çözemedim bu yarışmadan haberi olan varsa nasıl bişeydir anlatırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşlik hakkında yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar
    Benim bilgiden kastım hangi skill seviyesinde nerelerde balıkçılık yapılabileceği ile ilgili bilgilerdi. Yoksa balık yemleri ve avlanma saatleri ile ilgili yeterli bilgim var. Ben aramaya devam ediyorum. Kayda değer birşey bulursam sizlerde de paylaşırım.
    Herkese iyi oyunlar.
  • fishing guide diye ara googleda ilk 5 siteden birinde vardı vaktim yok olsa arar verirdim
  • balıkçılık skilin= ortamdaki mobların leveli x 5. olmalı
  • Balıkçılığı geliştirmek ve pet imin yemeğini bedavaya getirmek için bear tameledim.bir taşla iki kuş gibi bişey oldu.
  • misina iyi olcak yem iyi olcak ben bi ara ıslak ekmek kullandım süper oluyo bide boğaza git ama geç saatte git 2:00 gibi çok iyi balıklar olur
  •  Balıkçılık yardım

gece 12 den sonra işaretli noktalara ugrayın
    stonescale eel oranının fazla oldugu göreceksiniz
  • Arkadaşlar Fishing Skill im 125 birde Elimde +25 skill veren Olta var skillimi nerde kasabilirim fishing skill ini artırmada yardımcı site biliyormusunuz?
  • Mob leveli x4 demişsiniz mesala lvl 20x4 =80 skill için uygun bölgemidir?
  • http://wow-en.curse-gaming.com/files/details/4947/cartographer/

Sadece balıkçılıkla ilgili bir addon değil ama haritada hangi bölgenin ne kadar fishing skilli istediğini gösteriyor. Yeteneğinize göre bölge bölge dolaşabilirsiniz. Kullanışlı bir addon ve nerde balık tutsam diyerek zaman kaybetmeyi önlüyor.
  • Bazı sularda balık olmaz kıl olursun.
  • tamam yükledim addonu güzel.

Yanlız Bende +25 fishing skill veren olta var Buna +75 skill veren Boubles takıyorumhttp://www.wowhead.com/?item=6532

Şu an skillim 140 Toplamda 240 skill oluyor Bu şu demekmi 240 lık yerde de balık tutabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

tamam yükledim addonu güzel.

Yanlız Bende +25 fishing skill veren olta var Buna +75 skill veren Boubles takıyorumhttp://www.wowhead.com/?item=6532

Şu an skillim 140 Toplamda 240 skill oluyor Bu şu demekmi 240 lık yerde de balık tutabilirim ?

Teoride dediğin oluyor ama pratiğe dökmek istersen bunu 240 skill isteyen bi yerde 240 la 10 dakka da 1 balık tutarsın. 240 oluyorsa 200lük bölgelerde tut bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Arkadaşlar Fishing Skill im 125 birde Elimde +25 skill veren Olta var skillimi nerde kasabilirim fishing skill ini artırmada yardımcı site biliyormusunuz?

balıkçılık yeteneği tutma ile alakalı artar, bölgeyle alakali değildir. yani sen stormwind yada orgrimmarin içinde bile bunu 375 e ulaştırabilirsin.

formul olarak:

1 artmasi için gereken balık tutma =( balıkçılık yeteneği - 75) /25 tir.

yani 300 den 301 olmasi için (300-75)/25=10 tane balik tutmaniz lazimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polwenan -- 6 Mart 2007; 2:09:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.