Şimdi Ara

'çekmiyor' martavalı...Siz ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu safsata bitmedi mi hâla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş yıllara göre bayağı geliştirdi Avea kendini. Fakat kapalı mekanda çekmeme olayı hep aynı kalacak GSM 1800 yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok memnunum aveadan. Varsin vibyerde de cekmesin. Ayda 28tl ye kamu mega kullaniorum. Sorun yasamiyorum cok sukurm koyumuzde cekmiyodu oraya da istasyon koydular simdi ahirda bile cekiyo. Ayrica calistigim yerde 2g full 3g zayifti gecen hafta carsamba sabah itibariyle 3g de full. Evimde de full internet hizim 10mbitin altinda diil. Cekmedigi yerler vardir muhakkak ama benim icin ekonomi onemli ve avea bence benim tum iletisim ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyo :) bi arkadas vardi burda o derdi hep tacsiz kral avea diye adam hakli beyler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörleri babamızın şirketi gibi görüp bu kadar hararetli savunmaya gerek olmadığını düşünüyorum, çekim sorunu bölgeden bölgeye göre de değişiyor, aveanın çokiyi çektiği yerde vodafone turkcellin süründüğü yerler de paylaşıldı, sonuçta bu kadar insan sırf gıcıklık olsun diye yalan söyleyemez, 3-5 kişinin yorumu değil , adamlar bu bölgede çekmiyor diyorsa "martaval " demenin bir mantığı yok, en sağlıklısı bulunduğunuz bölgede o operatörü kullananların yorumudur, kendimden örnek vereyim evde kardeşimin kullandığı avea çok iyi çekiyorken işyerinde çekmiyor, ama diğer iki operatör çok iyi çekiyor, kullanıcılar 1800 e 900e bakmaz , bunu sadece avea için söylemiyorum, gün boyu kullandığınız bir yerde , bir operatör çekmeyip diğerleri çekiyorsa isterse 1 liraya 1000000 dk 100000 gb internet versin, kullanamadıktan sonra bir anlamı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çekmiyor...
  • Çok sıkıntılı kamu megayi birakip turkcelle geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömründe hiç avea görmemiş insanlar bile avea çekmiyor diyor ya

    geçen hafta bir arkadaşımla şu olayı yaşadım: (bu kişiye daha önce aveaya geçmesi için çok ısrar ettim tcellde hiç kontörü olmadığı için acil durumlarda beni arayamıyor)

    X: Numaramı taşıyacam babam da taşıdı bimcell diye bişey çıktı çok iyiymiş 19tlye bıla bıla bıla veriyor
    ben: iyi olur kontör sömürgesinden kurtulursun ama aveaya geç 23 tlye onlara ek sms de veriyor
    X: yok aveaya geçmem o çekmiyor hiç uğraşamam
    Ben: hmm tmm o zaman(!)...
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93906714

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uygun ama cekmiyor bencede....
  • avea olarak önce bimcell kullandım, şimdide pttcell kullanıyorum sakarya-balıkesir-ankara gibi şehirlerde bulundum sıkça, bu şehirlerin ilçeleride dahil hiç "tamamen" çekmeyen yer görmedim. 3g'nin zayıf olduğu yerler oldu ama tamamen bir kopma olmadı, zaten çok acil işim varsa 2g'ye aldım telefonu sıkıntı yaşamadım. yinede bulunduğunuz konumda içi çeken operatör hangisiyse onu kullanın, forumda bazı arkadaşlar 3g tamamen full çekmezse o operatörü orada çekmiyor olarak görebiliyor, saygı duymak lazım.
  • Bitsede kurtulsak ama yok bitmiyor.Üstelik şehir merkezinde oturmama rağmen çekmiyor.
    Aynı tarifeye 2 lira fazla verip bu hafta Vodafone'a geçiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPARS -- 29 Haziran 2014; 18:41:58 >
  • Balıkesir'de oturuyorum. Çevremde Avea kullananlar çok fazla ve memnunlar. Bizim evden (şehir merkezi) Vodafone de Avea da hepsi full çekiyordu. Taşındık yine merkezde fakat çarşı merkezine 5,5km uzaklıkta. Avea 5/3 (en düşük, Vodafone 5/4 (en fazla) çekiyordu. 1 hafta önce Avea'ya geçiş yaptım.
  • Google Avea yazdığımızda önerilen kelimeler arasında bile Avea çekmiyor yazar.Peki Avea niye çekim gücünde sorun yaratır hiç düşündünüz mü ? Öncelikle şunu söylemeliyimki Avea'nın çekmemesi eski günlerde kaldı.Sadece adı çıkmış.Tabi birde işin elektronik boyutu var.Turkcell ve Vodafone Gsm 900 frekansını kullanırlar.Gsm 900 yayını duvarları deler geçer.Yani nerede olursanız olun çeker.Yalnız Gsm 900 frekansı televizyon, wireless, radyo gibi başka frekanslardan yayın yapan cihazlardan etkilenir ve konuşurken parazitlenme yapar.Gsm 1800 frekansını ise Avea kullanır.1800 frekansı parazitlerden fazla etkilenmez ama çekim gücü azdır.Bir adım geride çekiyorken 1 adım sonra çekmez.Bunun için Avea, Turkcell ve Vodafone'nun 1 baz istasyonu koyduğu yerlere 2 veya daha fazla baz istasyonu kurmalıdır.

    Alıntıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekmiyosa taşı demek geçiyor içimden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taçsız kral Avea sloganını ortaya atan benim ve şu anda sütten ağzı yanan misali vf'dan yediğim kazık yüzünden Avea'ya döneceğim günü beklemekteyim.
    Avea kapsama alanını beğenmeyen kesinlikle Turkcell kullansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıdır aveayım heryerde canavar maşallah :) nazar değmesin. Ben küçük bir ilde yaşıyorum.Metropollerde nasıldır bilmiyorum :D
  • Ankarada bulundugum semtte sikinti yaratiyor avea yoksa baska hic bir ilde, sahil kesiminde bir sikinti yasamadim. Evet 3g kapsamasi cok yetersiz belkide 2g kullandigim icin bana yetiyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trtunski

    Cok memnunum aveadan. Varsin vibyerde de cekmesin. Ayda 28tl ye kamu mega kullaniorum. Sorun yasamiyorum cok sukurm koyumuzde cekmiyodu oraya da istasyon koydular simdi ahirda bile cekiyo. Ayrica calistigim yerde 2g full 3g zayifti gecen hafta carsamba sabah itibariyle 3g de full. Evimde de full internet hizim 10mbitin altinda diil. Cekmedigi yerler vardir muhakkak ama benim icin ekonomi onemli ve avea bence benim tum iletisim ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyo :) bi arkadas vardi burda o derdi hep tacsiz kral avea diye adam hakli beyler :)




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avea ahırda bile çekip Ankara Kızılay da çekmeyen bir operatördür ahırda çekmesi yadırganmaz evet ama koca başkentin göbeğinde çekmemesi martavaldan ziyade geyik amacıyla açılmış bu konudan çok daha ciddidir.
  • Valla mis gibi Avea yı bırakıp vodafone red e geçtim yemin ederim insan çekim kalitesini özlüyormuş aveanın. Vodafone da geç bağlanıyor şebeke meşgul hatası var. Allah için internet çok hızlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.