Bildirim
Arkadaşlar yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyun indiriyorum.Sonra içim rahat etmiyor siliyorum.Sonra tekrardan indiriyorum, sonra oynamıyorum yine içim rahat etmiyor.Kotaya da yazık oluyor. Ne yapıcam beni aydınlatsın biri. _____________________________ -
Tremor Games diye bir site var video izliyosun teklfleri tamamlıyosun tremor coins kazanıyosun her oyunun belli bir puanı var biriktirip alıyosun biraz uğraşırsan güzel oyunlar alabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _Werewolf_
Tremor Games diye bir site var video izliyosun teklfleri tamamlıyosun tremor coins kazanıyosun her oyunun belli bir puanı var biriktirip alıyosun biraz uğraşırsan güzel oyunlar alabilirsin.
Çok teşekkür ederim_____________________________ -
hocam korsan kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.fakat oyun oynamak eglence işi.ve kendinde diyosun durumun elvermiyor.bazı oyunlarda korsana yönebilirsin.dhde de korsan oynayan çok.ama korsanı bende tasvir etmiyorum.fakat herkesin bütçesi el vermiyor ne yazikki _____________________________ -
biraz eğlenecem diye kul hakkına girmeni tavsiye etmem, bende ögrenciyim mesela wolfenstein oynamak istiyorum ama alacak durumum yok şuan ve aklımdan torrentden indirmeyi bile geçirmiyorum en kötü ihtimal 1 yıl sonra fiyatı iyice ucuzlayınca oynarım _____________________________ -
İndirin oynayın be arkadaşım. Zaten oyunlar bir sene sonra steam de 10 TL'ye düşüyor. Bkz: Borderlands 2 yaz indirimi. 1 sene sonra verirsin 10 TL'yi için rahat etsin. Ben anlamıyorum oyun çıkınca 59.99$ bir sene sonra indirimle 5$.
Bir sene önce harcanan emekle bir sene sonraki emek neden bu kadar düşüyor. Hep piyasa işleri bunlar. Fazla düşünmeyin._____________________________ -
Simdi korsan indir ucuzlayinca steamden al.Firmaya da.mail atarsin hakkinizi helal edin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Orijinal oyuna para verince kendimi enayi gibi hissediyorum ben merak etme onlar her türlü fazlasıyla götürüyorlar parayı..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [color=
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X