Şimdi Ara

TM SIRALAMAM-BATTIM- ''SSLİ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunum ve 1 seneyi daha düşünemem arkadaşlar. Edebiyattan hiç bir eksiğim olmamasına rağmen 15 yanlışım çıktı ve beni mahvetti.
    Ne düşünmem gerekiyor, gerçekten çok önemli benim için. Lütfen yardım edin.
     TM SIRALAMAM-BATTIM- ''SSLİ''

• bi sene daha düşünemem diyosan tm'den girebileceğin yerler vardır illa ki özel üni düşünür müsün durumunuz nasıl
  • Obp kaçtı? Çok geriye atmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam özel okudu, bu sene mezun oldu. Ailevi durumlar var + yük olma durumu var. Ne düşünebilirim gerçekten bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryagain4 -- 28 Haziran 2014; 14:54:21 >
  • train123 kullanıcısına yanıt
    69 hocam, aynen 11k geriye atmış kafayı yedirtti.
  • Bende de 21 yanlış çıktı, 8 bekliyorduk . Tm ham puanlarımız aynı ama benim OBP 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 28 Haziran 2014; 14:56:24 >
  • Hocam benim üzüldüğüm nokta zaten sadece edebiyat. Geometri çalışmadım, coğrafya çalışmadım sırf edebiyat kasacağım diye. Örnek veriyorum Tarık Buğranın bütün eserlerini ezbere biliyordum. Gel gör, sınavda böyle olunca krize girmemek elde değil.
    Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Tryagain4 T kullanıcısına yanıt
    aynı sayılırız arada 10bin falan fark var tm1 90 tm2 85 tm3 80k marmara iktisat düşünmeye başladım ama aöften farkı yok diyende var kaliteli eğitim var diyende var sende bir düşün istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Hocam benim üzüldüğüm nokta zaten sadece edebiyat. Geometri çalışmadım, coğrafya çalışmadım sırf edebiyat kasacağım diye. Örnek veriyorum Tarık Buğranın bütün eserlerini ezbere biliyordum. Gel gör, sınavda böyle olunca krize girmemek elde değil.
    Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam ben de tamamen Edebiyat kastım aylarca. Güvender, Karekök, Birey, Palme bitirdim. Denemelerde 45 altına düşmedim. geçmiş Lyslerde sırasıyla 51 53 47 47 net yaptım. Gel gör 21 yanlış geldi, anlamıyorum ben bu işi.
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    %50 fiyatları ne kadar oluyor hocam? Gerçekten maddi anlamdada çok iyi değiliz. Hatta hiç iyi değiliz, anne baba ayrı.
  • Bilgi ve belge yönetimi düşünebilirsin.KPSS atama puanı 60 fln
  • isocak06 kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam.
  • Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli, paylaşırsanız sevinirim. Ne yapılabilir, nasıl iyi bir meslek sahibi olunabilir. Bu sıralamayla çok iyi bir bölüm olmasada güzel bir üniversite olur mu ?
  • Ayni durumdayiz beyler edebiyatta 4soru bankasi bitirdim denemelerde 50 altina düsmedim gelgör ki 12 yanliş cikmis adaletini seveyim hukuk istiyodum tm2 55bingeldi işletme iktisat bizim sonumuzda yapicak bisey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burssuz yıllık 20milyar civarında hukuk fakülteleri tutuyor

• batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    O paraya ben dükkan açar, ticaret yaparım hocam :D Burssuz fikir var mıdır? Hukuk-Pdr-Sosyal hizmet zaten olmuyor geçtim onları :D
  • şehir dışından da hiç mı üni tutmuyor araştırdın mı? TM3 puanından en yükseği. Çocuk gelişimi veya psikoloji
    -GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) Psikoloji (%75 Burslu) 340,5435 sıralama :101.000
    -Üsküdar Üniversitesi İstanbul Çocuk Gelişimi (%75 Burslu) 341,99930 sıralama :94.000
    -Avrasya Üniversitesi Trabzon Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) 344,51661 sıralama :90.100
    Işık Üniversitesi İstanbul Psikoloji (%50 Burslu)
    342,51130 sıralama :93.200
    KARDEŞ BUNLARI BULDUM TM3. SEN YİNE ARAŞTIR İŞİN RAST GİTSİN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drugsOpp -- 28 Haziran 2014; 15:53:46 >
  • Hocam zaten maddi durumumuz iyi değil, birde KIBRIS çok pahalı, okuyamam. Burslular uymuyor.
  • Edebiyat sorularını gercekten hangi kafayla hazırlamıslar merak ediyorum benim 5 y 3 bosum var sükrediyorum buna normalde denemelerde 50 kusur yapardım

• perrykaty kullanıcısına yanıt
    Sizede sormak istiyorum hocam, diyelim bir bölüm 80 binle alıyor; 100 binle girme ihtimali çok zor değil mi ? Açık kontenjan falan olma durumu var mıdır? Az önce bir tercih robotunda gördüm onun yalancısıyım 2012 de Marmara herhalde iktisat 60 bin, 2013 80 bin diye gidiyor. Bu senede olur mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.