Şimdi Ara

Orjinal partition yaptığım halde hiçbirşekilde açılmıyor (ÇÖZÜLEMEDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İdeos x5 telefonua partitionlu bir rom yüklemiştim ilk defa. Partitionu yapıp rmu yükledim kullandım 2 Hafta kadar sonra geri stock roma dönmek istedim partitionu yaptığımı unuttum ve direk custom rom için hazırlanış olan patitionun üstüne 2.2 yi yüklemeye çaıştım açılmadı telefon. Sonra partition yaptığım aklıma geldi ve hemen B518 i Yükledim (telefon açılmadı tabii, sadece CWM Yi kurmak için yükledim) CWM yapıp orjinal patititonu aptım ve tekrar B518 i yükledim telefon hala açılmıyor. 2.3.5 için neredeyse bütün B5XX leri denedim 2.2 romlar zaten olmuyor. ne yapmam lazım?? Telefon şu anda hiçbir romda açılmıyor!! Tek yükleyebildiğim şey CWM NE VARDI Kİ SANKİ PARTİTİON YAPTIM 5 SAATTİR TELEFONU AÇMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN


    Edit:Partitionu CWM den yanlış şekilde de kurmuş olabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustikcandir -- 28 Haziran 2014; 12:17:14 >







  • Up
  • Up
  • Kurduğunuz CWM versiyonu nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -forumber-

    Kurduğunuz CWM versiyonu nedir?

    Hep kullandığım v5.5.0.4 versiyonu. Hocam partitionu yükledim ben en sonunda ve üstüne okuduğum tavsiyeler üzerine B528 kurdum ve root yaptım. Her zamanki gibi B528 in genel sorunu olarak reset atma sorunu başladı. Düzeltmek için Atmel fix ya da kernel yüklemek istiyorum ama linkler kırık bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm bu konuda yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler..

    Edit: Son halinin ice cream sandwich olmasını istiyorum hocam. önerebilerceğiniz ics romu var mı ya da jelly bean romlar daha performanslı, stabil derseniz onları da tercih edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustikcandir -- 29 Haziran 2014; 0:46:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.