Şimdi Ara

Samsung yılın ikinci çeyreğinde mali tablo konusunda yatırımcıları uyarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung yılın ikinci çeyreğinde mali tablo konusunda yatırımcıları uyarıyor





    Yılın ilk çeyreğinde mevsimsel durgunluk nedeniyle gelirleri beklenenin altında kalan Samsung görünüşe göre durgunluğu yılın ikinci çeyreğinde de atlatamadı. Firma, yatırımcılarını bu konuda uyarmaya başladı.




    Özellikle Galaxy S5 satışları ile birlikte yılın ikinci çeyreğinde yükseliş yaşanması bekleniyordu. Ancak gelen bilgilere göre Galaxy S5 satışları ilk ay sonrasında yavaşlamış durumda ve beklentileri aşamadı. Ayrıca orta ve giriş seviyesi pazarda pek çok modelle boy gösteren Samsung, yine de tüketiciden çok yüksek talep görmüyor.




    Samsung'un ikinci çeyrekte de beklentilerin altında kalacağı ihtimali Haziran ayında hisselerin yüzde 8.5 düşmesine sebep olmuştu. Firmanın finans direktörünün yatırımcılara uyarı mektubu göndermesi sonrasında hisseler bir gün içerisinde yüzde 2 daha düştü. 




    Direktörün rakamlar konusunda yorum yapmadığı belirtiliyor. Ancak analizlere göre Samsung'un yılın ikinci çeyreğinde önceki yıl aynı döneme göre yüzde 16 kar kaybı yaşaması bekleniyor. Geçen yıl aynı dönemde 88 milyon olan akıllı telefon satışı da yüzde 12.5 azalarak 77 milyona inecek. Firmanın yılın ikinci çeyrek mali raporu 10 Temmuz itibariyle açıklanacak. 

     

     

     



    Kaynak:http://www.electronista.com/articles/14/06/25/analysts.fear.a.drop.in.profit.of.up.to.16.percent.year.over.year/







  • tuketici uyandi plastige kimse 2200 vermez
    kusura bakma samsung



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri000007 -- 27 Haziran 2014; 11:32:43 >
  • düşüşe geçince ya akıllanır yada sonu nokia gibi olur telefon pazarından silinir gider
  • o iğrenç telefona 2200 lira verilir mi? bir çerçeve var ekran küçücük kalıyor. PLASTİK KASA, S4LE AYNI DONANIM İKİ KATI FİYAT BİRİ BUNLARA DÜNYADA YAŞADIKLARINI HATIRLATSIN

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri000007

    tuketici uyandi plastige kimse 2200 vermez
    kusura bakma samsung



    Verdim plastige 2000. Pişmanım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ayrıca orta ve giriş seviyesi pazarda pek çok modelle boy gösteren Samsung, yine de tüketiciden çok yüksek talep görmüyor."

    Editör olarak şu cümleyi yazarken düşün taşın birazda kaşın öyle yaz be mübarek.. Dünyanın en fazla mobil cihazını satan rakipsiz bir firmadan bahsediyoruz..

    Çevremizde her 20 kişiden 1 kişide iPhone 1 kişide lg 1 kişide htc 1 kiside sony 1 kişide nokia varsa 15 kişide Samsung var..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan Türkiye var yoksa batacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter zaten artık o telefonların gelebileceğin en üst seviye buydu zaten s5 de aynı hayal kırıklığı olunca ve birde 2 ay sonra başka model çıkarınca marka değeri kalmaz kimsede böyle bir markayı okadar para verip almaz

  • Millet uyandi o kadar para samsunga verilirmi be

    Ayrica iphone kraldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung batmayacak elbet ama düşüşte olduğu kesin. Note 4 ile çıkış yakalamak zorundalar. S5 çok mantıksız bie model oldu Samsung, önü arkasından da çirkin

  • Note 3 aldım serviste yatıyo. Hatayı kabul etmiyorlar birde. Çözüm mahkeme...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri000007

    tuketici uyandi plastige kimse 2200 vermez
    kusura bakma samsung



    Ne alaka etrafına bak bakalım kaç kişinin elinde samsung var ondan sonra konuş. Herkes çatır çatır alıyor. Ancak piyasa şu an doygunluğa ulaşmaya başladı. Herkesin elinde zaten yeterli gelecek akıllı telefonu var ve insanlar her yıl telefon almaya gerek duymuyorlar bunun için düşüyor satışlar plastikle falan alakası yok hey allahım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HALK; Bir uyanışın sesi... COMING SOON



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 27 Haziran 2014; 14:32:27 >
  • samsung bi yolunu bulur kurtarır yine
  • Hepsi dususte zaten bu kadar prime soylentilerinin dolastigi bir donemde satmamasi normal ki zaten s5 inde elle tutulur bir tarafi yok tasarim ve yazilimla ugrasacagina gidip parmak izi su gecirmezlik gibi gereksiz seyler koyunca normal talep olmamasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları kandırarak bi yere kadar..
  • Piyasanın belli bir doygunluğa ulaşacağını herkes biliyordu. Samsung tasarım ve fiyatlandırma nedeniyle bunun bir örneği. Gerçi fiyatlandırma sadece Samsung'a özel değil ama özellikle Çinli üreticiler düşük maliyetlerle yüksek donanımı birleştirince ve tüketiciler bunun mümkün olduğunu görünce bilinçlendiler ve artık buna bir dur denmesi gerektiğini anladılar.

  • Kırmızı fularlı kız'ın uyanışı.

  • Her ay böyle bir haber çıkıyor ve bu haberlerin altına "Samsung batıyorrrr holeyy" ortak konulu mesajlar yazılıyor ama Samsung yine satıyor Samsung yine lider. Ben 2 yıldır Note 2 kullanıyorum çok da memnunum, büyük bir ihtimal gelecek telefonum yine Samsung Note serisi bir telefon olacak. Anlık düşüşleri her firma yaşar. Donanım Haber'e kalsa Samsung bitti zaten canım.

  • Yemin ederim her s modelini alirdim note 3 ude aldim suan ondayim s5 almadim aldirmadim şimdi bu dandik plastige takilan rehbere devam eden Samsung dusunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.