Şimdi Ara

desen kilidi problemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar . desen kilidinde çocuklarım baya kurcalamış. ve kullanıcı adı/ praola soruyor.

tüm denemelerime rağmen geçersiz kullanıcı adı veya şifre diyor.

desen şifresini ben biliyorum ama . desen şifresi ekrana gelmiyor.

pin koduda girmiştim onuda biliyorum .

ama ekranda sadece kullanıcı adı ( mail ) ve şifre ekranı var. ve acil arama

tatilden de bugün geldim . tüm resimler içinde ...

desen kilidi bölümüne nasıl gelir .. veya pin kodu sorma bölümüne.

bu arada cepte wifi veya internet açık değil

google maile tanıttığım hotmail hesabımın şifresini değiştirdim.

yeni şifreyi girdim tele yine olmadı .

• Internete bagli olmadan sifreyi giremezsiniz.

Stok rom ustune stok rom atinca media verileri gidiyormu bilmiyorum

Custom recovry olsa kurtarirrik ama simdi birsey diyemiyecem.

Stok romdan stok kuran bir arkadas media verilerinin silinip silinmedigini soyleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Internete bagli olmadan sifreyi giremezsiniz.

Stok romdan stok kuran bir arkadas media verilerinin silinip silinmedigini soyleyebilir.

delta servisli ..

servise götürsem halledebilirler mi acaba ??

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

delta servisli ..

Sanmiyorum yinede daha once basina gelen arkadaslar yardimci olucaklardir.

Eger stok ustune stokta gitmiyorsa burdan çöZeriz

asus rog 3080
    corsair rm850
  • eyvallah. beklemedeyim burada.

quote:

quote:

delta servisli ..

arkadaşım biraz bakabilirmisin acaba .. kim öyle yapmıştı ..

15 günlük tatilde çektiğin onlarca resim ...

:(((

• quote:

quote:

quote:

quote:

delta servisli ..

arkadaşım biraz bakabilirmisin acaba .. kim öyle yapmıştı ..

15 günlük tatilde çektiğin onlarca resim ...

:(((

Yardimci olabilecek kisiler.

asus rog 3080
    corsair rm850

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google play market kullanıcı adı(mail adresi) ve şifrenizi girerseniz sorununuz hallolur.

selamlar.

arkadaşlar . desen kilidinde çocuklarım baya kurcalamış. ve kullanıcı adı/ praola soruyor.

tüm denemelerime rağmen geçersiz kullanıcı adı veya şifre diyor.

desen şifresini ben biliyorum ama . desen şifresi ekrana gelmiyor.

pin koduda girmiştim onuda biliyorum .

ama ekranda sadece kullanıcı adı ( mail ) ve şifre ekranı var. ve acil arama

tatilden de bugün geldim . tüm resimler içinde ...

desen kilidi bölümüne nasıl gelir .. veya pin kodu sorma bölümüne.

bu arada cepte wifi veya internet açık değil

google maile tanıttığım hotmail hesabımın şifresini değiştirdim.

yeni şifreyi girdim tele yine olmadı .

Öncelikle Hotmail hesabınız ile Telefondaki Gmail hesabınızın bir alakası olmadığını belirtmem gerekiyor. Google, ana hesap olarak Gmail hesabınızı kullanır. Gmail içerisinde hangi hesaplarınızı buna bağladığınız onu ilgilendirmez. Gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olur.
    Ancak birçok arkadaş bu ekrandan bir türlü geçemedi. Benim başıma gelmedi bu yüzden niye olmadığı hakkında bir fikrim yok. Bana göre yanlış yerlerde yanlış zamanlarda yanlış bilgiler giriliyor. Madem Gmail hesabınızın bilgileri isteniyor, bu bilgiler girildiğinde onaylanması gerekir diye düşünüyorum. Ama bir bug ta olabilir tabi.

İnternetinizin olmaması durumuna gelirsek, kilit ekranında internet açılıp kapatılabiliyor mu ona bir bakmak lazım. Eğer izin verilmiyorsa ortada çok saçma bir durum var demektir. Hem benden internet şiftrelerimi isteyeceksin hem de interneti açtırmayacaksın. İnternet olmadan nasıl doğrulama yapabilirsin ki? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

CWM yada TWRP recovery'ler varsa, USB mount özelliği ile OTG üzerinden bir USB'ye yada bilgisayara dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Tabi telefonunuzun ne olduğu ve üzerindeki romun buna izin verip vermediği de önemli bir konu. Telefon modeliniz ile ilgili konulardan daha iyi yardım alabilirsiniz.

ADB bilginiz iyiyse ve şans eseri USB Debugging'i açık bıraktıysanız (her zaman USB Hata Ayıklama'yı devrede tutun diye bunun için yazıyorum) ADB ile tüm dosyalarınızı bilgisayara alabilirsiniz.

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• quote:

eyvallah. beklemedeyim burada.

Offline yöntem ile stok kdz rom dosyasını yükleyince datalar,uygulamalar,veriler gitmiyor.Ancak dikkat etmeniz gereken nokta şu anda cihazda yüklü rom sürümünden daha aşağı bir sürüm yüklemeyin sakin.Atıyorum 4.4.2 D80220D varsa cihazda şu anda aynı romu yukleyin.Aksini yapar iseniz telefon ya boot döngüsüne girer ya da phone.android.process durduruldu hatası verir telefon sürekli.Menülere bike giremezsiniz reset atar.

Ama tekrar söylüyorum cihazda yüklü romun aynısını atarsanız resimler videolar falan gitmez.Ama şu da var factory reset yapmadığınız için telefon açıldığında size kilit kodunu veya şifresini tekrar soracaktır.Yani stok rom kurmakta işinizi gormeyebilr.Ancak custom recovery niz olsaydı komple sıfırdan bir zipli rom kurardınız.Sonuçta custom recovery de wipe sd card demedikce silinmiyor veriler.

Fikirlerim bu yönde.Bence bir şekilde şifrenizi kurtarmaya bakın derim.

• Eger yapmadiysaniz acil arama kismina gelince ust bildirim cubugu iniyor ordan interneti acabilirsiniz .

Orijinalden alıntı: FrknD.

Eger yapmadiysaniz acil arama kismina gelince ust bildirim cubugu iniyor ordan interneti acabilirsiniz .

malesef olmuyor bu şekilde. inmiyor .

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Offline yöntem ile stok kdz rom dosyasını yükleyince datalar,uygulamalar,veriler gitmiyor.Ancak dikkat etmeniz gereken nokta şu anda cihazda yüklü rom sürümünden daha aşağı bir sürüm yüklemeyin sakin.Atıyorum 4.4.2 D80220D varsa cihazda şu anda aynı romu yukleyin.Aksini yapar iseniz telefon ya boot döngüsüne girer ya da phone.android.process durduruldu hatası verir telefon sürekli.Menülere bike giremezsiniz reset atar.

Ama tekrar söylüyorum cihazda yüklü romun aynısını atarsanız resimler videolar falan gitmez.Ama şu da var factory reset yapmadığınız için telefon açıldığında size kilit kodunu veya şifresini tekrar soracaktır.Yani stok rom kurmakta işinizi gormeyebilr.Ancak custom recovery niz olsaydı komple sıfırdan bir zipli rom kurardınız.Sonuçta custom recovery de wipe sd card demedikce silinmiyor veriler.

Arkadaşımız haklı. Yeni rom yüklemeniz bir işe yaramayabilir. Ya herşeyi olduğu gibi tutacak ve sadece rom değişecektir ki tüm uygulama ve ayarlarının v.s. korunacak ve bu sebeple telefon kilidi de aynı şekilde karşınıza çıkacaktır.
    Eğer hem fabrika ayarlarına alan hem de sdkart'ı ellemeyen bir rom bulursanız o zaman kurtuldunuz demektir. Sdkart'a atılan tüm resimleri alırsınız.
    Ama fabrika ayarlarına alırken sdkart'ı da formatlayan bir roma denk gelirseniz hiç te sevineceğinizi sanmıyorum. Herşeyiniz gider.
    Sizin profesyonel bir yardım almanız gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• Telefonu ilk aldığınız zamandaki kayıt ettiğiniz gmail hesabını ve şifrenizi girmeniz lazım. Bu işlem için internet bağlantısına gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Telefonu ilk aldığınız zamandaki kayıt ettiğiniz gmail hesabını ve şifrenizi girmeniz lazım. Bu işlem için internet bağlantısına gerek yok.

malesefki olmadı. ama etkrardan deneyeceğim.

Orijinalden alıntı: Kaya

Cihaz root'lu ise ADB komutu ile kilit ekranını devre dışı bırakabilirsiniz.

cihazın rootlu olduğunu bilmiyorum . ( root dan kastınız nedir nilmiyorum)

alalı 20 gün kadar oldu.

yazılım güncellemesi yapılmadı .

aldığım gibi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 27 Haziran 2014; 14:15:17 >

15:00 da burada bana yazdıklarınızı yazıcıdan çıktısını alıp , buralarda bulunan ( teknik servis gibi bir yer)

yazılım atan yere giderek yaptırmaya çalışacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 27 Haziran 2014; 14:18:38 >

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşımız haklı. Yeni rom yüklemeniz bir işe yaramayabilir. Ya herşeyi olduğu gibi tutacak ve sadece rom değişecektir ki tüm uygulama ve ayarlarının v.s. korunacak ve bu sebeple telefon kilidi de aynı şekilde karşınıza çıkacaktır.
    Eğer hem fabrika ayarlarına alan hem de sdkart'ı ellemeyen bir rom bulursanız o zaman kurtuldunuz demektir. Sdkart'a atılan tüm resimleri alırsınız.
    Ama fabrika ayarlarına alırken sdkart'ı da formatlayan bir roma denk gelirseniz hiç te sevineceğinizi sanmıyorum. Herşeyiniz gider.
    Sizin profesyonel bir yardım almanız gerekir.

mail / şifre ekranı gelmesin yeterli.

zaten desen kilidini / pin kodunu biliyorum .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.