Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.198
Cevap
100
Favori
589.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • speedman kullanıcısına yanıt
    Valla benim de kafam karıştı. Şubedeki bayan gelmen gerekiyor dedi. Önceki dönemlerde e-Devlet'ten çıktı alıp giden de var. Ben garantiye alacağım direk şubeden hallederim artık. Valla başvurmasına ayrı dert gitmesi ayrı dert yeminlen bezdim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_chn

    Valla benim de kafam karıştı. Şubedeki bayan gelmen gerekiyor dedi. Önceki dönemlerde e-Devlet'ten çıktı alıp giden de var. Ben garantiye alacağım direk şubeden hallederim artık. Valla başvurmasına ayrı dert gitmesi ayrı dert yeminlen bezdim :D

    Bismillah daha yeni başlıyoruz
  • ARKADAŞLAR BANA ŞİMDİDEN ASKERLİK BAŞLADI GİBİ GELİYOR
    ÇOCUKLARIMA BAKINCA GÖZLERİM DOLUYOR AGA BU NE YAAAAAAA :((((
  • Valla bende şuan bu bekleme sürecinde ciddi strese girdim. Fakat bir büyüğümün tavsiyesini sizlerle paylaşmak istiyorum. "Bir erkeğin hayatta isteyipte 2.kez tekrar yapamadığı tek şey askerliktir." O yüzden keyif almaya bakmak lazım. En kötüsü 1 sene askerlik yapacağız fakat önümüzden koca bir engeli kaldıracağız. O yüzden askerliğin nasıl geçeceğini dert etmekten ziyade askerlikten dönünce yapılacakların hayalini kurmak bize daha büyük yarar sağar diye düşünüyorum :)
  • Arkadaşlar merhaba ,

    Ben uzun dönem Kasım celbinde askere gideceğim kısmetse.2 yıllık üniversite bitirdikten sonra şu an AÖF okuyordum.2 yıllığın diploma belgesini filan herşeyi dosyama ekledim.Şubeden 27 Ekimde askerlik yerimin belli olacağını söylediler.

    Fakat sizlere soracağım bir soru olacaktı.Forumda dolaştığımda 27 Ekimde askerlik yeri belli olanlar kısa dönem ya da yedek subaylardı.Ama ben söyledğim gibi uzun dönemim.Bir arkadaşım da 2-3 hafta önce tecilini bozdurduğunda ona 20 Ekimde gel demişlerdi.O da benim gibi uzun dönem yapıcak.

    Kısacası 27 Ekimde sadece 2. gruba düşmüş oluyorum değil mi bir karışıklık olmamıştır bu anlamda ?

    Bir de 27 Ekimde benim gibi şubeye çağırılan uzun dönem arkadaşlar var mı acaba forumda ? :)

    İyi günler herkese...
  • Herkese selamunaleykum devrelerim Adanada çukurovada ikamet ediyorum ismim eren topal, 12 agustosta halletmiştim tecil bozdurmayı Allahın izniyle kasımda askeriz sorum şunlar geç gıttıgımden grup : 2 mi olur kısa dönemde ? ben yedek subaylıga : evet komando : hayır dedim ?

    Bölümüm : Türk dili ve edebiyatı öğretmenlik ( Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi) 2009'da açıldı açıktan bölüm

    Not ortalamam : 4 üzerinden 2.54 sizce gelme olasılıgı nedir subaylık beklenti içinde değilim anlıyorum TSK ihtıyaca gore alır ama umuttur işte :)
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Bro, yapman gereken şey çok basit: asal'in sitesinden sana en yakın askerlik şubesini öğrenip telefonla arayacaksin. Yakinsa gidip sor daha iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleykum iyi akşamlar askerlik celp dönem tarihi 31 ağustosa uzatıldı mı net bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • oziozmoz O kullanıcısına yanıt
    Aydın ve Muğla'da 2 farklı askerlik şubesiyle görüştüm. İkisi de 31 Ağustos dedi. Fakat bazı arkadaşlara 15 Ağustos denmiş. Başvuracağın askerlik şubesini arayıp daha net bilgi öğrenebilirsin.
  • ben de farklı subeye sordum şimdilik birşey yok dedi... arkadaşlarım var merak ediyorlar da
  • uzatıldıysa da bir defaya mahsus mu uzatıldı yoksa bundan sonra 2.bir emre kadar ay sonuna kadar mı olacak başvuru süreleri? Çünkü bir defaya mahsus ise ihtiyaç artmıştır arkadaş
  • speedman kullanıcısına yanıt
    durum belgesi sorgulama veya ne görmem gerekiyorsa :D
  • E-Devlet ben de girdim baktım hiçbir şey yok .Adres güncellerim diyordum boşa şubeye gitmem diyordum ama yapamadım onu da görünüyor çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_chn

    Valla bende şuan bu bekleme sürecinde ciddi strese girdim. Fakat bir büyüğümün tavsiyesini sizlerle paylaşmak istiyorum. "Bir erkeğin hayatta isteyipte 2.kez tekrar yapamadığı tek şey askerliktir." O yüzden keyif almaya bakmak lazım. En kötüsü 1 sene askerlik yapacağız fakat önümüzden koca bir engeli kaldıracağız. O yüzden askerliğin nasıl geçeceğini dert etmekten ziyade askerlikten dönünce yapılacakların hayalini kurmak bize daha büyük yarar sağar diye düşünüyorum :)

    Bende tek stres yapan ben miyim diyordum. Bende de var bekleme stresi, sabah 5-6 gibi uyanmaya başladım, biraz iştah kaçık umarım zamanla düzelir.
  • arkadaşlar merhaba benim sorum yedek subaylıkta meslek ne kadar önemlidir yedek subaylık şıkkına evet dedim mesleğim makine mühendisliği olur u nedir acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn_chn

    Valla bende şuan bu bekleme sürecinde ciddi strese girdim. Fakat bir büyüğümün tavsiyesini sizlerle paylaşmak istiyorum. "Bir erkeğin hayatta isteyipte 2.kez tekrar yapamadığı tek şey askerliktir."

    buyugunuz yanilmis ozaman :D
  • mago89 M kullanıcısına yanıt
    geçerli bölüm ancak herkesin çıkma ihtimali aynı yani o dönem tsk ihtiyaç duyduğu eleman türü neyse onun çıkma ihtimali ama bunu şimdiden kestirmek mümkün değil mak. müh iyidir ama benm kimya
  • Aslında yanılmış sayılmaz. Askerlikten ciddi keyif alan insanlar da var. Tekrar aynı tertip giderim diyorlar. Fakat istede gidemiyorlar. Benim de anlatmak istediğim buydu. Ondan keyif almaya bakmak lazım :)
  • aynen ne olacağı cok belirsiz tamamen şans işi not ortalaması vs çoğu işin angaryası gibi meslekte bi nebze ihtiyac olursa gönderiyolar tabi öncelik var meslekte ama meslek içinde de neye göre öncelik nasıl olur hiç belli değil bi çok arkadaşım yaptı geldi uzunda kısada uzun yada kısada değil mesele çıktığın yer çok önemli ve çevrendekiler diyolar
  • İzmit var mı ? kocaeli kimler var . yerler belli olunca onlarla iletişime geçmek daha kolay olur
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.