Şimdi Ara

Panasonic dayanıklılık odaklı iki yeni tablet modelini duyurdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Panasonic dayanıklılık odaklı iki yeni tablet modelini duyurdu.





    Toughpad ailesi altında yıllardır dayanıklı ve sağlam yapıdaki tablet ve dizüstü modelleri ile tanıdığımız Panasonic, son iki yıldır daha küçük boyutlu ve farklı bir işletim sistemi çalıştıran Windows tabletler üretmeye başladı.




    Yine Toughpad adı ile pazarlanan bu cihazlar görünüşte bir Windows Phone akıllı telefonuna benziyor. Ancak firma ısrarla tablet olarak nitelendiriyor. Yeni tanıtılan iki cihaz da buna dahil. 




    Toughpad FZ-E1 ve Toughpad FZ-X1 adlı tabletler 5 inçlik bir ekrana sahip ve FZ-E1 modeli Windows Embedded 8.1 Handheld adlı bir işletim sistemi kullanıyor. Bu işletim sistemi pek çok Windows Phone 8.1 özelliğini ve Microsoft'un kurumsal uygulamalarını biraraya getirerek yeni bir konsept ortaya koyuyor. Bu telefon özelliği olmayan bir WP 8.1 olarak da adlandırılabilir. Ancak 3G veya 4G bağlantı imkanı mevcut.




    Modellerde 720p çözünürlükte yansımayı engelleyen LCD ekran, 2GB RAM, 32GB artırılabilir depolama, Bluetooth 4.0, NFC, 6200mAh gücünde batarya, opsiyonel 3G/4G bağlantısı şeklinde özellikler ortak olarak sunulmuş. Dikkat çekici nokta bu boyuttaki bir cihazda 6200mAh gücündeki batarya ile THL 5000 modelinden sonra yeni bir rekorun kırılmış olması. Ancak cihazlar taşınabilir bir batarya görevi görmüyor. Panasonic cihazların sürekli kullanımda yaklaşık 14 saat idare edilebildiğini belirtiyor. Ayrıca batarya değiştirilirken cihazı kapatmaya gerek olmuyor. 




    Farklı özelliklere gelecek olursak FZ-X1 modelinde 1.7GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 600 yongaseti ve Android 4.2.2 işletim sistemi yer alırken, FZ-E1 modelinde 2.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 yongaseti kullanılıyor. Toughpad FZ-X1 modelinin performans olarak da iddialı olduğunu söyleyebiliriz. 




    Modeller -20 ve 60 derece arasında sorunsuz çalışabilirken, 3 metreden düşmelere ve 30 dakika su altında kalmaya dayanacak şekilde imal edilmiş. Özel bir ısıtıcı modül soğuk ortamlarda bataryanın belirli bir sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. 




    Barındırdığı özellikler nedeniyle cihazların kalınlığı 3cm'ye yaklaşırken ağırlıkları da 425gr civarında. Panasonic yeni cihazlarını dış ortam koşullarında çalışan ancak taşınabilirlik arayan profesyonel kullanıcılara hitap ettiğini belirtiyor. Modellerden Toughpad FZ-E1 1850$ fiyat etiketi ile Toughpad FZ-X1 ise 1800$ fiyat etiketi ile Ağustos ayında piyasaya sürülecek.  

     

     



    Kaynak:http://www.androidheadlines.com/2014/06/panasonics-new-rugged-tablets-can-take-mother-nature.html







  • aga buna tablet diyen çarpılır bu ne
  • akıllı iç çamaşırı dahi bi yerde gerekli de akıllı tuğla nereden çıktı şimdi

  • Böyle telefon olmaz da o yüzden haya edip tablet diyorlar en azından, samsung gibi 7 inçlik çöpleri telefon diye kakalamıyorlar.

  • Begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askeriye için üretilmiştir yazisini göremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok değişik olmus
  • Keşke duyurmasaymış

  • benim hoşuma gitti aslında, düşünsenize 720p ekran 6200mah bataryayla o telefon 3-4 gün şarj etmeden dayanabilir. ayrıca teknik özellikleri de gayet iyi. ha kalınlığına bir şey diyemem tabi ama geri kalan özellikleri gayet iyi, inşallah android versiyonunu da çıkarırlar

  • fiyatlara bak hele sistem toplanır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı tuğlamız eksikti

  • sorduk mu? hey allam ya
  • Tamam cihaz sağlamda fiyatı daha sağlam, normal bi tablet alıp aradaki fiyat farkıyla ömür boyu sigorta yapılır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.