dolapta mantı var onu yemek istiorum kaç dakika ısıtmam lazım sora yakmıım mantıları açlıktan ölcem birazdan
açlıktan ölecek gibiysen zaten onu her şekilde yersin amma ben olsam yavaştan ısıtır her 5dk'da tadına bakardım
quote:Orjinalden alıntı: volkan açlıktan ölecek gibiysen zaten onu her şekilde yersin amma ben olsam yavaştan ısıtır her 5dk'da tadına bakardım 5 dakika cok diil mi yaf hadi kesin bi cevap verin zaten az kontürüm var annemi aratmayın türkcell bi de olmadı soguk soguk yicez napalım
quote:Orjinalden alıntı: çaaari nolamaz tırtır zeki gördüm seni dün 2 tabak yedim kalanı da birazdan yemeyi planlıorum
quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: çaaari nolamaz tırtır zeki gördüm seni dün 2 tabak yedim kalanı da birazdan yemeyi planlıorum azda bize kalsın olm ne aç gözlüsün yedin hepsini son tabağıda bana ver adama bak açgözlü annen gelsin demezsem neyim seni
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: çaaari nolamaz tırtır zeki gördüm seni dün 2 tabak yedim kalanı da birazdan yemeyi planlıorum azda bize kalsın olm ne aç gözlüsün yedin hepsini son tabağıda bana ver adama bak açgözlü annen gelsin demezsem neyim seni msjı görmemişim zaten az bişe kalmış onu da yedim Cyber_Mage prison break gördüm seni
bu sorunu çözdük şimdi de hazır mantı yapmayı ögrenmem lazımonu da ögreniim hepinise mantı&makarna partisi vericem
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- quote:tırtır zeki gördüm seni sen emeğimin hakkını bu cümlelerle ver aşkolsun yaf önceden yazmışım onu pardon bu yemek derslerini etkilemez dimi
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- bilemiyorum artık aleyhinde delil olarak kullanılabilir bak ben de sana makarna yapmayı ögretirim
ya bizim evde de bişi yok bnde açım acıyın bna adres versem bi tabak mantı da bana .. neyse bşwern bnde ölcm açlıktan
quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- bilemiyorum artık aleyhinde delil olarak kullanılabilir bak ben de sana makarna yapmayı ögretirim senin ki yapışmıyo muydu birbirine en iyisi ben öğretmeye devam ediyim
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig doobylinin arkadaşı avatarını cok begeniyorum cok şirincik yemek diyoz yemek afrikalı gibi kaldık burda