Şimdi Ara

Yabancı Kaynaklardan İndirme Sorunu Yaşayanlar [ÇÖZÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 yıldır superonline 50mbit kullanıyorum,ve bayadır yaşadığım problemdir kendileri.Ama çözümü çok basit,belki çözümü arayan arkadaşlarımız vardır.

Turbobit gibi serverler free indirmeye,50kb/s veriyor,turbobit hesabınız olsa bile bazen en yüksek olarak 1mb/s gibi internet tarifenize göre düşük indirme hızları görüyorsunuz.Yaklaşık 3-4 debrid çevirmesiyle denedim,ve sonuca ulaştım. (Linki çevirmezseniz istediğiniz hıza ulaşmazsınız.) Aynı zamanda torrentde de sorun oluşturuyordu,neyse.

Eğer İP'niz 217,216 yani 200 ile başlıyorsa yabancı kaynaklardan indirme sorunu yaşarsınız.Speedtest'e de baktığınız zaman ISS Superonline olarak görünür,217.x ile başlayan ip ile 2-3 tane debridden linklerimi çevirdim,farklı linkler denedim ve İDM'de gördüğüm en yüksek hız 1.5 mb/s idi. Zaman zaman 700kb/s bile düşebiliyordu.

Gına gelmeye başlamıştı,modemi resetleyeyim dedim,yine aynı sonuç.Dün resetlediğim zaman şansıma 176.xxx başlayan bir ip geldi.Speedtest'de ISS Tellco m olarak gözüktü ve linklerim 7mb/s bile gördü,6mb/s'da sabitlendi,yaklaşık 2-3 linkte denedim.

Yani çözüm sadece modemi resetlemek.Modemi direk açıp kapayınca modeminizde sorun oluşabilir. 192.168.1.1'den bakımdan cihazınızı resetleyebilirsiniz.Şansınıza 176.xx ile başlayan ip gelince benim yaptıklarımı uygulayabilirsiniz.

NOT: Huawei HG253s modemim,bu sorun bende böyle çözülüyor.Belki sizin 200lü ipniz daha hızlı indiriyordur.

• Dostum, baltalamak gibi olmasin da benim simdiki ip numaram 176 ile baslamasina ragmen sonuc ortada: (16mbps icin oduyoruz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 yıldır superonline 50mbit kullanıyorum,ve bayadır yaşadığım problemdir kendileri.Ama çözümü çok basit,belki çözümü arayan arkadaşlarımız vardır.

Turbobit gibi serverler free indirmeye,50kb/s veriyor,turbobit hesabınız olsa bile bazen en yüksek olarak 1mb/s gibi internet tarifenize göre düşük indirme hızları görüyorsunuz.Yaklaşık 3-4 debrid çevirmesiyle denedim,ve sonuca ulaştım. (Linki çevirmezseniz istediğiniz hıza ulaşmazsınız.) Aynı zamanda torrentde de sorun oluşturuyordu,neyse.

Eğer İP'niz 217,216 yani 200 ile başlıyorsa yabancı kaynaklardan indirme sorunu yaşarsınız.Speedtest'e de baktığınız zaman ISS Superonline olarak görünür,217.x ile başlayan ip ile 2-3 tane debridden linklerimi çevirdim,farklı linkler denedim ve İDM'de gördüğüm en yüksek hız 1.5 mb/s idi. Zaman zaman 700kb/s bile düşebiliyordu.

Gına gelmeye başlamıştı,modemi resetleyeyim dedim,yine aynı sonuç.Dün resetlediğim zaman şansıma 176.xxx başlayan bir ip geldi.Speedtest'de ISS Tellco m olarak gözüktü ve linklerim 7mb/s bile gördü,6mb/s'da sabitlendi,yaklaşık 2-3 linkte denedim.

Yani çözüm sadece modemi resetlemek.Modemi direk açıp kapayınca modeminizde sorun oluşabilir. 192.168.1.1'den bakımdan cihazınızı resetleyebilirsiniz.Şansınıza 176.xx ile başlayan ip gelince benim yaptıklarımı uygulayabilirsiniz.

NOT: Huawei HG253s modemim,bu sorun bende böyle çözülüyor.Belki sizin 200lü ipniz daha hızlı indiriyordur.

merhabalar, hocam hangi debrid sitelerinde hangi linkleri çevirdiniz, linkleri nekadar çevirselerde özellikle turbobit ve letibit linklerde premium istiyor şu anda da çevirebileceğim site arıyordum denediklerimde uploaded letibit ve turbobit denedim upload dısında ikisi olmadı siz hangi linkleri denediniz ? Bu arada speedteste girdim benimde ip numaram 176 ile baslıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 yıldır superonline 50mbit kullanıyorum,ve bayadır yaşadığım problemdir kendileri.Ama çözümü çok basit,belki çözümü arayan arkadaşlarımız vardır.

Hem superonline hem turbobit kullanıyorum. Bugün 8 gb upload yaptım. Bu arada down 25 mbps, up 5 mbps.Kullandığım ip 217.131 şeklinde. Vaadedilen hız ile turbobit premium kullanarak maximum hızda indiriyorum. Free olarak mega.co.nz sitesinden 25 mbps ile veri indiriyorum. Upload saniyede 500 kb yüklüyorum karşı tarafa.

Superonline kullanmaya başlayalı 1 ayı geçit. Başta bende upload sorunu vardı. turbobit letitbit youtube gibi sitelere birkaç gün upload yapamadım ama download da sıkıntı yoktu. Servis çağırdım falan düzeldi bir şekilde. Şimdi down ya da upload yaparken sıkıntı yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 2 Temmuz 2014; 19:47:03 >

• @gamb adsl için bir şey diyemem
    @yetkin premiumize ve alldebrid üzerinden denedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.