Giriş | |
|
|
|
17 Eylül 2006; 16:10:32
|
|
|
Arkadaşlar bu sitede hiç hattrick oynayan yok mu? Herkes futbol aşığı ama hiç yok heralde. İsterseniz açıklim oyunu ama ilk sitesini verim: www.hattrick.org Hattrick, Dünya'nın en büyük ve en popüler online futbol menajerlik oyundur. Ve tamamen ücretsizdir! Hattrick'te kendi futbol takımınızın başına geçerek, dünyanın hemen hemen her ülkesinden gelen 880 266 kullanıcıya karşı üstünlük mücadelesi verirsiniz. Bunu yapmak için tek gereksiniminiz ise, bir ağ tarayıcısı. Maçlar gerçek zamanlı olarak haftada birkaç kez oynanır. İstediğiniz an; takımınızın durumunu kontrol etmek, antrenman talimatları vermek, oyuncu alıp-satmak veya sadece sitedeki diğer kullanıcılarla sohbet etmek için siteye bağlanabilirsiniz. Ama yanlış anlamayın. Gerçek takımlar ve oyuncular yok. Takımının ismini kendin koyuyon. Oyuncularında her alana göre seviyeleri var ona görede kadroları ayarlıon. Manyak bi oyun. Maçlar gerçek liglerdeki gibi her hafta pazar günleri oynanıyor. Tam anlamıyla managerlik. Unutmadan: Birazdan maçlar başlıyooooooooooooooooo. Hatta başladı. Takcaklar ztn bana Hem bunda türkiye kupası hattrick masters kupası(çok zor ilk turda çizerler uefa ve devler ligi gibi bişi.) da var. Hemde ekonomi falan maç hasılatları fln. Hadin hemen www.hattrick.org dan üye olun. Edit:Genelde 6. ligden başlıyosun. 8 lig var toplam. Lig düşme veya çıkma var. DH Hattric'cikleri: 1.MU.ZAFFER 2.eros 3.ozanmt 4.KARAKAY 5.Hartson 6.vermature 7.lkocabiyik 8.crunch_xxx 9.amyleeva 10.Brooklyn 11.alpyanar 12.ru3acava 13.acguneyli 14.skyw@lker 15.*VelociRaptor* 16.·Slayer 17.euzyıldırım 18.mortalknight 19.y281nbl 20.efecan_ 21.kingovski 22.kingovski 23.Black_Dare 24.acimakarna 25.Korkusuz77 26.closed01 27.F a T a L 28.dark_elf 29.Zabotullah 30.MMXex 31.Doggukan 32.canfiratgocmen 33.skyw@lker 34.MaNgOsEr 35.alimert1232 Ve sayamayacağım kadar çok kişi. Tahminen 100 fln olmuştur ARKADAŞLAR KİMSE ARTIK LİSTEYE BENİ DE EKLE DEMESİN. BİRAZ DA BENİ DÜŞÜNÜN. O KADAR KİŞİYİ BULUP NASIL EKLİYİM LÜTFEN Bu arada ortak imzamız: [link=http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=9369616&go=last][image]http://img233.imageshack.us/img233/5135/hattzp2.jpg[/image][/link]
Görünümü: Ayrıca ortak sitemiz: hattrickdh.blogspot.com Hattrick'e Yeni Başlayanlar İçin Rehber Taktiğin ABC si Hattrick Bilgi İçin Faydalı Linkler Hattrick Yeni Başlayanlar Antreman Rehberi Hattrick Maç Taktikleri Hattrick Altyapı ve Kulüp Rehberi Hattrick Yeni Başlayanlar Ekonomi Rehberi Hattrick vs Diğerleri sakalkan'a teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 17 Ağustos 2008; 20:08:06 >
|
|
|
17 Eylül 2006; 16:14:47
|
|
|
onlar hayal işim olmaz gerçeği varken bunlar saçma
|
|
|
17 Eylül 2006; 16:16:40
|
|
|
Ya ne diyosun. Bi oyna görceksin. Öle dandik menejelik oyunlarından değil. Ne çok ön yargılı var yaaaaaaa!!!!!!!!
|
|
|
17 Eylül 2006; 17:00:06
|
|
|
evet gayet hoş bir oyun..ama ben ilk maçımda bir takımdan 6 yiyince hevesim kursağımda kalmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 17 Eylül 2006; 17:00:14 >
|
|
|
17 Eylül 2006; 17:16:41
|
|
|
Kardeş senin takımın ismi ne bende 5 yiyomda
|
|
|
17 Eylül 2006; 17:37:55
|
|
|
ilk yarıda kalecim sakatlandı kalecisiz oynuyorum yine de 4 0 öndeyim
|
|
|
17 Eylül 2006; 17:57:04
|
|
|
Arkadaşlar bu topic hattrick topiği olsun hep güncel tutalım. Her haftaki maçlarımızı fln buraya yazalım. ok?
|
|
|
17 Eylül 2006; 17:59:17
|
|
|
Öfff beee!!!! Lig birincisi 6-0 koydu.
|
|
|
17 Eylül 2006; 20:02:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: weros quote:
Orjinalden alıntı: eros evet lig birincisi de olduk , Allah sonunu da getire Ben o oyunada bulaşırsam sonun 2. lik olur sıkıysa oynasana olm bu oyunda hile yapamazsın