Giriş | |
|
|
|
5 Aralık 2006; 16:40:59
|
|
|
"oyun yöneticileri (GM) tarafından onaylanması gerekmektedir." bu ne kadar sürüyor.ligler başlayacak daha lisans alamadık
|
|
5 Aralık 2006; 16:57:36
|
|
|
2, 3 gun sürüyor
|
|
|
5 Aralık 2006; 17:00:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pckesfeden Yardım Bek'e bir çok iyi birde kaliteli pas adamı koysam ve bunları ortaya doğru yapsam nasıl olur? 4-4-2 kullanıcam..Ortasaha Kaliteli,Defans Kaliteli,Kanat Kaliteli,Forvet Kaliteli Bek Pası Biri Çok İyi Diğeri Kaliteli Nasıl Kadrom bu soruya cvp alamadım
|
|
|
5 Aralık 2006; 17:05:45
|
|
|
ne alakası var kı bekle pasın yeterlı olsa yeter sen dafansları yuksek olsun ona bak
|
|
|
5 Aralık 2006; 17:18:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: euzyıldırım 2, 3 gun sürüyor yarın saat 8.30 da Türkiye kupası maçı var.lisansı alamadık taktiğide değiştiremicez sabahın köründe maçmı olur be kardeşim
|
|
5 Aralık 2006; 18:39:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: euzyıldırım ne alakası var kı bekle pasın yeterlı olsa yeter sen dafansları yuksek olsun ona bak O zaman beke kaliteli defansı sürcem dier bölgeye de yeterli defans yeterli kanat sürcem konferanslarda Bek İçin=Kanat+Defans=Bek Deniordu he 16 saat sonra benimde maçım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckesfeden -- 5 Aralık 2006; 18:40:17 >
|
|
|
5 Aralık 2006; 21:22:29
|
|
|
Bu oyun beni kanser edecek.1 saattir 18.bölümü geçmeye çalışıyorum 18.bölüm açıklaması bu.her türlü denedim ama geçemedik.siz nasıl geçtiniz yada nasıl geçiliyor
|
|
6 Aralık 2006; 8:05:09
|
|
|
Hocam 15'inci görevi bitirmişsin tbr Maçlar,Talimat,üstte 4-4-2 die bi secenek olcak onu kafana göre yap tüm maçlarında olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckesfeden -- 6 Aralık 2006; 8:05:53 >
|
|
|
6 Aralık 2006; 8:07:44
|
|
|
Taktikler Dogru Mu? 3-5-2=Kontra 3-4-3=Ortasaha 5-3-2=Rakip Kontra Oynarsa İşin zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckesfeden -- 6 Aralık 2006; 8:07:49 >
|
|
|
6 Aralık 2006; 16:32:06
|
|
|
bugün kupa maçını 4-0 kazandım
|
|
6 Aralık 2006; 16:37:21
|
|
|
Türkiye kupasında bir üst tura çıktım.2-1 aldım maçı bu arada lisansıda aldım.yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum Türkiye kupasındaki bir sonraki rakip ADANADEMİRSPOR SK (654225) şöyle bir bakayım dedimde.adam geçenlerde 1 milyon küsüre bi oyuncu transfer etmiş.bunu görünce maçın sonucunuda aşşağı yukarı anladım .enaz 10 tane atar bu bana adam 3-4-3 kullanıyor ve göbekten atak yapıyor.sizce nasıl bir taktik belirlemeliyim.4-4-2 pres iyimi sizce.
|
|
6 Aralık 2006; 16:44:09
|
|
|
adam senden guclu oldugunda pres taktıkı ıyı olur
|
xonta
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
6 Aralık 2006; 16:52:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl Türkiye kupasında bir üst tura çıktım.2-1 aldım maçı bu arada lisansıda aldım.yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum Türkiye kupasındaki bir sonraki rakip ADANADEMİRSPOR SK (654225) şöyle bir bakayım dedimde.adam geçenlerde 1 milyon küsüre bi oyuncu transfer etmiş.bunu görünce maçın sonucunuda aşşağı yukarı anladım .enaz 10 tane atar bu bana adam 3-4-3 kullanıyor ve göbekten atak yapıyor.sizce nasıl bir taktik belirlemeliyim.4-4-2 pres iyimi sizce. ne yaparsan yap o takımı yenemezsin
|
|
|
|
|
6 Aralık 2006; 16:53:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xonta quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl Türkiye kupasında bir üst tura çıktım.2-1 aldım maçı bu arada lisansıda aldım.yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum Türkiye kupasındaki bir sonraki rakip ADANADEMİRSPOR SK (654225) şöyle bir bakayım dedimde.adam geçenlerde 1 milyon küsüre bi oyuncu transfer etmiş.bunu görünce maçın sonucunuda aşşağı yukarı anladım .enaz 10 tane atar bu bana adam 3-4-3 kullanıyor ve göbekten atak yapıyor.sizce nasıl bir taktik belirlemeliyim.4-4-2 pres iyimi sizce. ne yaparsan yap o takımı yenemezsin benimde bi umudum yokda öyle bi söyliyim dedim
|
|
6 Aralık 2006; 16:55:59
|
|
|
yenemıyeceğini bilıyorsan kesin sakın oyna ıle cık derim ben sen bılırsın tabı cunku o zaman takım ruhu fılan ıyı durumda olur
|
|
|
6 Aralık 2006; 16:58:24
|
|
|
bu arada acguneylı tebrık ederim senı ben cıkamadım 6. ligdeki bi takıma penaltılarda 3-2 yenıldım...
|
|