Giriş | |
|
|
|
24 Ekim 2006; 13:54:13
|
|
|
benım de su an antrenman agırlıgı %95. takım ruhu kaynasık. ben kısa pas çalışması yağtırıyorum. orta sahaların harika ama pas kabılıyetleri zayıf. onları geliştirecem. haftaya hazırlık macı yaparız. aklımda quote:
Orjinalden alıntı: acguneyli benim antreman ağırlığı %95... alpyanar istersen haftaya senle hazırlık maçı yapalım mı senin sahada,sen beni yenersin ama olsun...
|
|
|
24 Ekim 2006; 13:59:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar benım de su an antrenman agırlıgı %95. takım ruhu kaynasık. ben kısa pas çalışması yağtırıyorum. orta sahaların harika ama pas kabılıyetleri zayıf. onları geliştirecem. haftaya hazırlık macı yaparız. aklımda quote:
Orjinalden alıntı: acguneyli benim antreman ağırlığı %95... alpyanar istersen haftaya senle hazırlık maçı yapalım mı senin sahada,sen beni yenersin ama olsun... tamam haftaya hazırlık maçı yaparız. bu arada benim de takım ruhu kaynaşık ve hep kaynaşık ne düşüyor ne artıyor ama haftaya lig maçında sakin oyna yapcam o zaman takım ruhu artar lig sonuncusuyla oynuom da,ondan sonraki iki maçım önemli lig 2. ve 3.süyle yapıom
|
|
24 Ekim 2006; 14:02:12
|
|
|
lig sonncusuyla oynarken daima sakin oyna zaten. ama sezonun öacını pek tavsiye etmem. mutlaka yeneceksın dıye bır sey yok. garanti degıl cunku. tecrube ile sabittir
|
|
|
24 Ekim 2006; 15:51:53
|
| | | |